Eksperte @ 09.01.2021 16:27https://youtu.be/54KTzNQ-8t
Interesants video par influenceriem.
Katz, video sākumā būs arī atbilze uz mūsu diskusiju par vārdu "ietekmelis"
šī visa ietekmeļu ubagošana mani kaitina. Gatavas par dažām šampūna pudelēm vai susi gabaliņiem nu nezinu pat no ādas izlîst.Aureksi @ 09.01.2021 23:08Danenbergsone vienmēr atkārtoti atgādina par savu un savu meiteņu dzimšanas dienām, tikai tāpēc, lai saņemtu sadarbības. Kūciņas, uzkodas, atrakcijas... vienreiz par šo iekomentēju, uzreiz mani nobloķēja instagramā.
ko vispār dara viņas vīrs? Esmu pārvākusies, ka strādāja pie Ušakova par preses pārstāvi vai tml. Izskatās, ka Edgaram vecāki ir bagāti. Kristīne pati esot dzīvojusi uk ar savu čali, atbraukusi ciemos uz lv viena pati un sapazīnās ar edgaru. Tam čalim bija maz naudas tapec atpakaļ pie viņa neaizbraucaAmii @ 09.01.2021 23:27Danenbergsonei pat kleita rītdienas dzimšanas dienai sagatavota. Svinēs tikai divatā ar vīru, bet tā kleita protams domāta, lai sataisītu šikas bildes priekš instagram un lai visi jūsmotu, cik forša dzīve viņai un blā blā.
Kā tas vīrs uz šitādām lietām vispār parakstās? ?♀️
*parakusiessirsniņa - 117611 @ 09.01.2021 23:54ko vispār dara viņas vīrs? Esmu pārvākusies, ka strādāja pie Ušakova par preses pārstāvi vai tml. Izskatās, ka Edgaram vecāki ir bagāti. Kristīne pati esot dzīvojusi uk ar savu čali, atbraukusi ciemos uz lv viena pati un sapazīnās ar edgaru. Tam čalim bija maz naudas tapec atpakaļ pie viņa neaizbrauca
. Danenbergsonei fonā jaunākajā video spiedz sieviešu balss,