Es arī šo faktu pamanīju kādas pāris nedēļas atpakaļ, kad viņa storijā bija ielikusi dzejoli par laulību. Skumji. Bet paskatījos diezgan sen atpakaļ viņas vīram tiktokus, kur viņš plātās ar mašīnām utt, kaut kas īsti tam džekam smadzenēs nav, pieļauju, ka nokrāpis Anniju ne reizi vien…Deisijaa @ 15.09.2024 17:40Annija Kļaviņa laikam izšķīrās gan. Veltīja postu par šo tēmu, cik saprotu.
Tora @ 15.09.2024 19:30Es arī biju Tonnes grupā. Vienu mēteli nopirku no ieteiktajiem, tas foršs. Reizēm viņa ieliek kaut ko smuku, bet tomēr lielākoties tās ir lietas, kas neatbilst manam stilam un auguma tipam. Tonne pati ir ļoti kalsnas miesas būves, uz viņas apģērbi izskatās ok, bet ar lielākām krūtīm un platākiem gurniem neizskatās tik labi.
Esmu arī pirkusi Puncules šoppinga listu - tā likās galīgi zemē izmesta nauda. Vnk čupa ar apģērbiem (to bildēm, linkiem). Arī no super dārgās cenu kategorijas. Un bez kaut kādiem komentāriem, kā un ko savilkt kopā, kādiem auguma tipiem kas der utt.
Tonnes grupa un Puncules šoppinga lists likās bezjēdzīgākie pirkumi. Puncule pēc savas komunikācijas vispār liekas ļoti īpatnēja. Instagram ir rakstījusi, ka nevar ciest cilvēku dabīgo smaržu (nav ne jausmas, kas tas tāds, jo es, piem., cilvēku smaržu baigi nejūtu, ja vien nav izteiktas problēmas ar higiēnu), ka smaržas ir must have.
Mashka Kakashka @ 15.09.2024 15:10
Oi, Lauriņa ? bagātu vīriešu medniece, ko tik viņa nav darījusi, lai noturētu vīriešus pie saviem sāniem. Smieklīgākais, ka visa viņas pasniegtā fancy Instagram dzīve ir totāls fake, kā jau lielākajai daļai šādu Instagrameru. Dzīvē galvenais ir dārgi zīmoli, nekas vairāk. Absolūti tukša persona. Visiem PV grupas biedriem, uzzinot, ka Māris viņu precēs, bija vienāda reakcija "tikai ne viņu". Viena liela izlikšanās sabiedrības priekšā. Par to, ka Māris gribētu Santu atpakaļ, šaubu nav. Turklāt, Laura, kad sāka staigāt ar Mihelsonu, kardināli izmainīja savu ģērbšanās stilu un kopēja Santu kā 1:1.
Pilgrim @ 15.09.2024 16:06Nabaga Mihelsons, laikam tiek turēts gūstã. Tak beidziet muldēt, ja jau šis viņu apprecēja, tātad bija gana liela patikšana.
pavasarazieds @ 15.09.2024 21:15
Patiesībā gandrīz jau arī ir kā turēdams gūstā? Laura pilnībā katrā kompānijā, gan tuviem, gan tāliem, gan kaimiņiem, principā visiem skandināja viņa klātbūtnē tizlos jokus “kur tad mans gredzentiņš?”. Viņa ludzās pēc gredzena, pat ir draudējusi viņam ? visi kursabiedri jau pirmajā nedēļā uzzināja, kas ir viņas jaunais randiņbiedrs ?
krustcele @ 14.09.2024 08:40Lauras Vizlas un Esteres draudzība arī ir over. Ko gan dara miljoni… Felipe ar bija draudziņš un izbija.
beReal @ 15.09.2024 22:48
Pat bildes ir izņemtas no Lauras instagrama ar Esteri kopā, wow.
LabaDabaDa @ 15.09.2024 21:27
Un kāpēc gan ne? Man liekas tikai normāli, ja sieviete skaidri un atklāti noformulē savas vēlmes. Un pilnīgi normāli, ja sievietei ir vēlme pēc stabilām attiecībām, nevis " krūmi vieno, krūmi šķir". Tas nekādā gadījumā nepadara vīrieti par nevarīgu ķīlnieku, vienkārši neļauj viņam čakarēt sievietei galvu un pa tukšo tērēt viņas reproduktīvo vecumu.
Līdz ar to komentāri par nabaga Mihelsonu drīzāk izklausās pēc atklātas skaudības.
pavasarazieds @ 14.09.2024 23:19Tad jau Laura Mihelsone mājās sēž ar drebošu sirdi un tulīt būs stāvoklī ar otro, lai noturētu savu vīru pie sāniem?? Santai tikai atliks paskatīties uz Mihelsonu, kad viņš jau būs aizskrējis atpakaļ. Visas pietuvinātās personas zina kā viņi “šķīrās” daudzu mēnešu garumā. Kad Lauriņa jau ciemojās un sapņoja satikt dzīvē savu elku Kauperu, tikmēr Mihelsons pie šķirtās sievas ciemojās Āgenskalna dzīvoklī ??
bija gan! Bet kāpēc šī tēma šeit - varbūt esmu palaidusi garām, bet Mārtīņš un Santa Pīlēni šķīrušies?Tuana @ 15.09.2024 23:14
Vai tad Santa nebija kopā ar Pīlēnu krietni vēl pirms Mihelsons satika Lauru?
Ainulai @ 13.09.2024 21:44
Zane notievēja un varbūt vairs negrib sev to rudo, briļļaino bumbulīti blakus?
sauliiite.paula @ 16.09.2024 07:33Ceriņai laulību riņķis atkal pirkstā? Aizdomīgi izskatījās šī rīta laika ziņās