vot tāda man liekas agnesereels, lai arī pucējas bet kautkas tajā izskatā nav ok.Pilgrim @ 13.09.2024 22:33Nekā personīga, bet Meirāne man tieši tāda šķiet. Nekopta, nevīžīga. Un Atkal_Anete man šķiet tāda pati ar visu dabīgo sirmumu.
Neapgalvoju, ka viņas IR nekoptas, bet rada tādu iespaidu.
Rūdīts vecpuisis, kā viņš līdz šim brīdim izsprucis neapgredzenots. Raksturs, piekrisšana viņam liela varētu būt, ka ne tikai bieži maina, bet arī vēl apvieno. Īsti gan neko neesmu dzirdējusi, bet viņš kā brīvs vīrietis var visu atļauties😀law7 @ 14.09.2024 16:40Sievietes jau patīk lielākajai daļai vīriešu. Savukārt tādiem kā Domburs sievietes patīk mainīt, t.sk., uz krietni jaunākām par sevi.
cory @ 13.09.2024 23:55Vai kāda no jums ir piedalījusies tajos Signes Sprogas vai Karinas Tonnes stila maratonos? Abas dāmas pārposto dikti daudz slavinošas atsauksmes, ka pilnīg vai uznāk ziņkāre, ko tur stāsta/rāda.
nu, Meirāne ir vienkārši - ANTISEX.Biezlape @ 13.09.2024 21:47
Apskaties uz Meirāni un pasaki kurā vietā viņa ir nekopta, nevīžīga un slinka.
Merilda @ 15.09.2024 10:46Storijs Jelinskai ar Evelīnu dīvains, Evelīnas ķermeņa valoda, īpaši kustības ar kāju , liecina par to, ka viņa ir satraukusies/nervozē. Ja kāds arī no tā bariņa kaut ko stāsta, viņa noteikti neklausās.
susla @ 15.09.2024 11:21
Tāpēc izskatās, ka blakus viņas slepenais vīrietis. Jo arī viņš momentā strauji aizgriezās, kad ķimene kaut ko viņam pateica. Jeļas vietā nekad šādu draudzenes video nerādītu publiski. Baigā draudzene.
telma @ 15.09.2024 11:26
Turklāt viņš tā kā atgriež galvu atpakaļ un Evelīna saka vēl ko, bet storijs apraujas. Es teiktu, ka pēc stresainās ķermeņa valodas tas ir loveris, bet interesanti, kādeļ tā slēpj. Precējies?
biju Tonnes grupā - pilnīgi vējā aizlaisti 45€. Melns, balts, krēmkrāsa. Zara, Massimo, Reserved. Pilnīgi neko jaunu un interesantu neuzzināju! Komunikācija ļoti nepatīkama!Merilda @ 14.09.2024 19:42Tonne ir pilnīgi un galīgi garām. Gan viņas stils, gan savā ziņā uzbrūkošā komunikācija. Izskatās, ka viņa pati akli seko tendencēm, bet neizskatās stilīgi. Arī skinny jeans, kas it kā šobrīd nav aktuāli, var skaisti apspēlēt. Skapī ir jābūt visam un visu jāmāk skaisti apspēlēt tā, lai tas labi izskatītos. Turklāt viņa iesaka daudz ko tādu, kam nav tā labākā kvalitāte, bet cilvēki tomēr grib kvalitatīvas/ilgmūžīgas lietas, nevis vienas sezonas/trenda apģērbu.
pavasarazieds @ 14.09.2024 23:19Tad jau Laura Mihelsone mājās sēž ar drebošu sirdi un tulīt būs stāvoklī ar otro, lai noturētu savu vīru pie sāniem?? Santai tikai atliks paskatīties uz Mihelsonu, kad viņš jau būs aizskrējis atpakaļ. Visas pietuvinātās personas zina kā viņi “šķīrās” daudzu mēnešu garumā. Kad Lauriņa jau ciemojās un sapņoja satikt dzīvē savu elku Kauperu, tikmēr Mihelsons pie šķirtās sievas ciemojās Āgenskalna dzīvoklī ??
telma @ 15.09.2024 11:26
Turklāt viņš tā kā atgriež galvu atpakaļ un Evelīna saka vēl ko, bet storijs apraujas. Es teiktu, ka pēc stresainās ķermeņa valodas tas ir loveris, bet interesanti, kādeļ tā slēpj. Precējies?
Zebradivi @ 15.09.2024 15:35
Nu nē , tas ir viņas draudzenes vīrietis.
Es neko tādu nesaskatīju, te dažai fantāzija par daudz strādāsusla @ 15.09.2024 16:02
Ok! Bet kaut kāds strjoms redzams. Priekš kam tāds storijs jāizliek. Jeij bogu nesaprotu.
Nabaga Mihelsons, laikam tiek turēts gūstã. Tak beidziet muldēt, ja jau šis viņu apprecēja, tātad bija gana liela patikšana.Mashka Kakashka @ 15.09.2024 15:10
Oi, Lauriņa ? bagātu vīriešu medniece, ko tik viņa nav darījusi, lai noturētu vīriešus pie saviem sāniem. Smieklīgākais, ka visa viņas pasniegtā fancy Instagram dzīve ir totāls fake, kā jau lielākajai daļai šādu Instagrameru. Dzīvē galvenais ir dārgi zīmoli, nekas vairāk. Absolūti tukša persona. Visiem PV grupas biedriem, uzzinot, ka Māris viņu precēs, bija vienāda reakcija "tikai ne viņu". Viena liela izlikšanās sabiedrības priekšā. Par to, ka Māris gribētu Santu atpakaļ, šaubu nav. Turklāt, Laura, kad sāka staigāt ar Mihelsonu, kardināli izmainīja savu ģērbšanās stilu un kopēja Santu kā 1:1.