Inelle @ 05.10.2024 23:09
Visu laiku reklamē.
Ceļojumiem naudu vajag.
EveEve @ 06.10.2024 09:52Jebkura personība, kas dalās un iesaistās Uresinas cirkā, manās acīs zaudē jebkādu cieņu. Vai tiešām cilvēkiem nav ne grama kritiskās domāšanas? Šādu vietu apmeklēšana ir kā zīmogs uz pieres, kur savu kāju nav jāsper ne tad, kad piemaksā, ne tad, kad par brīvu pakaļ sviež. Astro Māra arī tur, nu nopietni? Likās mazliet gudrāka.
Terra Incognita @ 06.10.2024 10:24
Jā, šoreiz reklamēja ļoti, ļoti uzmācīgi un līdz pašam pēdējam brīdim, bet tāpat neizskatījās, ka cilvēku bija sevišķi daudz. Bet viņa jau visu laiku štuko, ko vēl varētu pārdot. Tad numeroloģija, tad ideālo attiecību noslēpumi ar vīru, tad mēģina iziet uz angļu valodā runājošo auditoriju.
Ainulai @ 06.10.2024 11:22
Jā, piekrītu, par Māru baigā vilšanās… Unfollow. Ja cilvēks piedalās citu cilvēku čakarēšanas reklamēšanā, tad man šāds cilvēks nav cienījams un sekošanas vērts. Žēl, es tiešām nebiju domājusi, ka Māra var tā pārdoties uresinai…
Jā, piekrītu, par Māru baigā vilšanās… Unfollow. Ja cilvēks piedalās citu cilvēku čakarēšanas reklamēšanā, tad man šāds cilvēks nav cienījams un sekošanas vērts. Žēl, es tiešām nebiju domājusi, ka Māra var tā pārdoties uresinai…
Ainulai @ 06.10.2024 11:23
Jo ar to Forbes skandālu un Džiļa interviju pieļauju, ka daudzām aitām atvērās acis un vairs viņas bizītis tik smuku naudu neienes. Jātirgo stāsts par nabaga meiteni no blokmājas ?
EveEve @ 06.10.2024 15:28Man šķiet, ka ir svarīgi nepiedrazot pasauli, bet dot to savu pienesumu, darot to, kas sanāk labi. Ok, esi mūziķis, tad radi, dziedi, piedalies projektos, bet nevis pavairo uresinas sviestainās idejas vai sāc šūt apšaubāma izskata/kvalitātes apģērbus, kas nekomplimentē nēsātājam. Es nesaku, ka cilvēkam nevar būt vairāki talanti, ka nevar izpaust sevi arī citās jomās. Var un vajag, bet vai tiešām tas ir jādara tad, ja skaidri redzams, ka nav tajā talanta? Stakena arī, uresinai pa zaķi līdzi, kaut kādi apšaubāmi projekti, māmiņu dzeja, ko acīmredzot saprot tikai māmiņas vai īpaši talanti. Pieļauju, ka kā TV personība taču bija ok. Tad varbūt ar to pietiek, ka dara labi to, kas sanāk?! Personīgi es novērtēju kvalitāti, ne kvantitāti.
Yeahyeahyeahs @ 06.10.2024 17:26
Kamēr ir BKA, nevar būt TV personība. Vai tu savā dzīvē esi tikai savas jomas profesionālis, bez papildus darbiem, hobijiem, interesēm?
Kirbis32 @ 06.10.2024 21:01Rojs Modri uzmeta,Modrim bija/ir depresija.
Ko nu tālāk darīs ar īpašumu?Baumo,ka Modrim pašam viss šis kaut kā jaiztrebj.
Nesaprotu kā var būt kopā ar tādu kā Rojs,jo Rojs vienmēr būs un paliks nodevējs,apdirsējs,tukš cilvēks,staigājoša palaistuvīte.
Izskatās baigā drāma. To, ka šķīrušies skaidrs, bet kas viņiem notika? Viņi tak neilgi kopā bija. Tauriņu periodam pat nevajadzēja beigties. Modrim kas jāizstrebj?Kirbis32 @ 06.10.2024 21:01Rojs Modri uzmeta,Modrim bija/ir depresija.
Ko nu tālāk darīs ar īpašumu?Baumo,ka Modrim pašam viss šis kaut kā jaiztrebj.
Nesaprotu kā var būt kopā ar tādu kā Rojs,jo Rojs vienmēr būs un paliks nodevējs,apdirsējs,tukš cilvēks,staigājoša palaistuvīte.
Lanalv @ 06.10.2024 21:50Tāpat, neticu ka Kašers ar Jāni dzīvi kopā saskanīgā laulībā. Arī te izskatās, ka kaut kas nav kārtībā un varbūt pat viss beidzies.