amareto @ 10.09.2024 20:07Kāda “anonīma” ietekmele meklē palīdzību pie latviešiem Spānijā ?
Krizdole @ 10.09.2024 20:42
Jautā pēc dzīvokļa kādā jaunajā projektā? ?
Jelinska ir ļoti novecojusi. Tajā pašā 2020.gadā izskatijās labākcmykk @ 10.09.2024 19:42
intereses pēc vakar aizskrollēju Kristīnes senākās bildes ig. tagad viņa stāsta kā esot bez elektrības dzīvojusi, bet tad lika bildes no Mārupes mājas(pieļauju, ka īrēja daļu), un ka tūlīt celšot jaunu māju, lai gan pēc drēbēm un ēstuvēm skaidrs, ka pakaļa bija plika. centās jau dikti lekt augstāk par dibenu, bijušis arī tāds parasts tommy hilfiger calvin klein zīmulēns. un tad pēkšņi, slavenais 2018. gads iegrieza zīmolu drēbes un injekcijas✨ viņa tak vienā intervijā pati stāstīja kā metusies Oļegam uz galda.
neielādēja attēlu https://ibb.co/hd1rc05amareto @ 10.09.2024 20:07Kāda “anonīma” ietekmele meklē palīdzību pie latviešiem Spānijā ?
es arī paskrolloju, tiešām, pirms Oļega tik skaista, jauna sieviete. Ok, vecums nenāk viens, bet nu nav viņai arī 50 tagad, bet nu bez visiem filleriem viņa tiešām cits cilvēks.krustcele @ 10.09.2024 21:27Jelinska ir ļoti novecojusi. Tajā pašā 2020.gadā izskatijās labāk
krustcele @ 10.09.2024 21:27Jelinska ir ļoti novecojusi. Tajā pašā 2020.gadā izskatijās labāk
Nez kāpēc anonīmi😄amareto @ 10.09.2024 22:31neielādēja attēlu https://ibb.co/hd1rc05
Kā viņu atrast IG ? Es par Olgu Orlovu.susla @ 10.09.2024 19:24
Instagramā visai aktīva un rēcīgiem rīliem.
Neaizmirstiet Santa ir Dieviešu foruma māmiņa!Merilda @ 10.09.2024 19:57Santa bija atpazīstama arī bez Oļega, viņa bija Cosmo redaktore, kā jau viena forumniece minēja, apgrozijās arī attiecīgajās aprindās. Interesanta un pašpietiekama sieviete - ar labu amatu, atpazīstama attiecīgās aprindās, ir savi vaļasprieki un hobiji, šādas sievietes vienmēr ir saistošas vīriešiem. Kristīne ir no name un nekas nebūtu bez Oļega, laimīgas apstākļu sakritības dēļ (bet iespējams, ka ar nolūku), iekārtojās par administratori bankā, par viņu labi iederas teiciens из грязи в князи. Tas, ka viņai nekas nav bijis un piederējis, apstiprina arī Cartier un Chanel bāšana acīs sava ex jaunajai sievietei. Tas nav sasniegums.
Domāju tur saziedoti vismaz 137 tk. Kā dad bērniņš uzbūvētu 2 mājas?Kate9 @ 10.09.2024 22:38Pilnīgi pašsaprotami, ka cilvēki, kuri tam Austrim saziedoja tos 37k interesējas par visu procesu! Ja nav ko slēpt- parādi papīrus, diagnozi, ārstēšanas un rehabilitācijas plānu un jautājumi atkritīs!!
Dovana @ 10.09.2024 23:09Kā viņu atrast IG ? Es par Olgu Orlovu.
Mākoņu Dejotāja @ 11.09.2024 00:22Man personīgi tā Sedakovas turēšanas pie meitenītes tēla, kurai visu laiku ir 18. Liekās ļoti smieklīga, tizla,neveikla kā arī izmisīga.
No dažām ļaunām mēlēm esmu dzirdējusi, ka viņa esot viņu pilnībā materiāli uzturējusi, ka arī vienā raidījumā dziedājusi mūsu latviešu bāleliņam slavas dziesmas.
Tuana @ 11.09.2024 00:29
Tas ir skaidrs, ka kādu laiku uzturēja un atbalstīja, jo pēc Krievijas Timma nevarēja sev klubu atrast, trakoti mēģināja ietikt Amerikas līgās, bet neviens neslēdza ar viņu līgumu, un dārgi dzīvot bija pieradis un gan jau visu notrallinājis. Saprotami, ka viņai vienkārši pieriebās. Kas viņiem vairs bija kopīgs, izņemot kaisli, bet ar to jau arī ilgstoši nesaturēsi laulību.
Tak ne jau viņš viņas bērnu uzturēja, viņa deva naudu, un kamēr viņai koncerti, filmēšanās utt, kas tur arī slikts, ka viņš mājās sēžot pieskatīja to puiku?
Tuana @ 11.09.2024 00:29
Tas ir skaidrs, ka kādu laiku uzturēja un atbalstīja, jo pēc Krievijas Timma nevarēja sev klubu atrast, trakoti mēģināja ietikt Amerikas līgās, bet neviens neslēdza ar viņu līgumu, un dārgi dzīvot bija pieradis un gan jau visu notrallinājis. Saprotami, ka viņai vienkārši pieriebās. Kas viņiem vairs bija kopīgs, izņemot kaisli, bet ar to jau arī ilgstoši nesaturēsi laulību.
Tak ne jau viņš viņas bērnu uzturēja, viņa deva naudu, un kamēr viņai koncerti, filmēšanās utt, kas tur arī slikts, ka viņš mājās sēžot pieskatīja to puiku?