Ko dod pliks nosaukums bez mantas, šajā gadījumā bez muižas? Piedevām vēl mēnesi jauns uzņēmums? Mēs arī, jebkura no mums tādu var uztaisīt. Ar Nosaukumu Nurmuiža uz to patsnta pagaidām nav nevienam?AnneBelle @ 18.09.2024 22:59
Nurmuiža Events pieder Kristīnei.
Dovana @ 18.09.2024 23:16Ko dod pliks nosaukums bez mantas, šajā gadījumā bez muižas? Piedevām vēl mēnesi jauns uzņēmums? Mēs arī, jebkura no mums tādu var uztaisīt. Ar Nosaukumu Nurmuiža uz to patsnta pagaidām nav nevienam?
McSara @ 18.09.2024 12:42
?
Esmu vēl ievērojusi, ka lai kā viņa censtos parādīt french lifestyle, sadarbības tik un tā nāk no LV! Turklāt pēkšņi kontents ir tikai angļu valodā! Kā sadarbībiņa tā atkal pārmetas uz latviešu valodu. Tāds īpatnējs iespaids paliek?
Ariete @ 18.09.2024 20:20Ja tas tiešām ir bērnam, tad es neko nenosodu. Es arī darītu visu lai mans bērns var attīstīties. Katra māte to darītu.
Dovana @ 18.09.2024 20:26Lāzerepilācijām nauda ir, bērna veselībai nepietiek. 2 vecāki veseli kā zirgi tiešām 700 nevar sapelnīt? Lai brīvajā laikā iet uz mežu lasīt kaut sēnes un ogas, bet viņiem tak nē labāk ar narkotikām ņemties? tām arī nauda pietiek un alko pietiek, tikai bērnam nepietiek
Fargerike @ 18.09.2024 19:58Kā jums Gluzonovas naudas ziedojuma prasīšana?
Mashka Kakashka @ 19.09.2024 07:57
Es tai amēbai un viņas cietumniekam ne centa neziedošu. Baigie "gudrinieki" atradušies. Lai Artjoms iet strādāt un Elīna samazina savus ikdienas tēriņus alkoholā un botoksos, tad atradīsies lieki 700 eiro. Kā kauna nav?! Divi prasti deģenerāti. Turklāt, esmu pārliecināta, ka visa nauda neaizies bērnam, bet gan viņu personīgajām vajadzībām. Ja viss būtu korekti un nebūtu nekas slēpjams, tad ietu caur ziedot.lv, bet te nauda jāskaita uz Revolut, vēl uz bērna vārda. Laikam cer, ja konts uz bērna vārda, vairāk iežēlinās vientiešus ziedot tām amēbām. Ceru, ka cilvēki būs gudri un neziedos naudu viņiem.
Pieļauju, ka tā ir sadarbība. Bet nu tas nemaina faktuKate9 @ 19.09.2024 08:11Njā, Gluzanovu pāris ar Elínu Gouzanovu priekšgalā ir vēl stulbāks, nekaa es uzskatiju
Dīc naudu bērnam , bet 3h iepriekš savu čožu epilē un kājas un taisas iet kursu, nu kukú
?
AnneBelle @ 18.09.2024 22:59
Nurmuiža Events pieder Kristīnei.
mon_moiselle @ 18.09.2024 22:49Tagad es esmu redzējusi visu! Kā Gluzunovai nav kauna vākt ziedojumus?! Zemiskā k**e!
Tikko viņas zeks izņirgājās par darba meklējumiem, pati staigā pa restorāniem kokteiļus dzerdama un prasīt naudu bērna ārstēšanai?!
Un STV tas liekas ok taisīt viņai šādu “ziedojumu vākšanas aģitāciju”? Iepriekšējā sērijā paņirgājas par citiem godīgiem darba meklētājiem un darba devējiem, bet tagad palīdz kļenčīt naudu?! Kauns…
. Es tikai vēlētos saprast, kā viņi ziedotājiem pierādīs, kā tā nauda tiek tērēta. Tur visam būtu jābūt caurspīdīgam. Bet tas Revolut konts jau iztaisa neuzticamību.Fleming @ 19.09.2024 08:37
Un vēl tas uzspēlētais teātris, kurā abi iestudēti pārspriež progresu pēc nodarbībām un to, ka viņiem šī summa ir nepaceļama..... Šis nu tiešām ir nekaunīgs mēģinājums diedelēt, bet mēģināt jau var - varbūt cilvēki pavelkas, un var turpināt dzīvot pa saloniem, restorāniem, kamēr tauta rehabilitēs viņas dēlu.
es viņas vietā vnk izsludinātu koncertu kā labdarības koncertu Tomasa ārstēšanai. Un viss.Hermiine89 @ 19.09.2024 10:26. Es tikai vēlētos saprast, kā viņi ziedotājiem pierādīs, kā tā nauda tiek tērēta. Tur visam būtu jābūt caurspīdīgam. Bet tas Revolut konts jau iztaisa neuzticamību.
Vārdotāja @ 19.09.2024 10:42es viņas vietā vnk izsludinātu koncertu kā labdarības koncertu Tomasa ārstēšanai. Un viss.
joprojām nesaprotu par kādu naudu var tā dzīvot 😁Vārdotāja @ 18.09.2024 23:02Doterra izskatās pēc NL? Kubasovas aizlidojušas ellē ratā uz piramīdas pasākumu… un Diāniņa pat ir sajūsmā par kkādu nejēdzīgu koferi ar Doterra uzrakstu.