Oriona @ 01.11.2024 12:25Šādi gadījumi, kā Signei tikai kārtējo reizi pierāda, ka jāiet tikai pie sava friziera un ne pie viena cita.
BellaCiao @ 01.11.2024 19:55Kas ir Boitoiroi vecāki, kādam ir zināms? Skatos, māsa arī tāda interesanta būtne. Kādreiz pazinu pilnīgi trakus Gotiksā stila piektitējus, brāli un māsu, abi tādi ar fāzīti bija, vecāki viņiem psihoterapeiti, ja nemaldos. Kopš tā laika vienmēr interesanti, ja vairāki bērni ģimenē ir tādi, citādi, kas to ir ietekmējis.
BellaCiao @ 01.11.2024 19:55Kas ir Boitoiroi vecāki, kādam ir zināms? Skatos, māsa arī tāda interesanta būtne. Kādreiz pazinu pilnīgi trakus Gotiksā stila piektitējus, brāli un māsu, abi tādi ar fāzīti bija, vecāki viņiem psihoterapeiti, ja nemaldos. Kopš tā laika vienmēr interesanti, ja vairāki bērni ģimenē ir tādi, citādi, kas to ir ietekmējis.
Otiiilija @ 01.11.2024 21:13Kalendy runas ir tīrs main character syndrome. Viņa reāli uzvedas tā, it kā būtu atnākusi izglābt Mika no viņa “briesmīgās pagātnes” un būtu vienīgā ar smadzenēm. Šis viss “es esmu viņa glābiņš, pārējās viņu gāja postā” ir cringe af un klasisks ego triks. Tā vietā, lai būtu normāls partneris, viņa vienkārši pūš savu ego, it kā iepriekšējās attiecības būtu bijis viņa dzīves ļaunākais murgs. cheap drama vibes
Džinga @ 01.11.2024 20:06
Nu, vecāki psihoterapeiti noteikti palīdzējuši bērniem uzaugt autentiski tādiem, kādi viņi vēlas būt. Nešaubos, ka Rojam arī ir pilnīgi sakarīga ģimene. Gudrs, empātisks džeks.
Džinga @ 01.11.2024 20:06
Nu, vecāki psihoterapeiti noteikti palīdzējuši bērniem uzaugt autentiski tādiem, kādi viņi vēlas būt. Nešaubos, ka Rojam arī ir pilnīgi sakarīga ģimene. Gudrs, empātisks džeks.
Deisijaa @ 01.11.2024 19:13Silga ielikusi Tik Tokā video ar lāci un fonā dziesmu ar vārdiem, kas liek noprast, ka šķīrusies, jo vīrs nerakstīja, neinteresējās un viņa viena vilka tās attiecības un ir vīlusies viņā. Ehh. Žēl.
Tā gaidīja vīru, un še tev.
Viņam ir arī ļoti labi situēti vecākiyay @ 01.11.2024 21:41
Viņu kopā ar omīti esmu redzējusi pāris raidījumos. Likās ļoti sakarīga.
Mashka Kakashka @ 01.11.2024 21:44
Tik, cik Rojs sevi atrādījis publiski, es viņu nesauktu par empātisku. Viens no lielākajiem bļāvējiem, kad kāds no LGBT kopienas pasaka kaut ko tādu kā neblēj pārējās "aitas" no LGBT. Diezgan nepatīkams cilvēks, kaut vai kā Amuna Davis nodi** par to, ka viņš atļāvās izteikt viedokli par visiem tiem, kuri sev piedēvē she/he/they utt. Rojs bija pirmais kurš publiski izmēja un nod*** Dāvi par šo.
Gan jau sen ar citu izklaidējasMia6 @ 01.11.2024 21:38Sedakova Dubajā. Timma skrien no pakaļas, tāds muļķis. Cik ilgi skries??
Claire @ 02.11.2024 09:27AF Anete ielikusi baigo bildi.. neticu, ka nav forošopēta
Claire @ 02.11.2024 09:27AF Anete ielikusi baigo bildi.. neticu, ka nav forošopēta
Nu viņai jau tas vēders nebija tik milzīgs. Nebija jau 120 kg smaga un tagad 70. Viņa tur kādus 10 kg tik nometa. Un regulāri sporto. Kāpēc ne?McSara @ 02.11.2024 10:22
Nē nu viss jau var būt. Bet ja paskatās 28.janvāra bildi, tad kā var dabūt tik gludu vēderu - man ir tāds jautājums?! ?
Tiešām āda var savilkties tik gluda?