ko var to ozempiku visur bāzt iekšā.Ja cilvēks ir saņemies un dara,kas jādara 20kg 4 menešu laikā ir reāli.Un cik es paskatijos,viņa need lapas,lai būtu bada sajuta.un ar ozempiku naktos apetīti mazināt.Visgrūtāk ir noturēt to visu padarīto,dēļ kā arī bieži atgriežas svars atpakaļilūzija @ 14.10.2024 07:54labrit ! Ozempix kā visiem pasaulē ?injekcijas diabetiķiem .
Tieši tā, daļa bāž mutē ēdienu! Cilvēks jau ir paēdis pat pārēdies, bet viņam vēl gribās un bāž tik vēl. Nu vot vajag vēl kādu desertiņu🙈 Tā nav negausība uz rīšanu? Cilvēki ar lieko svaru to uzskata par baudu😳 Es 3-4 x nedēļā ēdu vismaz ārpus mājas kafe, restorāni utt. Ļoti labi redzu cik un ko viņi "ēd"Džinga @ 14.10.2024 11:55
“Bāzt mutē” ēdienu? Jau šī frāze izklausās savāda
Ozempiku un ēsšanas traucējumus meklē un bāž tikai tie kuri paši nav spējīgi saņemties😳 Tie paši Janiševi tak paši resni un bērnus pārbaroja!🙈 Tak visi redzēja kā un ko mutē bāž! Makaroni pankūkas un citas briesmas! Meitai vēl aizrādīja nebūtu salauzusi kāju brauktu uz restorānu pusdienās un desertā vēl dabūtu meduskūku🙈 Kāju tak skolā it kā dēļ burgera salauza! Tāda rīšana redz nav ēsšanas traucējumi! Dimantai vienījai enerģijai vajag želejkončas un vienīgā raudāja, ka rīt grib! Neviens slaidais par to neraudāja!Kenty @ 14.10.2024 13:15ko var to ozempiku visur bāzt iekšā.Ja cilvēks ir saņemies un dara,kas jādara 20kg 4 menešu laikā ir reāli.Un cik es paskatijos,viņa need lapas,lai būtu bada sajuta.un ar ozempiku naktos apetīti mazināt.Visgrūtāk ir noturēt to visu padarīto,dēļ kā arī bieži atgriežas svars atpakaļ
Mi mi @ 14.10.2024 16:02Tokenīt našķoties Zane būs izšķīrusies. Vīrs pat nepavīd storiju fonā it nemaz ? agrāk nāca, visu ko nogaršoja utt, tagad čušššššš!
ja šķiet, rādās, liekās utt, tad jāiet ārstēties! 😀Thesame @ 14.10.2024 16:07
Sorry nespēju tevi ņemt par pilnu, jo man vienmēr šķiet, ka šeit ir kūku karaliene un kūku karalienei nevajadzētu līst citu attiecībās.
Jā, visur viena. Viņa ir ļoti uzresnējusi. Arī diezgan vīrišķīga sporta tērpos izskatās. Bet bez kompleksiem štopē iekšā baltmaizes visos variantosMi mi @ 14.10.2024 16:02Tokenīt našķoties Zane būs izšķīrusies. Vīrs pat nepavīd storiju fonā it nemaz ? agrāk nāca, visu ko nogaršoja utt, tagad čušššššš!
Vivian10 @ 14.10.2024 19:57Jā, visur viena. Viņa ir ļoti uzresnējusi. Arī diezgan vīrišķīga sporta tērpos izskatās. Bet bez kompleksiem štopē iekšā baltmaizes visos variantos
vīrs ir mēneša apkopojumu storijos..viduklis tievāks un izteiksmīgāka seja, bet druknas kājas, laikam no skrituļdēļaMi mi @ 14.10.2024 16:02Tokenīt našķoties Zane būs izšķīrusies. Vīrs pat nepavīd storiju fonā it nemaz ? agrāk nāca, visu ko nogaršoja utt, tagad čušššššš!
Sunlight @ 14.10.2024 20:16Sitiet mani nost, neticu, ka Davidenko tikai ar sportošanu. Ja tā būtu, tad muskuļi būtu daudz tvirtāki. Jā, protams, izskatās fantastiski, bet tas dibens… Apaļums (vismaz minimāls pacēlums) momentā būtu klāt. Domāju, ka tur ir arī kombinācija - gan uzturs un sports, gan O vai bariatrija.
Sunlight @ 14.10.2024 20:16Sitiet mani nost, neticu, ka Davidenko tikai ar sportošanu. Ja tā būtu, tad muskuļi būtu daudz tvirtāki. Jā, protams, izskatās fantastiski, bet tas dibens… Apaļums (vismaz minimāls pacēlums) momentā būtu klāt. Domāju, ka tur ir arī kombinācija - gan uzturs un sports, gan O vai bariatrija.
ar kustībām un sportu arī taču nodedzina papildus.Pietiek ar to pašu 300-400 deficitu.ja ir klāt sports.Un viņai augums tagad nav ļumīgs,bet diezgan labi savāktsbebebe @ 14.10.2024 20:36Par 20 kg nomešanu 4 mēnešos. Lai nomestu 1 kg ir jāietur 7000 kaloriju deficīts. Cik reāli ir tādu ieturēt nebadojoties? Sanāk, ka dienā var apēst mazāk kā 1000 kalorijas.
bebebe @ 14.10.2024 20:36Par 20 kg nomešanu 4 mēnešos. Lai nomestu 1 kg ir jāietur 7000 kaloriju deficīts. Cik reāli ir tādu ieturēt nebadojoties? Sanāk, ka dienā var apēst mazāk kā 1000 kalorijas.
bebebe @ 14.10.2024 20:32Dažām te toč nav veselīgs ķermeņa kults. Zane resna, Stažuka varētu vēl ko nomest…..
Mashka Kakashka @ 14.10.2024 20:45
20 kg nomest 4 mēnešos ir pilnīgi reāli, pat bez operācijām. Nav pat jābadojas ikdienā. Ja seko līdzi ko ēd, uzņem pietiekamu daudzumu olbaltumvielu, tad arī bads nekāds nebūs. Nevar arī visus cilvēkus skatīt pēc viena parauga, kādam sākuma svars ir lielāks, tur var vairāk kilogrāmus nomest sākumā.