Tur jau tā sāls,kapēc nav kafijas ar piedevām uzskatāmas par dzērieniem,kuri ir bez ierobežojumiem.Ja tas piens ir minimāls,var mierīgi ieklauties ikdienas racionā,ja nāk bagātigas piedevas,kā sīrupi,ipašie krejumi ,putukrējumi,cukuri, klāt vēl uzkodas.Nu sorry tad ir ēdiens pieņem vai nepieņem.Un būs tajā kafijā vaina😁Apple of my eye @ 23.07.2024 12:21
Par kafiju ar pienu runājot, var iedzert parastu kafiju bez cukura ar 2% pienu (tur būs 50-60 kalorijas), bet var jau arī iedzert bagātīgu latti ar putukrējuma kalnu pa virsu, un tur kalorijas aizies simtos.
Un Kristīnei izskatās, ka vairāk iet pie sirds otrais variants ?
Lola Lō @ 23.07.2024 13:46BEIDZOT kāds to pateica. Man šķiet, ka daudzi no tiem, kas seko Beitikai jau sen gribēja šādi uzrakstīt un pateikt to viņai, tikai nebija dūšas.
Tā mūžīgā sevis žēlošana, mūžīgā tievēšana, bimbāšana kamerā un tad uzēst kūkas pa virsu...nu nenormāli apnicis jau un kā viņai tuvie nav pateikuši kā tas izskatās no malas. Jo noteikti lūpa saskrollēta un kundze apvainojusies.
BEIDZOT kāds pateica...un komentāri arī seko...ceru, ka viņa tos visus izlasīs.
Šeit tiešām paliek ar vien sliktāk.Pat man jau ir nepatīkami skatīties,kaut tolerēju,to ka IG nevajag visu rādīt perfektu,un tā "pačikstēšana" arī vajadzīga,lai nerastos iespaids,ka viss ir rožaini ar bērniem,un citām jaunajām mammam neliktos,ka ir kautkādas ne tādas.Bet te ir jau otrs grāvis.Man pat liekas,jau sāk parādīties manipulācijas iezīmes.Mrs.True @ 23.07.2024 14:01
Beitika ir ieņēmusi mūžīgās upures lomu. Kamēr viņa tajā būs, tikmēr viņas apburtais elles loks ar mūžīgo tievēšanu nekad nebeigsies. Viņu arī tāpēc trigerē visādi aizrādījumi un objektīvi viedokļi no malas. Tas viss tiešām jau sāk izskatīties kā uzvedības traucējumi, kas prasās pēc ārstēšanas.
sandrute @ 23.07.2024 14:03Padaudz naudas sakrājas, lai piesekotu slavenibam sekot, kur stāsta padziļinātu informāciju, piemēram, Egitai, Ingai, Gluzunovai utt. Ir to vērts?
sandrute @ 23.07.2024 14:03Padaudz naudas sakrājas, lai piesekotu slavenibam sekot, kur stāsta padziļinātu informāciju, piemēram, Egitai, Ingai, Gluzunovai utt. Ir to vērts?
es nemāku iemest linku,bet var atrast hockey_momyEmilijaArm @ 23.07.2024 15:55iemetiet kāda skrīnšotu vai linku ar to threadu, kur it kā Beitika aprakstīta
EmilijaArm @ 23.07.2024 15:55iemetiet kāda skrīnšotu vai linku ar to threadu, kur it kā Beitika aprakstīta
CoCoBoom @ 23.07.2024 17:12Man atkal šķiet,kāda cita ietekmele interesanta.
Kā izšķīrās no mūziķa(apgalvoja,ka viņš alkoholiķis utt)
Viņa bauda brīvo dzīvi no vīra alkoholiķa katru dienu dzīves baudīšana ir ar glāzi ?♀️
pavasarazieds @ 21.07.2024 21:54Dzelzisa Asnate jau ievakusies pie Toma Egliti dzivot Jurmalas maajaa. Abi iepazinaas aqua lunaa, kad vel ar Dzelziti bija kopa un sho jau ari Gobzems savos purvja stastos mineja ka maukojas rinki, krapjot Dzelziti.
Balto sunjuku ari Toms uzdavinaja vinai, aatri gan taas meitenes parmetas no vienas gultas uz otru..
TeaPot @ 22.07.2024 21:10Beitika atkal izpildās - kaut kādu random threads ierakstu noprojicējusi uz sevi un tagad storijos ņaud. Žēl, ka čīkstēšana nededzina kalorijas, sen jau būtu kā skaliņš.
fifa @ 23.07.2024 21:15Kas tai Bindrei tur notika?
Dovana @ 23.07.2024 19:14Es par to Bindres suņu slepkavas ģībienu Cēsīs tā pārsmējos! Goda vārds man tā garīgo pacēla! Viņai redz škrobe vecene noģība neviens nesteidzās viņu glābt un palīdzēt, bet fotogrāfē! Tā slepkava mākslīgo elpināšanu no kāda smuka čaļa gribēja' da es vēl selfiju ar viņu uztaisītu ja šī tur gulētu. Pati aizmirsa kā suni ķēdē iekāra un momentā smiedamās palēkdamās rapsī fotogrāfēties priekš IG ieskrēja?