IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 1098
Reģ: 07.02.2023
SantaC @ 03.09.2024 23:04

Madara tiešām ražo Latvijā vai tikai iepako? Madarai ir lielisks mārketings, tādā ziņā cepuri nost.
Andža vispār ir teikusi, kur tieši ir tā laboratorija, kur tas viss tiek ražots?
😀turpat kur bioderma Ķīnā
04.09.2024 08:00 |

Reitings 1098
Reģ: 07.02.2023
cory @ 03.09.2024 22:10

Ārzemēs tā ir pilnīgi normāla prakse influenceriem veidot savus produktus un ne tikai pa skaistumkopšanas līniju un cilvēki to visu pērk. Kaut vai tā pati Kylie Jenner, pirms viņa "uzsāka" Kylie Cosmetics nekas vairāk kā Kardašjanas jaunākā māsa un influencere viņa nebija. Un Kylie Cosmetics neražoja ne L'Oreal, ne Unilever, ne P&G. Uz Latvijas tirgus lieluma influenceru "veidoti" produkti varbūt izskatās dīvaini, ņemot vērā, ka mēs esam pieraduši, ka lielākā daļa produktu pie mums ir importēti, bet problēma jau ir arī tajā, ka tie Latvijas influenceri mēģina līst nišās, kas ar viņiem nesaistās. Piem, kad Didrihsone nāca klajā ar savu paziņojumu, ka ražos savu matu eļļu kaut arī pašai ir pieaudzēti mati no Mellas.
sis jau sen populārs . Krievu slavenības sejas patch , maskas jau pirms 5 g tirgoja tāpat :) Lv maz cilbeki , sekotāji un tas tā klusāk viss un nav tik populāri . Bet jebkura biznesa tā dara. Arī skropstas meitenes “ražo” savu skropstu līniju, nagu meitenes , utt
04.09.2024 08:03 |

Reitings 474
Reģ: 13.07.2023
Man arī Spike liekas drāmas karaliene, viņai nepārtraukts cepiens. Kādreiz līkas forša,
Simpātiska sieviete, bet tagad ka smilga visiem trendiem un haipiem locās līdzi. Arī esmu pirkusi viņas produktus lielā haipa dēļ, nezinu, neko īpašu nesaskatu. Tas daimond skin der tikai 20 gadīgam barbijam, kas domā, ka saule mirdzēt ir skaisti. Kad biju vienreiz uzsmerejusi, vīrs teica, fui, aizej nomazgājies pirms sēdies mašīnā. Tā nu to 30
Eur vērto brīnumu vairs neesmu smerejusi 😁 Otas ir ok, atbilstošas cenai, bet nu noteikti nekas tāds kā pati slavè dārgajam otām līdzīgs. Ir man dažas tādas, un, piedod, Anete, tām sari nebirst ārā kā tavējam. To pārcenoto lupu spīdumu un šampūnus vairs pat netaisos mēģināt. Lūk godīga atsauksme. Visa atslēga - pārcenoti.
04.09.2024 08:43 |

Reitings 474
Un tiko izlasiju Dzenes cepienu Threads, arī tāda pati drāmas karaliene. Pretīgi sekot. Viņa man liekas reklamē visus sūdus pēc kārtas, tagad viņai pēkšņi principi svarīgi. Hallo, Kristine, Tavi reklamētie velas pulveri arī nav diez ko veselīgi. Tāda publiska mešanās krāgā citiem amata brāļiem, ne par ko citu, kā vien zemu intelektu, neliecina
04.09.2024 08:44 |

Reitings 719
Reģ: 03.04.2024
ilūzija @ 04.09.2024 08:00
?turpat kur bioderma Ķīnā

MADARA savu PRODUKCIJU ražo LV Mārupē. Nevajag izplatīt nepatiesas baumas.
04.09.2024 09:06 |

Reitings 719
Reģ: 03.04.2024
ilūzija @ 04.09.2024 08:00
?turpat kur bioderma Ķīnā

MADARA savu produkciju RAŽO LV Mārupē. Nevajag izplatīt nepatiesas baumas.
04.09.2024 09:07 |

Reitings 474
ilūzija @ 04.09.2024 07:59
jebkurš var palūgt Korejai , Ķīnai izgatavot , JEBKO . un uzlikt savu vārdu no 500 vienībām . Galvenais , lai ir ko ieguldīt un sekotāji .
pat Kambalenei ir sava kosmētika 😁
04.09.2024 09:08 |

Reitings 27
Reģ: 24.03.2024
Starpcitu, par Spīķi runājot, šoreiz gan viņas vīru. Bija atbraucis uz kafejnīcu kur agrāk strādāju, pāēst , vismaz 3 stundu brauciens no Rīgas. Vai nu jau bija lietojuši alko pirmstam, bet likās ļoti salielijies, viss tik ļoti patika, visu filmēja, visu slavēja. Protams pasūtija arī kokteiļus gan sev gan puisim kas bija ar viņu ( puisim nevis vīrietim , jo varētu apšaubīt vai viņam bija 18 ) . Nosauca kaut kādu vīrieša vārdu, ka viņu pazīstot , un ja nebūšot garšīgi tad rakstīšot viņam. ( Nopratām ka viņš domā ka tas ir vietas īpašnieks, bet netrāpija ne tuvu😅) . Viss tik ļoti garšoja, pasūtija vel līdzi. Pienāk maksāšanas brīdis, izvelk no vienas kabatas čupu ar 50€ banknotēm, no otras čupu, no bikšu kabatas izvelk saburzītus 20€ , samaksā tiešu naudu, uzmet 3 centus ar tekstu : tas lai paliek jums. Iesēdās mašīnā un aizbrauca uz Rīgu. Dzeramnauda šeit nebija svarīgākais, bet attieksme.
04.09.2024 09:31 |

10 gadi
Reitings 5306
Reģ: 09.07.2011
Lupinlups @ 04.09.2024 09:08
pat Kambalenei ir sava kosmētika ?

Viens ir uzlikt savu logo virsū kaut kādam skrubēšanas cimdam, bet kas pilnīgi cits ir piedāvāt veselu matu kosmētikas līniju, pasniedzot sevi kā kādu ķīmiķi, kura to visu pārzina un ir atklājusi jaunu revolūciju matu kopšanas jomā. Kambaliene vienmēr ir teikusi, ka ved tos produktus no Marokas un vnk izplata, kas ir pilnīgi normāla prakse, bet Andža tikai mētājas no viena biznesa uz nākamo, lai gan tur apakšā nav ne savas ražotnes, ne profesionāļu komandas, ne kādas zināšanu bāzes. Parasts Ķīnas produkts ar savu uzlīmi. Nu nav viņa nekāda Kylie Jenner, kuras līniju tagad visi skries pirkt, jo gribēs līdzināties vai sevi ar šo "slavenību" asociēt. Lai jau tirgo, ko grib, es tikai brīnos, ka tam reāli ir auditorija
04.09.2024 09:44 |

Reitings 2396
Reģ: 04.01.2022
Hmm, pie Dzenītes pēdējā thread lasu ierakstu, ka tas Deniss J tirgo narkotikas… Nemāku ielikt skrīnšotu te. Šo biju jau kaut kad lasījusi arī Gobzema storijos, bet tā sieviete saka, ka tas nav no Gobzema, bet info caur paziņām iegūts. Tă varētu būt? Tur ir jābūt pamatojumam, lai publiski ko tādu teiktu. Tāds paslidens tips ar jēlu balstiņu viņš ir, bet narkotikas??
Es Dzenes un Spīķes vietā no kauna ielīstu zemē, ja tā tiešām izrādītos taisnība.
04.09.2024 10:21 |

Reitings 2022
Reģ: 21.04.2024
Lupinlups @ 04.09.2024 08:44
Un tiko izlasiju Dzenes cepienu Threads, arī tāda pati drāmas karaliene. Pretīgi sekot. Viņa man liekas reklamē visus sūdus pēc kārtas, tagad viņai pēkšņi principi svarīgi. Hallo, Kristine, Tavi reklamētie velas pulveri arī nav diez ko veselīgi. Tāda publiska mešanās krāgā citiem amata brāļiem, ne par ko citu, kā vien zemu intelektu, neliecina

Runājot par veļas pulveriem - nu kā var patikt mazgāt drēbes ar aromatizētajiem, ķīmiskajiem veļas pulveriem, pēc kuriem drēbes reāli smird, nevis smaržo pēc tīrības. Smird pēc veļas pulvera + ja vēl iesmaržojas ar smaržām, tad vispār tādam cilvēkam blakus stāvēt vai garām paiet ir vāks.
Visi populārie veļas pulveri ir tāda ķīmija un pāraromatizēti. Es vienīgā tāda, kurai riebjas šie veļas pulveri un tas, kā pēc tam ož (kādam noteikti smaržo), drēbes?
04.09.2024 10:22 |

Reitings 248
Reģ: 12.12.2023
Par to Spīķi un viņas "brendu" un ka viņa pati to neražo - tas tak nav nekas jauns. Šis biznesa veids ir aktuāls jau labu laiku - tā pat kā print on demand (printful, printify), tā arī Cosmetics on demand(iemetat google, pilns būs) - mūsu pašu Madaras meitas uzņēmums "Selfnamed" ar to nodarbojas.
04.09.2024 10:37 |

Reitings 535
Reģ: 16.11.2023
Ainulai @ 04.09.2024 10:21
Hmm, pie Dzenītes pēdējā thread lasu ierakstu, ka tas Deniss J tirgo narkotikas… Nemāku ielikt skrīnšotu te. Šo biju jau kaut kad lasījusi arī Gobzema storijos, bet tā sieviete saka, ka tas nav no Gobzema, bet info caur paziņām iegūts. Tă varētu būt? Tur ir jābūt pamatojumam, lai publiski ko tādu teiktu. Tāds paslidens tips ar jēlu balstiņu viņš ir, bet narkotikas??
Es Dzenes un Spīķes vietā no kauna ielīstu zemē, ja tā tiešām izrādītos taisnība.

Jā, es arī šo redzēju. Visvairāk patika Dzenītes jautājums “kas ir šīs informācijas avots, lai pārbaudītu patiesumu?” Kas viņa naiva vai? Gaida izziņu no VID kas to apstiprinās? Ja cilvēki runā, tad tam ir acīmredzot pamats. Principiālā mūsu Dzenīte 😂
04.09.2024 10:42 |

Reitings 2189
Reģ: 25.07.2024
Man gan vairāk zūd ticamības moments "slavenajai" astroloģei saulītei, kas to pīli palaidusi. No sērijas-viena tante teica. :) laikam skatijumi un bzness nerullē, kā vajag. Tapēc jāpataisa haips.
04.09.2024 10:53 |

10 gadi
Reitings 3688
Reģ: 29.01.2009
susla @ 04.09.2024 10:22

Runājot par veļas pulveriem - nu kā var patikt mazgāt drēbes ar aromatizētajiem, ķīmiskajiem veļas pulveriem, pēc kuriem drēbes reāli smird, nevis smaržo pēc tīrības. Smird pēc veļas pulvera + ja vēl iesmaržojas ar smaržām, tad vispār tādam cilvēkam blakus stāvēt vai garām paiet ir vāks.
Visi populārie veļas pulveri ir tāda ķīmija un pāraromatizēti. Es vienīgā tāda, kurai riebjas šie veļas pulveri un tas, kā pēc tam ož (kādam noteikti smaržo), drēbes?

200% Tev piekrītu. Visi smird pēc Ariela.
04.09.2024 12:26 |

Reitings 669
Reģ: 05.08.2024
gii_star @ 04.09.2024 12:26

200% Tev piekrītu. Visi smird pēc Ariela.

Man atkal Arieal smaržo.
Man labāk Ariel smarža, nevis kādas no ķermeņa smakām, mājas smakām vai kādas citas telpas smakām, vai no skapja smakas vai kādu netikumu smakām, vai tizlu smaržu smakām. Vai dūmojošas krāsns smakas vai pelējuma vai kaut kā tāda.
Nu atzīsim, reti kurš cilvēks smaržo pēc nekā...katram sava smaka/smarža ir, tāpat kā katra māja smaržo citādāk. Es nebūtu pret, ja visi smaržo pēc Ariela 😁
04.09.2024 13:23 |

Reitings 2022
Buža @ 04.09.2024 13:23

Man atkal Arieal smaržo.
Man labāk Ariel smarža, nevis kādas no ķermeņa smakām, mājas smakām vai kādas citas telpas smakām, vai no skapja smakas vai kādu netikumu smakām, vai tizlu smaržu smakām. Vai dūmojošas krāsns smakas vai pelējuma vai kaut kā tāda.
Nu atzīsim, reti kurš cilvēks smaržo pēc nekā...katram sava smaka/smarža ir, tāpat kā katra māja smaržo citādāk. Es nebūtu pret, ja visi smaržo pēc Ariela ?

Ariel smaka ir absolūta lētuma smarža. Atvaino, bet drēbēm un gultas veļai nav jāsmird pēc lēta pulvera aromāta. Tas neož pēc tīrības, bet lētuma, ķīmijas un prastuma. Tas SMIRD!!! Fui.
04.09.2024 13:52 |

Reitings 2022
susla @ 04.09.2024 13:52

Ariel smaka ir absolūta lētuma smarža. Atvaino, bet drēbēm un gultas veļai nav jāsmird pēc lēta pulvera aromāta. Tas neož pēc tīrības, bet lētuma, ķīmijas un prastuma. Tas SMIRD!!! Fui.

Plus, par ķīmijas sastāvu, ko tas nodara tavai ādai, nemaz neizteikšos. Neaizmirsti, ka mazgājot apenes ar “smaržīgo” arielu, tu katru dienu kairini un bendē veselību, burtiski iesūc sevī arielu. Kad esi iesvīdusi, visa tā vājprāta smakojošā ariel ķīmija kairina tavu ādu un tiek dziļākos slāņos. Nekas labs tas nav. Tu ne tikai smirdi pēc lētuma, nevis smaržo pēc svaiguma ( svaigumam nav aromāta), bet arī čakarē savu veselību.
04.09.2024 14:09 |

Reitings 669
Reģ: 05.08.2024
susla @ 04.09.2024 13:52

Nu redzi, tev liekas fuj, bet noteikti ir čupa cilvēki, kam tava smaka liekas pretīga un tev noteikti ir savs aromāts, kā jau visiem un visam.
Smaržas un garšas ir gaumes lieta, te tavam kategoriskumam absolūti ir nulle vērība, lai cik reizes tu te nefujinātos un izmisīgi neuzsvērtu lētumu.
04.09.2024 14:12 |

Reitings 2189
Reģ: 25.07.2024
susla @ 04.09.2024 14:09

Plus, par ķīmijas sastāvu, ko tas nodara tavai ādai, nemaz neizteikšos. Neaizmirsti, ka mazgājot apenes ar “smaržīgo” arielu, tu katru dienu kairini un bendē veselību, burtiski iesūc sevī arielu. Kad esi iesvīdusi, visa tā vājprāta smakojošā ariel ķīmija kairina tavu ādu un tiek dziļākos slāņos. Nekas labs tas nav. Tu ne tikai smirdi pēc lētuma, nevis smaržo pēc svaiguma ( svaigumam nav aromāta), bet arī čakarē savu veselību.

Cerams, ka dzīvo pļavā un nepatērē neko, kas pieejams veikalos. Kā arī, drēbes mazgā rīta rasā, tuvējā strautiņā. Un ak vai, kādu ļaunumu dabai un organismam nodara telefons, vai dators, ko tagad lieto, lai iespraustu savu vērtīgo un vienīgo "pareizo" viedokli. :)))
P.s. nē, es nelietoju ariel. Vnk riebjas, ka uzspiež savu viedokli kā vienīgo pareizo. Kā tirši tava ikdiena izmainas, ja kāda izsaka savu viedokli par ariel smaržu? Izlasi-ej tālāk, nevis spraud savu viedokli kā vienīgo pareizo.
04.09.2024 14:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits