Chikitita @ 07.11.2024 06:06Ļoti žēl par Pīlēniem, ja tiešām šķiras, man šķita skaists pāris, abi saderīgi. Kas noticis tāds, ka ar 2 bērniem jāšķir laulība? Ja abi ir kārtīgi, veiksmīgi, nav atkarību, vardarbības utt.?
SarmaD @ 07.11.2024 10:29Es gribētu ticēt ka cilvēki nešķiras dēļ nepareizi izmazgātām biksēm vai nenomazgāta šķīvja. Un tomēr, baigi populāri ir apbērnoties, apprecēties un tad šķirties. Var jau tādā utopijā dzīvot un teikt, ka labāk būt vienai, bērni ir mana ģimene, viņu dēļ dzīvoju utt... bet realitātē ir tā, ka sieviete tā arī sitās pa dzīvi kamēt vīrietis mierīgi uzsāk jaunu dzīvi. Ir sava taisnība tām kas saka, ka nevienam ar bērnu neesi vajadzīga. Jo tā arī ir. Ja ir izvēle starp sievieti ir problēmu čupiņu un sievieti bez, pašas zinam ko vīrieši izvēlētos.
garsigs_persiks @ 07.11.2024 10:54
Vienīgā patiesība šeit ir tāda, ka cilvēki ir dažādi. Ir sievietes, kuras visu mūžu pavadīs blakus vīrietim, kurš atklāti krāpj, paceļ roku vai emocionāli pazemo, lai tikai būtu financiāli nodrošinātas un izskatītos labi pārējo acīs, savukārt citām tā latiņa var būt nedaudz augstāka un viņām arī vienām/ar bērniem būs gana labi, ja attiecības vairāk nesniedz piepildījumu. Kā ir Pīlēnu gadījumā, zina tikai viņi paši, un gan jau, ja tiešām ir šķīrušies, tad tas nebija pēkšņs lēmums "aiz neko darīt". Neviens jau tāpat vien neveidotu ģimeni un nepārceltos uz citu valsti, lai pēc tam atkal sāktu dzīvi no jauna, sevišķi vēl tik pieaugušā vecumā.
SarmaD @ 07.11.2024 10:29Es gribētu ticēt ka cilvēki nešķiras dēļ nepareizi izmazgātām biksēm vai nenomazgāta šķīvja. Un tomēr, baigi populāri ir apbērnoties, apprecēties un tad šķirties. Var jau tādā utopijā dzīvot un teikt, ka labāk būt vienai, bērni ir mana ģimene, viņu dēļ dzīvoju utt... bet realitātē ir tā, ka sieviete tā arī sitās pa dzīvi kamēt vīrietis mierīgi uzsāk jaunu dzīvi. Ir sava taisnība tām kas saka, ka nevienam ar bērnu neesi vajadzīga. Jo tā arī ir. Ja ir izvēle starp sievieti ir problēmu čupiņu un sievieti bez, pašas zinam ko vīrieši izvēlētos.
Mashka Kakashka @ 07.11.2024 08:46
Ja cilvēki nav kopā laimīgi, vai tiešām tikai dēļ bērniem jāpaliek kopā? Mēs tak neredzam kas patiesībā notiek viņu ģimenē, Instagram ir pilns ar meliem, redzam tikai to ko viņi grib pasniegt.
Paradoksāli - Drākei nav bērnu, bet Kivičlienei ir 4! Bet abas vienlīdz uz sevi vērstas narcises, apsēstas ar selfijiem un paštīksmi.Ariete @ 06.11.2024 20:51Drākes bildes IG atgādina PivičLieni
Hermiine89 @ 07.11.2024 11:30Paradoksāli - Drākei nav bērnu, bet Kivičlienei ir 4! Bet abas vienlīdz uz sevi vērstas narcises, apsēstas ar selfijiem un paštīksmi.
p Ko vispār nozīmē ‘ļoti populāri’? Tip kā teikt, ka cilvēki apprecas tikai, lai šķirtos, wtf.Vai tiešām domā, ka sievietes ar bērniem ir ‘problēmu čupiņas’? sievietes ar bērniem ir stiprākas, un viņas dzīvo nevis lai apmierinātu vīriešus, bet gan sevi un savus bērnus. Sievietes vairs nevēlas palikt attiecībās tikai tāpēc, lai tādas aprobežotas babenas kā tu nenorādītu, ko darīt. Tā bija dzīve PSRS laikos, bet tagad sievitēm ir izvēle nepaciest to kas nav pieņemams . Palikt vardarbīgās, emocionāli iztukšojošās un traumu veidojošās attiecībās, kur cieš tikai bērni, kā to darīja agrāk, lai ‘nerādītu ar pirkstu’? Neviens normāls cilvēks tādu dzīvi nevēlas. Labāk dzīvot vienai un audzināt bērnus, nekā tērēt laiku attiecībās, kas tikai nodara kaitējumu gan tev, gan viņiem.SarmaD @ 07.11.2024 10:29Es gribētu ticēt ka cilvēki nešķiras dēļ nepareizi izmazgātām biksēm vai nenomazgāta šķīvja. Un tomēr, baigi populāri ir apbērnoties, apprecēties un tad šķirties. Var jau tādā utopijā dzīvot un teikt, ka labāk būt vienai, bērni ir mana ģimene, viņu dēļ dzīvoju utt... bet realitātē ir tā, ka sieviete tā arī sitās pa dzīvi kamēt vīrietis mierīgi uzsāk jaunu dzīvi. Ir sava taisnība tām kas saka, ka nevienam ar bērnu neesi vajadzīga. Jo tā arī ir. Ja ir izvēle starp sievieti ir problēmu čupiņu un sievieti bez, pašas zinam ko vīrieši izvēlētos.
LivaLauva1 @ 07.11.2024 11:07
Tieši tā!
Vienīgi par šo konkrēto pāri, ir arī iespēja šķirties, ja vairs viedoklis nesakrīt, vairs nav mīlestība. Protams, ir daudz gadījumi, ka šķirās, jo krāpj vai kāds cits šāds drausmīgs iemesls, bet vajag arī atcerēties to, ka ir arī normālas šķiršanās, kur abi saprot, ka vairs nav tas, kas agrāk bija! Nereti skatos, ka ir tikai viena galējība, bet var jau būt vairāki iemesli, kādēļ šādi!
Nastja32 @ 07.11.2024 08:42Saprotu, ka visas baidāmies novecot, bet Signe Sproga liekas pilnīgā panikā. Un, jo vairāk viņa satraucas, jo vecāka izskatās.
Otiiilija @ 07.11.2024 12:25p Ko vispār nozīmē ‘ļoti populāri’? Tip kā teikt, ka cilvēki apprecas tikai, lai šķirtos, wtf.Vai tiešām domā, ka sievietes ar bērniem ir ‘problēmu čupiņas’? sievietes ar bērniem ir stiprākas, un viņas dzīvo nevis lai apmierinātu vīriešus, bet gan sevi un savus bērnus. Sievietes vairs nevēlas palikt attiecībās tikai tāpēc, lai tādas aprobežotas babenas kā tu nenorādītu, ko darīt. Tā bija dzīve PSRS laikos, bet tagad sievitēm ir izvēle nepaciest to kas nav pieņemams . Palikt vardarbīgās, emocionāli iztukšojošās un traumu veidojošās attiecībās, kur cieš tikai bērni, kā to darīja agrāk, lai ‘nerādītu ar pirkstu’? Neviens normāls cilvēks tādu dzīvi nevēlas. Labāk dzīvot vienai un audzināt bērnus, nekā tērēt laiku attiecībās, kas tikai nodara kaitējumu gan tev, gan viņiem.
Drākei ir pieaudzis dēls.Hermiine89 @ 07.11.2024 11:30Paradoksāli - Drākei nav bērnu, bet Kivičlienei ir 4! Bet abas vienlīdz uz sevi vērstas narcises, apsēstas ar selfijiem un paštīksmi.
krustcele @ 07.11.2024 15:14Kādā cenu amplitūdā ir šīs Reiz Runcis Renārs cepures?