Da neko neteiks, iespējams ieberzušies vēl dziļāk.Villanelle @ 15.07.2024 11:46LV Grieķijā atpūšas kopā ar KP ģimeni ? Ko nu teiks tiās bļāvējas kuras bija pārliecinātas ka šķiršanās bija dēļ KP brāļiem
Paldies lai Tev jauka diena. Man ir komadējuma ceļojums, kā vēlos tā atpūšos kamēr varu atļauties. Nekad neesmu to teikusi par citām Dievietēm! Lūdzu nejauc citus iekšā, rakstu tikai Tev! Es pēdējos gados sen daru tikai to ko vēlos darīt. Tev nu gan nav mani jāžēlo😉, bet paldies par līdzjūtību🙏 Vai nav tā, ka Tev pašai pret Jutu baigā cemme un līdz ar to uz mani?Lupinlups @ 15.07.2024 11:21
Žēl, ka Tev esot ceļojuma aiz garlaicības jalasa klacu lapas ? pēc Tavas loģikas šeit sēž visas kājstarpē līdējas, jo ar ko Tava mīļa Jutiņa ir savādāka par citam šeit apspriestajām dāmām ? Un es visu laiku nelienu, Tu kaut ko jauc, es uzdevu retorisku jautājumu 2 nedēļas atpakaļ un tieši Tu esi tā, kas šo temu visu laiku rauj atpakaļ ?
Dovana @ 15.07.2024 11:35Jā es visu zinu gan par mākslīgiem dimantiem, gan moisanītiem un īstiem briljanriem. Mākslīgajam īstai cenai jābūt vismaz uz 80% lētākai moisanītam 95% aptuveni. Es esmu sadarbojusies ar sinnergems( paši brauc un iepērk dārgakmeņus uz briljantiem pat neskatās). Briljantu raktuves ir čupu čupām salīdzinot ar citiem dārgakmeņiem. Vērtība ir tikai tīram lielam akmenim. Dimantu raktuves praktiski visas ir vienās rokās usa, arī krievu Jakutijas briljanti, kuri tur cenu un reklamē šo brīnumu caur kino, bildināšanu utt. Bizmess ir bizness. Īstās patiesās vērtības ir citiem dārgakmeņiem! Tagad Turmalīnam tikai paraibai, smaragdiem, safīriem, rubīniem un brīnumainajam špinelim. Briljanti bija paredzēti vienmēr tikai šo dārgakmeņu ietvaram un apdarei. Ja briljants liels tad protams cita cena. Lūdzu nejaukt ar krievu laiku rubīniem, safīriem utt. Lai cik skarbi nebūtu tur veikalos tirgoja tikai sintētiskos rubīnus, safīrus utt. Skarbi, bet patiesi!
Mīļā Dieviete Livalauva neņem ļaunā, ļoti pateicīga Tev par sniegto info, es vienkārši padalījos ar savu pieredzi, drusku zināšanām.LivaLauva1 @ 15.07.2024 12:21
Ko man tieši darīt tagad ar šo wikipedia?
Es neesmu rakstījusi to, ka ir tikai dimanti un visi pārējie ir nekas. Šajā komentārā es pieskāros tikai par dimantu, jo bija tieši tēma par šo! That's it. Foršs un labs bizness, neko sliktu nevaru pateikt.
Briljants ir griezuma veids.
Dovana @ 15.07.2024 10:15Paldies tagad zināšu, tie tak praktiski bižutērijas cenā,. Viņas storijus neesmu dzirdējusi, tikai uzmetu aci un pēc uzmetiena sapratu, ka reklamē kā īstos? ja īstie būtu tad tur miljoni uz rokas.
Es laikam īpaši neiedziļinājos pēc info, ka Filipam tēvs izkrāpis miljardu eur, viņa esot vienās Hermes somās. Es tiešām nepieļāvu domu, ka visi briļuki biznesam nav īsti. Piedodiet Dāmas iespējams kļūdījos!SantaC @ 15.07.2024 12:42
Vai tad tajā IG lapā nav norādīts, ka lab grown "LG" pie posta? Bet dabīgos it kā arī tirgojot.
Dovana @ 15.07.2024 11:35Jā es visu zinu gan par mākslīgiem dimantiem, gan moisanītiem un īstiem briljanriem. Mākslīgajam īstai cenai jābūt vismaz uz 80% lētākai moisanītam 95% aptuveni. Es esmu sadarbojusies ar sinnergems( paši brauc un iepērk dārgakmeņus uz briljantiem pat neskatās). Briljantu raktuves ir čupu čupām salīdzinot ar citiem dārgakmeņiem. Vērtība ir tikai tīram lielam akmenim. Dimantu raktuves praktiski visas ir vienās rokās usa, arī krievu Jakutijas briljanti, kuri tur cenu un reklamē šo brīnumu caur kino, bildināšanu utt. Bizmess ir bizness. Īstās patiesās vērtības ir citiem dārgakmeņiem! Tagad Turmalīnam tikai paraibai, smaragdiem, safīriem, rubīniem un brīnumainajam špinelim. Briljanti bija paredzēti vienmēr tikai šo dārgakmeņu ietvaram un apdarei. Ja briljants liels tad protams cita cena. Lūdzu nejaukt ar krievu laiku rubīniem, safīriem utt. Lai cik skarbi nebūtu tur veikalos tirgoja tikai sintētiskos rubīnus, safīrus utt. Skarbi, bet patiesi!
Piekrītu, labs turmalīns paraiba vispār lec debesīs cenas ziņā, kā bitkoins! Starpība tā, ka paraibai vērtība nekad nekritīs😉 ar safīru padparadža pārī sen staigā. Briljants var būt vēl tikai sārtais. Baltajiem briljantiem vērtība uzturēta un pacelta tikai mākslīgi. Bizness jo visas dimantu raktuves pieder vienai firmai un viņu ir ļoti dsudz, tas tikai monopols😄 man viņi tāpat patīk, bet gribās ko īpasāku😅SantaC @ 15.07.2024 12:54
Manuprāt, par paraiba turmalīnu un padparadscha safīru nekā skaistāka nav. Padparadscha izskatās kā saulriets.?
❤️ Tu zini īdtas vērtības un cenas👌SantaC @ 15.07.2024 12:54
Manuprāt, par paraiba turmalīnu un padparadscha safīru nekā skaistāka nav. Padparadscha izskatās kā saulriets.?
Dovana @ 15.07.2024 12:04Da neko neteiks, iespējams ieberzušies vēl dziļāk.
Marimar @ 15.07.2024 12:43OF ir par Kristīni vecāks 15-17 gadus? Precīzi nezinu, bet pēc savas pieredzes saku - tā ir ļoti garlaiciga vecuma starpība. Spriežu pēc pieredzes... Ar visu to naudu, viņam nav spēks un vēlme tā tusēt kā jaunai sievietei ap 40. tur vairs nav koķetēšana, mīlestibas zīmites, romantikas, tās jūtas, jo tur viss ir vienkārši - parasta sadzīve un vecums, kur neko daudz negribas. Bet mums sievietēm ap 40 bērni lieli, nav jāpieskata, nav pa naktīm negulētās naktis, otrā jaunība jeb krīze kā to sauc. Un gribas tusēt, gribas restorānus, iemīlēties, jautrību...
Dovana @ 15.07.2024 12:12Paldies lai Tev jauka diena. Man ir komadējuma ceļojums, kā vēlos tā atpūšos kamēr varu atļauties. Nekad neesmu to teikusi par citām Dievietēm! Lūdzu nejauc citus iekšā, rakstu tikai Tev! Es pēdējos gados sen daru tikai to ko vēlos darīt. Tev nu gan nav mani jāžēlo?, bet paldies par līdzjūtību? Vai nav tā, ka Tev pašai pret Jutu baigā cemme un līdz ar to uz mani?
Sveika Tu izklausies kā no cāļa foruma ienākāpusi. Tur privātājā Kino forumā lielākā daļa bija kā Tu! Ļaunums un sava tikai un vienīgi taisnība! Nez kurai te esmu jautājusi par naudas maka plānumu vai biezumu?Lupinlups @ 15.07.2024 13:56
Ir, ir cemme, uz visiem, kurus šeit pieminu ? Tu vispār izklausies pēc baigas liekules, uzdod jautājumus par bērniem ir neētiski, bet interesēties par citu maciņiem ir ļoti ētiski ? Un vispār man Juta patīk, novēlu viņai kuplu bērnu bariņu, kad pēkšņi sagribēs. Lieki te piesārņoji forumu ar info par dzemdēm, olnīcām un surogātmātēm
Dovana @ 15.07.2024 14:23Sveika Tu izklausies kā no cāļa foruma ienākāpusi. Tur privātājā Kino forumā lielākā daļa bija kā Tu! Ļaunums un sava tikai un vienīgi taisnība! Nez kurai te esmu jautājusi par naudas maka plānumu vai biezumu?
Dovana @ 15.07.2024 14:23Sveika Tu izklausies kā no cāļa foruma ienākāpusi. Tur privātājā Kino forumā lielākā daļa bija kā Tu! Ļaunums un sava tikai un vienīgi taisnība! Nez kurai te esmu jautājusi par naudas maka plānumu vai biezumu?
Saņemies lūdzu Dieviete drosmi un atrodi lūdzu tos cilvēciņus kuriem esmu jautājusi par maka biezumu?Lupinlups @ 15.07.2024 15:17
Godigi sakot pat nezinu, kas tas par forumu, acīmredzot Tev kā zinošai interneta komentētājai labāk zināms kādas personas, kur apgrozas :)