Tu varbūt esi jauna un skaista, bet rupja un prasta kā zirga deķis 🙅Fitnessbabe @ 06.07.2024 01:56sorry, bet reāli vecā, garlaicīga vecene. ZERO intereses..
Standby @ 06.07.2024 14:15Te vieta pafilosofēt par Nīmani.
Protams, ka sekot palicis garlaicīgāk, jo kopumā viss jau noticis. Grūtniecība un bēbīšperiods garăm, bet tas ir ienesīgākais influenceriem laiks. Māju nopirka, precējušies. Paliek rāmā ikdiena,nopelnītā komforta zona. Pilnīgi normals dzīves ritējums. Ko cilvēki vēro labprāt IG? Vai nu šos dzīves posmus, vai nu grib kaut kādus pārbaudījumus un izaicinājumus redzēt, kā tiek pāri tiem. Kā arī ceļojumi. Es tikai vienai krievu influencerei sekoju, kas ir 3 bērnu māte, un kas ir spējusi saturu veidot bērnus neliekot pirmajā plānā. Interesi uzturēt par sevi ir ļoti grūti patiesībā.
Es, protams, esmu reāla un neidealizēju viņu un ğimeni. Tie paši ēšanas paradumi bērniem. Vienkārši ērta un forša dzīve īstajai dzīvei, bet priekš IG par mērenu tas dzīvesstils. Uz kā turās tādi konti? Uz vizuālā. Skaisties cilvēkiem seko tăpat vien.
Gluzonovs no cietuma sev aizvietotāju uz laiku atsūtīja?Stiklaskatiens @ 05.07.2024 23:27Glozunovai jauns draugs, arī no cietuma
Kādēļ Atkal? Pareizāk sakot bez apstājas😉 Gan jau būs kādā dūjā ieķēries. Vairāk gan man šķiet, ka beidzot no tās Ilzez grib vaļā tikt. Es viņu saproru kā vispār var dzīvot ar sievieti kurai nav kaut kripatiņas cieņas pret sevi, tikai akla mīlestība pret koplietošanas desu🙈 Man tā uz korķi parāva kad vienā intervijā stāstīja ilze viņu tā mīlot, ka piedošot pilnīgi visu🙈 es jau sen būtu viņa vietā aizmukusi. Ļoti glupa un aprobežota sieviete. Kyra visu dzīvi ziedo pretīgam vecim. Kā viņai vispār tādos melos var dzīvot un bērnus dzemdētLedus sirds @ 06.07.2024 18:20Kāpēc Bulis šķiras? Atkal sānsolis?
Dovana @ 06.07.2024 18:43Kādēļ Atkal? Pareizāk sakot bez apstājas? Gan jau būs kādā dūjā ieķēries. Vairāk gan man šķiet, ka beidzot no tās Ilzez grib vaļā tikt. Es viņu saproru kā vispār var dzīvot ar sievieti kurai nav kaut kripatiņas cieņas pret sevi, tikai akla mīlestība pret koplietošanas desu? Man tā uz korķi parāva kad vienā intervijā stāstīja ilze viņu tā mīlot, ka piedošot pilnīgi visu? es jau sen būtu viņa vietā aizmukusi. Ļoti glupa un aprobežota sieviete. Kyra visu dzīvi ziedo pretīgam vecim. Kā viņai vispār tādos melos var dzīvot un bērnus dzemdēt
Mazums, varbūt jaunā brūte ar krampi, no tām, kuras paziņo "Vai nu sieva, vai es!"Ledus sirds @ 06.07.2024 18:20Kāpēc Bulis šķiras? Atkal sānsolis?
Gan jau Bulis iesniedza. Sievu viss apmierināja 😬Apple of my eye @ 06.07.2024 19:08
Interesanti, kurš iesniedza šķiršanos... It kā pēc statistikas šķiršanos biežāk ierosina sievietes, bet ja viņa tik ilgi novilka un visu pacieta, tad kāpēc TAGAD, pēc 20+ gadiem?
Cerams, ka presē būs ziņas par Andra turpmākajiem piedzīvojumiem ?
Es domāju, ka tikai Bulis pats notinies! Nu cik var izturēt, ja viņu reāli neciena, bet viņa kā dulla uzmācīga muša piedod visu?Apple of my eye @ 06.07.2024 19:08
Interesanti, kurš iesniedza šķiršanos... It kā pēc statistikas šķiršanos biežāk ierosina sievietes, bet ja viņa tik ilgi novilka un visu pacieta, tad kāpēc TAGAD, pēc 20+ gadiem?
Cerams, ka presē būs ziņas par Andra turpmākajiem piedzīvojumiem ?
Dovana @ 06.07.2024 18:25Gluzonovs no cietuma sev aizvietotāju uz laiku atsūtīja?
Dovana @ 06.07.2024 18:43Kādēļ Atkal? Pareizāk sakot bez apstājas? Gan jau būs kādā dūjā ieķēries. Vairāk gan man šķiet, ka beidzot no tās Ilzez grib vaļā tikt. Es viņu saproru kā vispār var dzīvot ar sievieti kurai nav kaut kripatiņas cieņas pret sevi, tikai akla mīlestība pret koplietošanas desu? Man tā uz korķi parāva kad vienā intervijā stāstīja ilze viņu tā mīlot, ka piedošot pilnīgi visu? es jau sen būtu viņa vietā aizmukusi. Ļoti glupa un aprobežota sieviete. Kyra visu dzīvi ziedo pretīgam vecim. Kā viņai vispār tādos melos var dzīvot un bērnus dzemdēt
sandrute @ 06.07.2024 22:02
Pārsmējos par šo komentāru?
ka tik cietumnieks😅Stiklaskatiens @ 06.07.2024 22:32
Bez aizvietotāja jau Glozunova novītīs
Fitnessbabe @ 06.07.2024 01:47sorry, bet tupāku un nezinošāku momentu grūti būtu atrast. Tu vienkārši esi DUMJA vecene.
JO. NAV antiage procedūras "sākot no tāda un š2da vecuma ". Ir injekcijas, kas der vai neder konkrētwi ādai. Un pofig, tie ir 28 vai 50 gadi.
Reāli Tu esi tipa, resna un neizglītota dura?
Viņa viņam ja pareizi saprotu nav pirmā sieva?leldinjaaa @ 06.07.2024 21:06Par Nikolas Osipovas (tagad Glotser) vīra ģimeni īsumā -
“ глава семьи Юрий Глоцер, брат застреленного Иосифа Глоцера — криминального авторитета из стрип-клуба «Доллс». Семья Глоцер украла $1 млрд у вкладчиков лопнувшего банка «БФГ-кредит». Остальные деньги Юрий Глоцер и его сын, выпускник МГИМО и герой Tatler Филипп Глоцер, получили от стариков. Глоцер ограбил их через фирму «Мини-Займ Экспресс», выдавшую пенсионерам кредиты под 2800%.”
Kā arī to dimantu biznesu vīrs kāzās uzdāvināja.
leldinjaaa @ 06.07.2024 21:06Par Nikolas Osipovas (tagad Glotser) vīra ģimeni īsumā -
“ глава семьи Юрий Глоцер, брат застреленного Иосифа Глоцера — криминального авторитета из стрип-клуба «Доллс». Семья Глоцер украла $1 млрд у вкладчиков лопнувшего банка «БФГ-кредит». Остальные деньги Юрий Глоцер и его сын, выпускник МГИМО и герой Tatler Филипп Глоцер, получили от стариков. Глоцер ограбил их через фирму «Мини-Займ Экспресс», выдавшую пенсионерам кредиты под 2800%.”
Kā arī to dimantu biznesu vīrs kāzās uzdāvināja.