Ariete @ 30.06.2024 11:27Oļegs ļoti līdzīgs ar Juriju bildē kur abi kopā. Tiešām kā brāļi.
Krisa cepās par forumu un izrādās ar to ka ēd olas ar kaviāru. ?
Skatos tev kaut kāda īpaša sāpīte 😀💋Sunlight @ 29.06.2024 11:26
Ja tu šo rakstu par sevi, tu esi tik stulba, Elīna… Attopies, goda vārds.
Tas pavārs izšķīries ar sievu, varbūt krisa pie vainas.Mākoņu Dejotāja @ 30.06.2024 12:56
Man, tas patiesība liekas ļoti neprofesionāli, kad tava priekšniece tev visu laiku bāž kameru sejā un kaut ko smējās, ka arī liek sūtīt selfijus.
To arī visu laiku var redzēt ar citiem vīriešiem, trinās ap viņiem, ka tāda nogribējusies martā kaķene.
Ja es būtu Oļega vietā, man tas viss liktos nepieņemams.
Viņa taču Juriju storijos senāk bija nosaukusi par no name.Bonnie @ 30.06.2024 17:05Jurijam bija ģimene. Viņam bija lieliska ģimene. Zinu nedaudz personīgi. Ir arī bērns. Vispār Krisai vajadzētu pajautāt vai nejūtas ne kriparu vainīga Jurija ģimenes izjaukšanā.
Pretīga tā Krisa, maucas katram vecim klāt. Kas tu par priekšnieci un miljonāra sievieti, ja citiem vīriešiem maucies virsū ar tekstiem- kā jums mans iedegums? Jūs pēc manis sailgojāties? Nāciet, palūkojiet manu tērpu utt.
Hallo!!! Tiešām normāla sieviete tā uzvedas??!!! Lēta , uzmanību nedabūjusi alkoholiķe
Bonnie @ 30.06.2024 17:05Jurijam bija ģimene. Viņam bija lieliska ģimene. Zinu nedaudz personīgi. Ir arī bērns. Vispār Krisai vajadzētu pajautāt vai nejūtas ne kriparu vainīga Jurija ģimenes izjaukšanā.
Pretīga tā Krisa, maucas katram vecim klāt. Kas tu par priekšnieci un miljonāra sievieti, ja citiem vīriešiem maucies virsū ar tekstiem- kā jums mans iedegums? Jūs pēc manis sailgojāties? Nāciet, palūkojiet manu tērpu utt.
Hallo!!! Tiešām normāla sieviete tā uzvedas??!!! Lēta , uzmanību nedabūjusi alkoholiķe
Ainulai @ 30.06.2024 19:14
Tas jurijs ir nožēlojama mīksta klimpa, ka krisčinkas dēļ pameta savu ģimeni.
jap, manuprāt arī tāds ku kū vaibs 😵💫Merilda @ 30.06.2024 19:14Kurš vēl skatās Raklinskas pēdējo ielikto reelu/video un domā, ka tas ir max cringe? Dīvaina dejošana un tie šorti ?Man no viņas nāk tāds dīvains vaibs, ka viņa ir ar daudz putniem ?
Bonnie @ 30.06.2024 17:05Jurijam bija ģimene. Viņam bija lieliska ģimene. Zinu nedaudz personīgi. Ir arī bērns. Vispār Krisai vajadzētu pajautāt vai nejūtas ne kriparu vainīga Jurija ģimenes izjaukšanā.
Linus @ 30.06.2024 12:01Evijas kļūda ir tā, ka viņai katru dienu ir gandrīz viens un tas pats kontents. Jau pirms atveru storijus, var paredzēt, ka būs spoguļselfijs sporta tērpā, tad avokado beigeļi vai omlete ar spinātiem, pēc tam pastaiga ar termokrūzi rokā, teniss, vakariņas. Kas ir OK, jo 90% tāda ikdiena ir mums visām, bet Evija sevi dēvē par influenceri un savu dzīvi atrāda publiski - nu garlaicīgi! Viņa nesen rakstīja, ka nefilmē draudzeņu satikšanās, ballītes utt, bet manuprāt tieši tas būtu jādara, būtu vismaz interesantāk un atšķaidītu to viņas pašreizējo “uz ūdens vārīta auzu putra bez garšas” tēlu. Un tās ballītes mierīgi var safilmēt tā, lai neredz cilvēku sejas, tā nav raķešu zinātne.
Stiklaskatiens @ 01.07.2024 11:14Šādas influenceres nevienu neinteresē. Var reklamet tikai mazvērtīgo ēdienu noliktavu kā Lidl. Kurš tur vispār grib iepirkties?
Mellenite @ 30.06.2024 22:12Miglane pārvākusies uz UK un bērnu atstājusi Lv?
yay @ 01.07.2024 12:17
No kurienes info, ka bērnu atstājusi?
šodien atkal avokado maizesLinus @ 30.06.2024 12:01Evijas kļūda ir tā, ka viņai katru dienu ir gandrīz viens un tas pats kontents. Jau pirms atveru storijus, var paredzēt, ka būs spoguļselfijs sporta tērpā, tad avokado beigeļi vai omlete ar spinātiem, pēc tam pastaiga ar termokrūzi rokā, teniss, vakariņas. Kas ir OK, jo 90% tāda ikdiena ir mums visām, bet Evija sevi dēvē par influenceri un savu dzīvi atrāda publiski - nu garlaicīgi! Viņa nesen rakstīja, ka nefilmē draudzeņu satikšanās, ballītes utt, bet manuprāt tieši tas būtu jādara, būtu vismaz interesantāk un atšķaidītu to viņas pašreizējo “uz ūdens vārīta auzu putra bez garšas” tēlu. Un tās ballītes mierīgi var safilmēt tā, lai neredz cilvēku sejas, tā nav raķešu zinātne.