IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 2287
Reģ: 27.02.2011
Tie nav mani vārdi, es tā nedomāju, es tikai saku, ko man entie cilvēki ir teikuši, tieši šādas frāzes.
07.11.2024 09:33 |

Reitings 20471
Reģ: 27.11.2018
Omg, ko tu vispār zini par viņu laulību? Vai tad tiešām visam jābūt tik zemiem standartiem kā tev? Ja tu esi pārliecināta, ka pēc trīsdesmit ar bērniem nevienam vairs nebūsi vajadzīga un ka ‘normālu vīriešu vairs nav,’ tad, piedod, tā esi tu – nevis citas sievietes. Citas sievietes, atšķirībā no tevis, varbūt nevēlas pavadīt savu dzīvi tikai tāpēc, lai izskatītos ‘sakārtotas’ sabiedrības acīs vai lai nepaliktu vienas. Tieši tava ierobežotā domāšana ir tā, kas tev liedz redzēt iespējas ārpus tās šaurās, pelēkās dzīves, kur viss ir tikai ‘drošības ķēde.Laulība nav apdrošināšanas polise, un reizēm labāk būt laimīgai vienai, nekā samierināties ar dzīvi, kas neiet pie sirds.
07.11.2024 09:59 |

Reitings 10844
Reģ: 08.03.2021
Chikitita @ 07.11.2024 06:06
Ļoti žēl par Pīlēniem, ja tiešām šķiras, man šķita skaists pāris, abi saderīgi. Kas noticis tāds, ka ar 2 bērniem jāšķir laulība? Ja abi ir kārtīgi, veiksmīgi, nav atkarību, vardarbības utt.?

Kā zini, ka abi ir saderīgi? Tikai tāpēc, ka tā no ārpuses izskatās? Kā zini, ka tur nav ne atkarību, ne vardarbības? Tikai tāpēc, ka viņi no ārpuses labi izskatās un nenes visas savas problēmas uz āru? Un pat tad, ja tur nav ne atkarību, ne vardarbības, varbūt viņi vienkārši vairs nejūtas kopā laimīgi... vai tas nav pietiekams iemesls?
07.11.2024 10:11 |

Reitings 3015
Reģ: 05.09.2023
Es gribētu ticēt ka cilvēki nešķiras dēļ nepareizi izmazgātām biksēm vai nenomazgāta šķīvja. Un tomēr, baigi populāri ir apbērnoties, apprecēties un tad šķirties. Var jau tādā utopijā dzīvot un teikt, ka labāk būt vienai, bērni ir mana ģimene, viņu dēļ dzīvoju utt... bet realitātē ir tā, ka sieviete tā arī sitās pa dzīvi kamēt vīrietis mierīgi uzsāk jaunu dzīvi. Ir sava taisnība tām kas saka, ka nevienam ar bērnu neesi vajadzīga. Jo tā arī ir. Ja ir izvēle starp sievieti ir problēmu čupiņu un sievieti bez, pašas zinam ko vīrieši izvēlētos.
07.11.2024 10:29 |

10 gadi
Reitings 3467
Reģ: 09.07.2011
SarmaD @ 07.11.2024 10:29
Es gribētu ticēt ka cilvēki nešķiras dēļ nepareizi izmazgātām biksēm vai nenomazgāta šķīvja. Un tomēr, baigi populāri ir apbērnoties, apprecēties un tad šķirties. Var jau tādā utopijā dzīvot un teikt, ka labāk būt vienai, bērni ir mana ģimene, viņu dēļ dzīvoju utt... bet realitātē ir tā, ka sieviete tā arī sitās pa dzīvi kamēt vīrietis mierīgi uzsāk jaunu dzīvi. Ir sava taisnība tām kas saka, ka nevienam ar bērnu neesi vajadzīga. Jo tā arī ir. Ja ir izvēle starp sievieti ir problēmu čupiņu un sievieti bez, pašas zinam ko vīrieši izvēlētos.

Vienīgā patiesība šeit ir tāda, ka cilvēki ir dažādi. Ir sievietes, kuras visu mūžu pavadīs blakus vīrietim, kurš atklāti krāpj, paceļ roku vai emocionāli pazemo, lai tikai būtu financiāli nodrošinātas un izskatītos labi pārējo acīs, savukārt citām tā latiņa var būt nedaudz augstāka un viņām arī vienām/ar bērniem būs gana labi, ja attiecības vairāk nesniedz piepildījumu. Kā ir Pīlēnu gadījumā, zina tikai viņi paši, un gan jau, ja tiešām ir šķīrušies, tad tas nebija pēkšņs lēmums "aiz neko darīt". Neviens jau tāpat vien neveidotu ģimeni un nepārceltos uz citu valsti, lai pēc tam atkal sāktu dzīvi no jauna, sevišķi vēl tik pieaugušā vecumā.
07.11.2024 10:54 |

Reitings 482
Reģ: 14.05.2024
garsigs_persiks @ 07.11.2024 10:54

Vienīgā patiesība šeit ir tāda, ka cilvēki ir dažādi. Ir sievietes, kuras visu mūžu pavadīs blakus vīrietim, kurš atklāti krāpj, paceļ roku vai emocionāli pazemo, lai tikai būtu financiāli nodrošinātas un izskatītos labi pārējo acīs, savukārt citām tā latiņa var būt nedaudz augstāka un viņām arī vienām/ar bērniem būs gana labi, ja attiecības vairāk nesniedz piepildījumu. Kā ir Pīlēnu gadījumā, zina tikai viņi paši, un gan jau, ja tiešām ir šķīrušies, tad tas nebija pēkšņs lēmums "aiz neko darīt". Neviens jau tāpat vien neveidotu ģimeni un nepārceltos uz citu valsti, lai pēc tam atkal sāktu dzīvi no jauna, sevišķi vēl tik pieaugušā vecumā.

Tieši tā!
Vienīgi par šo konkrēto pāri, ir arī iespēja šķirties, ja vairs viedoklis nesakrīt, vairs nav mīlestība. Protams, ir daudz gadījumi, ka šķirās, jo krāpj vai kāds cits šāds drausmīgs iemesls, bet vajag arī atcerēties to, ka ir arī normālas šķiršanās, kur abi saprot, ka vairs nav tas, kas agrāk bija! Nereti skatos, ka ir tikai viena galējība, bet var jau būt vairāki iemesli, kādēļ šādi!
07.11.2024 11:07 |

Reitings 1816
Reģ: 03.11.2023

Nu tas jau abpusēji, es vīrieti ar bērniem arī diez vai izvēlētos kā savu pirmo prioritāti. Bet vai tādēļ jāpaliek nelaimīgās attiecībās, nu nezinu gan.
07.11.2024 11:17 |

Reitings 1816
Mashka Kakashka @ 07.11.2024 08:46

Ja cilvēki nav kopā laimīgi, vai tiešām tikai dēļ bērniem jāpaliek kopā? Mēs tak neredzam kas patiesībā notiek viņu ģimenē, Instagram ir pilns ar meliem, redzam tikai to ko viņi grib pasniegt.

Man vispār žēl tos bērnus, kuru dēļ nelaimīgi pāri ir nolēmuši palikt kopā un turpina dzīvot toksiskā vidē.
07.11.2024 11:23 |

Reitings 11856
Reģ: 21.09.2023
Ariete @ 06.11.2024 20:51
Drākes bildes IG atgādina PivičLieni
Paradoksāli - Drākei nav bērnu, bet Kivičlienei ir 4! Bet abas vienlīdz uz sevi vērstas narcises, apsēstas ar selfijiem un paštīksmi.
07.11.2024 11:30 |

Reitings 482
Reģ: 14.05.2024
Hermiine89 @ 07.11.2024 11:30
Paradoksāli - Drākei nav bērnu, bet Kivičlienei ir 4! Bet abas vienlīdz uz sevi vērstas narcises, apsēstas ar selfijiem un paštīksmi.

Drākei ir bērns! Nezinu vai ir vairāki, bet dēls gan!
07.11.2024 12:04 |

Reitings 20471
Reģ: 27.11.2018
p Ko vispār nozīmē ‘ļoti populāri’? Tip kā teikt, ka cilvēki apprecas tikai, lai šķirtos, wtf.Vai tiešām domā, ka sievietes ar bērniem ir ‘problēmu čupiņas’? sievietes ar bērniem ir stiprākas, un viņas dzīvo nevis lai apmierinātu vīriešus, bet gan sevi un savus bērnus. Sievietes vairs nevēlas palikt attiecībās tikai tāpēc, lai tādas aprobežotas babenas kā tu nenorādītu, ko darīt. Tā bija dzīve PSRS laikos, bet tagad sievitēm ir izvēle nepaciest to kas nav pieņemams . Palikt vardarbīgās, emocionāli iztukšojošās un traumu veidojošās attiecībās, kur cieš tikai bērni, kā to darīja agrāk, lai ‘nerādītu ar pirkstu’? Neviens normāls cilvēks tādu dzīvi nevēlas. Labāk dzīvot vienai un audzināt bērnus, nekā tērēt laiku attiecībās, kas tikai nodara kaitējumu gan tev, gan viņiem.
07.11.2024 12:25 |

10 gadi
Reitings 3467
Reģ: 09.07.2011
LivaLauva1 @ 07.11.2024 11:07

Tieši tā!
Vienīgi par šo konkrēto pāri, ir arī iespēja šķirties, ja vairs viedoklis nesakrīt, vairs nav mīlestība. Protams, ir daudz gadījumi, ka šķirās, jo krāpj vai kāds cits šāds drausmīgs iemesls, bet vajag arī atcerēties to, ka ir arī normālas šķiršanās, kur abi saprot, ka vairs nav tas, kas agrāk bija! Nereti skatos, ka ir tikai viena galējība, bet var jau būt vairāki iemesli, kādēļ šādi!

Protams, es nedomāju, ka Pīlēnu gadījumā šķiršanās iemesls ir šādas galējības. Tas bija tikai kā piemērs, ka pat šāda rīcība daudzām sievietēm nav gana spēcīgs arguments, lai šķirtos. Pīlēni tomēr šķiet pietiekoši nobrieduši, neatkarīgi un pašpietiekami cilvēki, lai ietu katrs savu ceļu un nepazustu dzīvē, ja pamatvērtības abiem šobrīd vairs nesakrīt.
07.11.2024 12:46 |

Reitings 5646
Reģ: 10.01.2023
Wtf? Timma kā mazs bērns… speciāli ielicis video ar suni, kur fonā sieviete smejas. Un tā neizklausās pēc Annačkas
07.11.2024 13:17 |

Reitings 220
Reģ: 02.11.2015
Nastja32 @ 07.11.2024 08:42
Saprotu, ka visas baidāmies novecot, bet Signe Sproga liekas pilnīgā panikā. Un, jo vairāk viņa satraucas, jo vecāka izskatās.

Es nekad nebiju ievērojusi, cik neveselīga viņa izskatās. Līdz nesen atrādīja savu neveiksmīgo matu krāsojumu.
07.11.2024 14:41 |

Reitings 3015
Reģ: 05.09.2023
Otiiilija @ 07.11.2024 12:25
p Ko vispār nozīmē ‘ļoti populāri’? Tip kā teikt, ka cilvēki apprecas tikai, lai šķirtos, wtf.Vai tiešām domā, ka sievietes ar bērniem ir ‘problēmu čupiņas’? sievietes ar bērniem ir stiprākas, un viņas dzīvo nevis lai apmierinātu vīriešus, bet gan sevi un savus bērnus. Sievietes vairs nevēlas palikt attiecībās tikai tāpēc, lai tādas aprobežotas babenas kā tu nenorādītu, ko darīt. Tā bija dzīve PSRS laikos, bet tagad sievitēm ir izvēle nepaciest to kas nav pieņemams . Palikt vardarbīgās, emocionāli iztukšojošās un traumu veidojošās attiecībās, kur cieš tikai bērni, kā to darīja agrāk, lai ‘nerādītu ar pirkstu’? Neviens normāls cilvēks tādu dzīvi nevēlas. Labāk dzīvot vienai un audzināt bērnus, nekā tērēt laiku attiecībās, kas tikai nodara kaitējumu gan tev, gan viņiem.

Ļoti personiski uztvēri manis sacīto, pēc tā secinu ka atradi tajā daļu sevis. Es neapgalvoju nevienā no saviem teikumiem, ka cilvēkiem ir jāpaliek kopā lai tur vai kas tajās attiecībās notiek. Es minu faktu, ka sieviete ar bērniem jebkura normāla vīrieša acīs devalvējas. Un tieši tapēc, ka tādai sievietei ir svarīgs tikai viņas bērns. Tur nav vietas vīrietim, tapēc tik daudz apkārt vientuļo māmiņu kuras labākajā gadijumā visu laiku maina kadrus, jo ilgtermiņā neviens neuzņemsies rūpi.
Vel gribēju piebilst, ka sieviete nevar dzīvot pilnvērtīgu dzīvi bez vīrieša. Nevar. Un otrādi. Mums katram ir šajā dzīvē sava funkcija. Bērni kādu dienu izaug, aiziet savās dzīvēs. Bet pilnvērtīga dzīve ir tad, ja tā tiek dalīta ar otru arī tad, kad atvases aiziet katrs savu ceļu.
07.11.2024 14:51 |

Reitings 960
Reģ: 31.01.2023
Hermiine89 @ 07.11.2024 11:30
Drākei ir pieaudzis dēls.
07.11.2024 15:09 |

Reitings 342
Reģ: 24.08.2024
Kādā cenu amplitūdā ir šīs Reiz Runcis Renārs cepures?
07.11.2024 15:14 |

Reitings 1816
krustcele @ 07.11.2024 15:14

kas, kas? :D
07.11.2024 15:15 |

Moderators
Reitings 5034
Reģ: 13.11.2016

Manā apkārtnē nemaz tik ļoti nešķiras no vīriešiem, ar kuriem kopēji bērni. Turklāt ne jau dēļ tā, ka kaut ko pieciestu, bet gan tādēļ, ka gana labi vīrieši izvēlēti par vīriem un bērnu tēviem.
Labi arī redzu, ka tie labie vīrieši vecuma grupā 30-40, kuriem pašiem nav bērnu un kādu patiesībā ir diezgan daudz, nopietnām attiecībām patiešām izvēlas sievietes bez bērniem, nereti arī jaunākas par sevi.
Tas gan nenozīmē, ka vientuļajām mātēm ar bērniem nav izredžu uz jaunām attiecībām ar normālu vīrieti. No piemēriem, kādus redzu, gadās, ka sievietes ar lielu personības šarmu, atrod pat ļoti labu bezbērnu vīriešus, parasti tādus, kas paši ir kūtrāki attiecību veidošanā. Gadās, ka atrod normālus vīriešus, kuriem pašiem ir bērni. Te gan jārēķinās, ka uzmanīgi jāsijā, jo starp tiem šķirteņiem ar bērniem ir liels % visādu problemātisko kadru. Iemesls vienkāršs- vairums pāru ar bērniem sīkumu dēļ nešķiras. Gadās arī, ka vientuļās mātes atrod ļoti labus vecākus vīriešus.
Piekrītu arī, ka sievietei bez bērniem vīrietis ar bērnu vai vairākiem bērniem pūrā parasti nav tā labākā izvēle. To arī spriežu pēc dzīviem piemēriem.
07.11.2024 15:18 |

Reitings 58
Reģ: 19.11.2021
krustcele @ 07.11.2024 15:14

Cenas ir neadekvātas.
Apskaties, ukrainas uzņēmumu ambitches.ua
07.11.2024 15:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits