Protams jo Santa bija dzīva un dabīga un atšķīrās no lielākās masas pat ar to, ka nebija mākslīgi pupi, uzpūstas lūpas un botoksi priekšā pakaļa. Tādēļ jau arī izskatās jaunāka plus vēl viņa ļoti harizmātiska!PamelaAndersone @ 06.09.2024 21:55Savos 47 izskatās jaunāka par Krisu.. Teju kā viņas meita ?
Nu par Kristīni stipri jāšaubās! Laikam formāts nav īstais, viņai pat saderināšanās gredzena nav tikai chanel somiņas. Visas savas iepriekšējās viņš precēja uzreiz! Par Santu jau te mēs spriežam jo atceramies cik laimīgs un dzirkstošs viņai blakus izskatījās. Tad arī dāvanas uz kaut ko norāda, beigās kašķis uz visu LV būtu bijusi vienaldzīga, sen to visu būtu aizmirsis. Sekošana darbiniekiem vispār pazors. Domāju arī tagad visur skraida un Santu meklē. Tiesas jau viņam ir vienīgā iespēja dabūt uz LV.juveliere @ 06.09.2024 22:07Kāpēc jūs domājat, ka Oļegam tieši Santa bijusi tā visīpašākā sieviete? Viņi jau bija precējušies tikai pusotru gadu, kas ir baigi īss laiks. ?
Man jau šķiet ir divu tipu vīrieši - tie, kas apprecās vienu reizi dzīvē un pēc šķiršanās vairs nekad neapprecēsies vēlreiz un tie, kas precās atkal un atkal. Ja Oļegam bijušas trīs laulības, tad jau noteikti kaut kad būs arī ceturtā ar Kristīni.
Tu nu gan esi dura! Kāda starpība no kā Santai meitas? Viņa viņas audzina normālā vidē. Uztraucies labāk par mozo kivič mauglīti gar kuru neviens neliekas ne zinis! Va arī par Gluzunovas sīčiem kuri dzīvo narko izplatītāju un lietotāju vidē! Viņas jau it kā zina no kā tie bērni, bet kāds labums no tā?🙈 Kristinka jau tikai sevi pazemoja kad to izšāva pa visu LV ne jau Santu. Nu un arī dabūja toreiz no OF👌es piemēram neticu KristinkaiKate9 @ 06.09.2024 23:04Ah jā,? par Santu… tas, ka sieviete ir tādā šmigā, ka nezin, kas ir bērnu tēvs ieliekot “ -“ izsaka vairāk kā 100 vārdu?, un tās , kuras te stāvus mīź par Santu, Jums ganjau the same daddy issue problem
???
Es domāju te daudzas to gaida un īpaši to gaida OF. Pats jau kaut kur rakstīja vajagot izrunāt🔥susla @ 07.09.2024 00:54
Tai Santai vajadzētu būt arī nedaudz gudrākai un satikties ar O klātienē, izrunāt lietas. Sapucēties un pašarmēt.
Dura tak visiem vienalga kas ir Santas meitu tēvi! Pat Oļegam uz to bija nospļauties. Izskatās tas uztrauc tikai Tevi un Kristinku. Tad uztraucaties veselas!🙏Kate9 @ 07.09.2024 08:42
Nejau no zila gaisa vai neko darīt es šo uzrakstiju!! Jau sen atpakal KRISTY bija storijos šo info izstastijusi, i pa šmigu i pa berniem un visu netiro velu! Vai tiesam taads parsteigums manis rakstitais????
Stalkojot Kristiini visas sho sen zinaajat no kaa sis info ir nonaacis ??
Dovana @ 07.09.2024 11:55Tu nu gan esi dura! Kāda starpība no kā Santai meitas? Viņa viņas audzina normālā vidē. Uztraucies labāk par mozo kivič mauglīti gar kuru neviens neliekas ne zinis! Va arī par Gluzunovas sīčiem kuri dzīvo narko izplatītāju un lietotāju vidē! Viņas jau it kā zina no kā tie bērni, bet kāds labums no tā?? Kristinka jau tikai sevi pazemoja kad to izšāva pa visu LV ne jau Santu. Nu un arī dabūja toreiz no OF?es piemēram neticu Kristinkai
susla @ 07.09.2024 12:21
Bet kas tam OF ir galvā, ka piever acis uz savas Kristinkas publiskajām izdarībām ar šefpavāru un Santas apdiršanu?
Vai nu kulminācija tikai vēl sekos, vai arī sakarā ar to, ka neprec, piever acis. Kaut kas tur nav līdz galam.
EmilijaArm @ 07.09.2024 15:09Santai viens bērns ir no zināma basketbolista, bet viņa to nekad neafišēja. Varbūt tēvs bērnu neatzina vai tml., neatceros vairs
EmilijaArm @ 07.09.2024 17:40Sedokova ielikusi poustu, ka šķīrusies no Timmas. Sola, ka netīrās veļas mazgāšanas publiski nebūs un abi jūtoties pateicīgi viens otram par piedzīvoto kopīgo ceļojumu :)
(Publiska diršanās noteikti būs, tie nemaz savādāk nevar)
Toreiz jau kad Kristinka par tiem bērniem izspļāva Fiļs tak taisnojās, ka turpmāk Kristinkai likšos muti savaldīt. Par to šefpavāru gan nav saprotams kā šim nervs tur🤔 Man šķiet, ka Jurčiks kā šo ierauga tā ģībonī krīt🙈 Tanī IG tas ieraksts vispār nošokēja Mans Dārznieks Juris🙈 tam Jurčikam tak man šķiet sieva irsusla @ 07.09.2024 12:21
Bet kas tam OF ir galvā, ka piever acis uz savas Kristinkas publiskajām izdarībām ar šefpavāru un Santas apdiršanu?
Vai nu kulminācija tikai vēl sekos, vai arī sakarā ar to, ka neprec, piever acis. Kaut kas tur nav līdz galam.
Man ar tā šķiet ir ir, nebūtu būtu labāk tā vismaz nolasās. Pa šiem gadiem acu aizmālēšanai pat saderināšanās gredzena nav.Biezlape @ 07.09.2024 14:10
Viņam Kristīne ir absolūti vienaldzīga.
Dovana @ 07.09.2024 20:47Toreiz jau kad Kristinka par tiem bērniem izspļāva Fiļs tak taisnojās, ka turpmāk Kristinkai likšos muti savaldīt. Par to šefpavāru gan nav saprotams kā šim nervs tur? Man šķiet, ka Jurčiks kā šo ierauga tā ģībonī krīt? Tanī IG tas ieraksts vispār nošokēja Mans Dārznieks Juris? tam Jurčikam tak man šķiet sieva ir
Tam tak neviens netic, ka pati Santa nezina kuri ir bērnu tēvi tur tikai Krisa gribēja kaut kādu dusmu uz viņu izgāzt. Par ko viņai tas naids nesaprotu vienīgi ja vien viņa saprot, ka Fiļs viņu aizmirst nevarEmilijaArm @ 07.09.2024 15:09Santai viens bērns ir no zināma basketbolista, bet viņa to nekad neafišēja. Varbūt tēvs bērnu neatzina vai tml., neatceros vairs
Es tik brīnos kā viņš ar to sadzīvoja ja labi zināja, ka Sedokova visu laiku maukojās? Viņa tak kā drusku iedzer tā večus uz gultu velk, bet dzer viņa gandrīz visu laikuBoybye @ 07.09.2024 18:11
Jānis dabūja savu karmu. Nu arī viņam ir salauzta sirds, tāpat kā viņš salauza Sanai. ?
Mož tādēļ arī pašķīrās? Man kaut kā šķiet nesen tak kopā bija? Vai sīcis viņiem arī nebija? Nevar saprast Fiļs tiešām neredz viņas IG. Man vismaz ir tāda pārliecība jo te jau kādreiz rakstīja, ka viņa kūrē Fiļa IGsusla @ 07.09.2024 21:12
Te kaut kad bija rakstīts, ka Jurčiks šķīries. Ja būtu sieva un šāda uzvedība gan no paša puses, gan šefenes pret viņu, sieva ilgi arī vairs nebūtu. Neviena, sevis cienoša sieviete, nesamierinātos ar šādu publisku gājienu izrādīšanu no veča šefenes puses.