Mākoņu Dejotāja @ 12.07.2024 23:53
Viņas profils ir bez jebkādas pievienotās vērtības, ka arī viss ir baigi samākslots.Viens un tas pats, ļoti garlaicīgi. Tiešām, neredzu, ka viņai būtu baigi lielas vēlmes - attīstīties un augt, kā personībai, kā arī tīri profesionālā un karjeras ziņā. Vieglas dzīves karotāja- ka tik atrast tādu, kas nodrošina bagātu dzīvi. Kā arī no viņas nāk tādas negatīvas un nepatīkamas sajūtas.
pepija @ 13.07.2024 06:48es tai Maritai Liepinai ar nesen uzskreju instagrama un piesekoju.
bet nu vina ar Aneti ir pavisam dazadas.Anete nekad tada nebus,ta Marita tada eteriska,maiga butne izskatas,Anete ir pavisam savadaka un vienai patik puceties,krasoties utt,otra grib but dabiga.Tapec tur nevar salidzinat.
un katram jau ari ir savas veselibas problemas,es piemeram ari vel paris gadus biju patieva,tagad ginekologisko un hormonu propblemu del,neilga laika ir 10 kg klat un svars tik kapj.Dazi pazinas ari doma,ka esmu izlaidusies ka cuka un nezin ka es cinos.
Man gan tādas silikona skaistules nešķiet interesantas, vienmēr meklēšanās procesā, tāpēc vienmēr jābūt perfektām.zane.io @ 12.07.2024 22:29Kads prieks skatities uz Maritu Liepinu, tik skaista un harizmàtiska sieviete?un tà sievišķíba vińas vecumà! Wow!
Pilgrim @ 13.07.2024 08:13Man gan tādas silikona skaistules nešķiet interesantas, vienmēr meklēšanās procesā, tāpēc vienmēr jābūt perfektām.
Anete vismaz ir īsta, gan uzvilks vecu jaku, gan parādīs sevi ne-perfektu.
Globuss @ 13.07.2024 01:41https://www.apollo.lv/8058288/video-mezsargam-aizdomas-ka-popularas-influenceres-gimene-pierigas-meza-izmet-atkritumus-atrasti-iespejamie-pieradijumi
susla @ 13.07.2024 09:44
Tu laikam ne to Maritu skaties. Kur tu redzi silikonu? Vai, ka meklējas? Sieviete sevi kopj, pucējas. Anete tikmēr sevi padara vecāku nekā ir, nebūdama vēl tik veca. Kā sieviete var gribēt apzināti sevi savecināt un atlaist sirmus matus, kuri viņai ne piestāv, ne māk iznest, ne izskatās kopti? Tas ir vairāk forši, ja? Nekā kopta, glīta sieviete? Nē nu, gaumes jau dažādas.Vecas lupatas arī jāmāk iznest. Jā, viena ir pašpuika, otra dāma. Vienalga nesapratīšu, kā sieviete var gribēt sevi savecinār un ātrāk izskatīties daudz vecāka nekā ir. Pienāks arī sirmmāmuļas vecums. Bet to jau tagad izdzīvot - nu kā? Lai jau dara kā grib. Viņas dzīve. Bet nu kāpēc?
Lupinlups @ 13.07.2024 11:25
Redzu pupos silikonu ?
Anetei 51 būs vai jau palika.susla @ 13.07.2024 01:10
Cik tad Anetei ir gadi? Jebkurā gadījumā, laikam jaunāka par Maritu, bet izskatās vecāka par viņu.
SantaC @ 12.07.2024 22:44
Facebook.
Palmumāja2 @ 13.07.2024 12:17Ai nu ko var ņemties? Ja patīk Mairites stils, seko un iedvesmojies no Mairitas. Ja uzrunā tā Anete, seko viņai. Katrai ir sava fiška. Es nesekoju nevienai no viņām, man nav pagaidām aktuāls tāds omīšu saturs.
Par Stužukiem. Nu jūs naivas esat vai? Paskatieties uz viņiem, domājat viņiem tiešām rūp tur kaut kāds sūda mežs? Tak pilnīgs pofigs viņiem par to mežu. Pieņemu ka ne pirmā ne pēdējā reize kad atstāj savus mēslus dabā.
EveEve @ 13.07.2024 13:33
Nu gan “varonis” Danenbergsones vīrs, izdomāja, kā pazīmēties ar savu intelekta trūkumu! Paldies, ka piefiksēji šos kadrus. Man liekas, šādas lietas gan būtu jāpalaiž tautās gan zaļajiem, gan masu medijiem. Kamēr sabiedrība izliksies neredzam, tikmēr šādas varmākas turpinās, tai skaitā Stuzhuka.
tur jau policija tika ietagota pie video, bet pēc tam video tika izņemts. Jācer ka video ir saglabāts.sinddyy @ 13.07.2024 13:40
Jāziņo policijai, labi, ka paspēja noskrīnot un ir pierādījumi.
sadzeries.. virins Danenbergsoneisinddyy @ 13.07.2024 13:40
Jāziņo policijai, labi, ka paspēja noskrīnot un ir pierādījumi.
Kate9 @ 13.07.2024 14:24sadzeries.. virins Danenbergsonei
Oriona @ 12.07.2024 21:50Iečekoju Dvinskas reklamētās Hebes skolas lietas. Jeeesus. Penāļi €40 līdz €100. Mugursomas pie €200. Neprāts!!! Bet nu galvenais jau, lai instagramīgi!
Kate9 @ 13.07.2024 14:24sadzeries.. virins Danenbergsonei
susla @ 13.07.2024 11:46
Nu ok, lai būtu tas silikons, ja redzi. Bet viņai ir ģimene. Sieviete, kura ir sievišķīga momentā jāienīst vai par viņu jāsmejas, ka meklējas, ja sevi kopj un nestaigā apaugusi sirmiem matiem, vecās lupatās, nekoptiem nagiem utt.? Nesalīdzināsim, jā, ar Aneti. Jo Anete nestāv klāt Maritai. Cik viena sieviešķīga, tik otra nesievišķīga. Un,jā, gaumes ir un drīkst būt dažādas. Tas arī normāli. Es nesmejos par Aneti. Es nesaprotu tikai, kā var gribēt sevi ātrāk savecināt, nekā ir? Nu kā? Sorry, tas neliekas normāli. Var jau redzēt, ka skats viņai ir vienaldzīgs samērā, bet galvenais veselība. Tā jau arī ir - galvenais dzīvē ir laba veselība. Bet skats parasti sievietēm arī nav mazsvarīgs tomēr.