Kādēļ tad nedara paši? Vai tiešām 700 tāds kosmoss veseliem vecākiem? Viņiem tak visam nauda ir, sev visām skaistumprocedūrām pietiek, alko, narko utt. Tagad vēl visi sāks viņu žēlot? Par ko? Otrs riepu kripto Austris. Kurš vāc ziedojumus uz slimības rēķina, bet realitātē nevajag. Tā 2 gadus dzīvo uz vientiesīšu, ziedotāju rēķinaAriete @ 18.09.2024 20:20Ja tas tiešām ir bērnam, tad es neko nenosodu. Es arī darītu visu lai mans bērns var attīstīties. Katra māte to darītu.
Dovana @ 18.09.2024 20:32Kādēļ tad nedara paši? Vai tiešām 700 tāds kosmoss veseliem vecākiem? Viņiem tak visam nauda ir, sev visām skaistumprocedūrām pietiek, alko, narko utt. Tagad vēl visi sāks viņu žēlot? Par ko? Otrs riepu kripto Austris. Kurš vāc ziedojumus uz slimības rēķina, bet realitātē nevajag. Tā 2 gadus dzīvo uz vientiesīšu, ziedotāju rēķina
Vai tad tik liels ir invaliditātes pabalsts? Man liekas 1.grupai bija 200 € apmēram?MatildeR @ 18.09.2024 20:55
Šoreiz piekritīšu. Tomasa invaliditātes pabalsts ir jau tie paši 600-700€, pat nav ekstra nauda jāmeklē. Un zinot, ka viens no viņiem nestrada vispār un otrs paņem dažas klientes dienā, pārējo laiku visma vairākas reizes iečekojas gan restorānā, gan procedūriņā, gan ballītee.. vairāk velk uz slinkumu, ne reālu steidzamu palīdzību.
Kādēļ pašiem pirkstu kustināt un strādāt, pastāv tak opcija ir iemesls lai lētticīgajiem izdiedēlētu naudiņu un dzīvot bēdu nezinot! Neaizmirstiet, ka Artjoms jau tā ir kaudzi cilvēkus uz naudām uzmetis. Vieniem vispār ja nemaldos Igaunijā vai Lietuvā abansu paņēma 20 tkst pazuda un darbu neizdarīja!Magnolija @ 18.09.2024 20:34Mjā par Gluzunoviem nav ko teikt, traģiski. Kā viņi vēl var būt kopā un filmēties šovā pēc visa, kas bijis? Un vai tad šovs viņiem neienes līdzekļus?
Ariete @ 18.09.2024 21:11Vai tad tik liels ir invaliditātes pabalsts? Man liekas 1.grupai bija 200 € apmēram?
Man tad vispār nav ko teikt, kādēļ tad pabalstu nevar izlietot bērna vajadzībām?MatildeR @ 18.09.2024 21:37
Bērniem ir 400€ ar kaut ko eiro + gandrīz 190€ piemaksa pie ģimenes valsts pabalsta, attiecīgi tad kopā ir tie 600€.
Magnolija @ 18.09.2024 20:34Mjā par Gluzunoviem nav ko teikt, traģiski. Kā viņi vēl var būt kopā un filmēties šovā pēc visa, kas bijis? Un vai tad šovs viņiem neienes līdzekļus?
Viņiem bija kopīgs bizness, bet tam arī Lelde vairs neseko. Un tas kosmētikas brends ar Denisu ir kopīgs vai viņa vienkārši ir influencere, kas to reklamē?Magnolija @ 18.09.2024 20:36Lelde Dreimane atkal šķīrusies ar to Ozollapu? Neseko viens otram, kopīgas bildes nav.
Kādam te nav info par Ceriņiem, ko tie labu dara pēc šķiršanās?
Mani arī šis šokēja. Viņa ir mēģinājusi sazināties ar ziedot.lv? Vai šis viss ir caur Artjomu veidota mahinācija?Dovana @ 18.09.2024 22:07Glazunova spridzina! Lai apietu hierarhiju lūdz skaitīt Revolut kontā? Varēja tad normāli Lat viski vēl uzrakstīt mīļie, naivie lētticīgie ziedotāji, maniem kontiem LV noteikti sēž virsū tiesu izpildītāji nevaru no viņiem atkauties. Lūdzu tādēļ sūtiet uz revolutu tam kontam pagaidām netiek klāt me Valsts, ne tiesu izpildītāji!?
Tas nemaz nav maz īsti par neko darīt. Un tās epizodes viņiem ir pietiekoši plus papildus vēl čupām bonusi, ta zobi, ta plastiskā ta dāvaniņas, skaistumkopšanas proc par brīvu uttAmbulance @ 18.09.2024 22:30
par vienu epizodi , katram 150 naudinas
bac, ta augšlupa vinai ir traģiska.Klaviere @ 18.09.2024 22:19Piekritīšu, ka veselības aprūpe, īpaši valsts prioritātei - bērniem, ir trağiska. Naudas nav, speciālistu nav. Negribu iedomāties, kam iet cauri īpašo bērnu vecāki, zinot, ka bērnam var palīdzēt, bet nav naudas vai speciālists nav pieejams. Tas ir briesmīgi.
Bet šis kriminālinarkotiskais aktierīšu pāris, priekš kam strādāt, ja var spēlēt sliktu teātri šovā un palūgt - lohi sametīsies. Nu nav 700eur diviem STRĀDĀJOŠIEM vecākiem nepaceļama summa, turklāt, bērnam ir pabalsts, kas tam arī paredzēts. Tauku atsūkšana iepriekšējās sērijās Elīnai neizdevās, nu bērns no naudas iegūšanas perspektīvas būs izdevīgāks.
es ceru, ka Dreimane pa īsto būs izšķīrusies. Viņa velk uz Gluzunovas pusi. Tas viņu daudza, plēš drēbes, piekauj draugus un viņa tik pie viņa atpakaļ.Magnolija @ 18.09.2024 20:36Lelde Dreimane atkal šķīrusies ar to Ozollapu? Neseko viens otram, kopīgas bildes nav.
Kādam te nav info par Ceriņiem, ko tie labu dara pēc šķiršanās?
Dovana @ 18.09.2024 18:43Es ar šito nesaprotu ko tur visi grib viņai piešūt, dvēsele, vadītāja, sirds utt. Patiesībā taču to dara daudzi citi cilvēki! Kristīne realitātē šo to pagilmē pabučojās ar Jurčiku un padejo. Paēd, dod dažādus norādījumus, dzirdēts, ka diez gan daudz ko glupu. Man jau vienalga, bet viņai ar to Nurmuižas attīstīšanu sakara maz, vispār nekāda. Grūtākais jau bija veidot un savest kārtībā visu Olgai un Santai. Red Olgai pat izkauties gadījās?Pareizāk sakot atnāca jau uz visu gandrīz gatavu! Kādēļ daudzas te palaiž garām visi teresantāko faktu! Nurmuiža oficiāli pieder OF mammai tāpat kā viss pārējais!