Jetta @ 01.07.2024 14:03
Pieņemu, ka Evija Fo jeb Evija Fogele.
Sigita11 @ 01.07.2024 16:46Kādas jums domas par to, ka fitness_with_trisha Bombshell projektā uzvar persona, kura ir "Diplomēts integratīvais un klīniskais nutriciologs. 8 gadu pieredze fitnesa un veselības nozarē." ?
Itkā jau aizliegts nebija piedalīties arī tiem, kas profesionāli pārzina tēmu, bet kaut kā liekas, hm, neētiski? Uzvar cilvēks, kurš pats citiem profesionāli par samaksu sniedz svara zaudēšanas/muskuļu masas pieaudzēšanas konsultācijas.
Ainulai @ 01.07.2024 12:14
O, Ingrīd, labrīt! Tavs naids pret Indru laikam jau ir neārstējams. Cik zinu, lidlu reklamē tikai viņa.
Stiklaskatiens @ 01.07.2024 21:44
Tu iepētcies Lidl, jo nostrādāja reklāms?
lauku bāba @ 01.07.2024 22:12Nesaprotu, kāpēc mūsu LV instagrameļi joprojām storijos izmanto RUS pop vai kādu tur RUS mūziku... Man tas uzreiz ir unffolow.. Ok, Didra, bet arī citi, it kā latviski, ģimeniski konti...Tiešām neredz/aizmirsuši kara fonu?? Vai tiešām nespējam RUS kultūru/popkultūru nolikt uz pauzes??? p.s. liekat īkšķus uz leju, bet es tiešām nesaprotu
Ainulai @ 01.07.2024 08:56Kurš zin, kas noticis ar Ševeļova aģentūru Collex? Neredzu vairs tur ne Salceviču, ne Beitiku, ne Montu Priedi, ne AF Aneti, ne Valujevu. Skaidri atceros, ka viņas tur bija
lauku bāba @ 01.07.2024 22:12Nesaprotu, kāpēc mūsu LV instagrameļi joprojām storijos izmanto RUS pop vai kādu tur RUS mūziku... Man tas uzreiz ir unffolow.. Ok, Didra, bet arī citi, it kā latviski, ģimeniski konti...Tiešām neredz/aizmirsuši kara fonu?? Vai tiešām nespējam RUS kultūru/popkultūru nolikt uz pauzes??? p.s. liekat īkšķus uz leju, bet es tiešām nesaprotu
Fargerike @ 01.07.2024 22:25
Piekrītu. Man pašai rus mūzika patika, bet kopš kara sākuma vairs nespēju klausīties. Arī rus radio stacijas vairs neklausos un pat ierakstus rus valodā nelasu. Kaut kāds bloks un neko nevaru izdarīt.
Asare man patīk, bet tās rus dziesmas atgrūž. Kaut gan viņa, laikam, diezgan krieviskā vidē dzīvo, tad varbūt tā rus valoda tā nesaistās ar kara darbību.
Džinga @ 01.07.2024 14:23
Tāpat nesaprotu, kas tā tāda :D Kur jūs tos random cilvēkus atrodat
Lulo9 @ 02.07.2024 01:40Un grāmatas arī mēdzu lasīt krieviski, ko nu?! Dedzināsim tagad krievu valodas grāmatas, kancelosim bagāto literatūras vēsturi, vai kā? Marasms. Viena lieta nostāties pret karu, Putļeru, viņa atalstītājiem, propagandu, bet cita lieta "dedzināt" visu labo kultūras mantojumu. Starpība ir. Un liela.
tak bezjēdzīgi skaidrot šeit to visu 😀 Esmu pamanijusi, ka šajā un butterfly diskusijā sievietēm ir kaut kādas apsēstības , fobijas klemes cemmes utt. Protams , ka jebkurš adekvāts cilvēks saprot , ka mūzikai , mākslai un krievvalodīgajiem 0 sakars ar to visu cirku . Bet šeit ir pilnīgi bezjēdzīgi elementāras lietas rakstīt un skaidrot- labāk piedurties 😀Lulo9 @ 02.07.2024 01:26
Un kāpēc nē?! Kāds sakars valodai, mākslai, filmām, mūzikai, kultūras vēsturei - arhitektūrai ar šo te visu drausmīgo karu?!
Tas jūs jau esat pilnīgi bez kritiskās domāšanas, ja automātā visu kancelojat, tiešām fobija kaut kāda. Man patīk daudzas krievu filmas un dziesmas, kara dēļ man automātā nesāks nepatikt. Ne jau tie izpildītāji tur karo un daudzi nemaz neatbalsta, izglītoties arī vajag, paskataties kā tur daudzi protestē, veido masveida grautiņus, bet to tautu tak apspriež un ķurķī liek. Nav viss tikai balts vai melns.
Es ļoti šķiroju un nemetu visu vienā katlā.
Kate9 @ 02.07.2024 09:35tak bezjēdzīgi skaidrot šeit to visu ? Esmu pamanijusi, ka šajā un butterfly diskusijā sievietēm ir kaut kādas apsēstības , fobijas klemes cemmes utt. Protams , ka jebkurš adekvāts cilvēks saprot , ka mūzikai , mākslai un krievvalodīgajiem 0 sakars ar to visu cirku . Bet šeit ir pilnīgi bezjēdzīgi elementāras lietas rakstīt un skaidrot- labāk piedurties ?
lauku bāba @ 02.07.2024 07:42
Ak, vai.. kur es kādu aicinu dedzināt grāmatas? - "Vai tiešām nespējam RUS kultūru/popkultūru nolikt uz pauzes?" bija manas pārdomas par krievu popmuzikas izmantošanu storijos