Meija @ 10.01.2021 18:45Fitness with Trisha. Jaungada bilde kā ******
Meija @ 10.01.2021 18:45Fitness with Trisha. Jaungada bilde kā ******
blacke @ 10.01.2021 22:05
Tā jau Sintijas draudzene, kad te iztirzāja Sintiju, šo arī pieminēja. ???
Kur vispār tā Sintija ir nozudusi? Viņa vēl ir sociālajos tīklos?
man viņa patika..😄 atklāti dalījās ar dzīvi, mazliet atgādina vuceenublacke @ 10.01.2021 22:40
viņa nozuda tieši tad,kad šeit visvairāk par viņu tika runāts, profils instagram viņai ir, bet viss ir izdzēsts un neko vairs neliek
aizgāja prom no velniņu pasaules 😂😂😂thrfrweare @ 10.01.2021 22:29
bāc, es šo info būšu palaidusi garām. Kāds neatceras, ko tieši iztirzāja?
Kur vispār tā Sintija ir nozudusi? Viņa vēl ir sociālajos tīklos?
ko tieši iztirzāja? Vina ar nodarbojas ar to pašu ko Sintija?blacke @ 10.01.2021 22:05
Tā jau Sintijas draudzene, kad te iztirzāja Sintiju, šo arī pieminēja. ???
blacke @ 10.01.2021 22:52Ja es pareizi atceros tad long story short Patrīcija un Sintija bija draudzenes, kad S vēl bija aktīvs profils, pat bija bildes abām kopā. Baumoja,ka tieši P sāka cilvēkiem stāstīt ar ko S nodarbojas patiesībā, tad arī abām pazuda kontakts. Kāds te vēl teica,ka itkā pati tā P bija te arī uztaisījusi profilu un rakstīja par S, bet ķipa anonīmi, nesakot protams,kas viņa ir, to gan nezinu cik tur taisnība
S savos live arī ik pa brīdim pieminēja P, bet tā ne tieši ar tekstiem,ka bija vot tāda viena trenerīte,kas pati arī nav labāka
cik sapratu tad šņaukt patīk abām
šis ir tas,ko atceros un domāju,ka daudz,kas arī bija taisnība, jo man viens zināms čalis bija kādu laiku ar P kopā un viņš pat S live video komentāros jautaja vairākas lietas, ķipa vai tā ir taisnība,ka S piedāvā savām draudzenēm arī tikties ar viņas klientiem.. un par to arī te forumā tad rakstīja,ka ķipa S piedavājot to savām draudzenēm.
Fifty @ 11.01.2021 11:58Lai piedod Marija, bet tāda brēka bija, ka nevarēju sagaidīt tad to "kā gribēju - kā sanāca" ? Bet man vispār abas "formas" no tā kā viņa vēlējās un kā nē - šķiet vienādas, tikai krāsas atšķiras un zvaigznītes. Man šķiet, ka kompānija ir labi pastrādājusi un cik jau nu maksimāli varējusi pietuvināt viņas vēlmēm, to arī izdarījuši. Ak šīs grūtnieces! ? Bet ļoti forši, ka viņa ar dēlu bērniņa dzimuma atklāšanu tomēr uztaisīja tik īpašu, neskatoties ne uz ko! ❤️