Fleming @ 15.06.2024 22:47Nevajag kritienus un sitienus. Arī jauni, veseli cilvēki piedzīvo trombus, insultus. Žēl par Janīnu un izturību Dāvim.
IceCream @ 15.06.2024 23:39
Kontūzija = ārēja spēka iedarbība.
IceCream @ 15.06.2024 23:39
Kontūzija = ārēja spēka iedarbība.
Pilgrim @ 15.06.2024 22:10Nu ko, Sokolovam karjera beigusies? Fočējot dāmas, pats arī esot bijis plikiņš ?
VivaD @ 16.06.2024 00:57
14. jūnijā atmasko Sokolova fotogrāfēšanas aizkulises un 15. jūnijā Sokolovs paziņo par karjeras beigšanu...
sinddyy @ 16.06.2024 01:35
Kur var par to izlasīt, kurš atmaskojis?
"Jutos ļoti pagodināta, kad Sokolovs mani uzaicināja uz fotosesiju," savu pieredzi pirms deviņiem gadiem atminas Zane, kurai toreiz bijis mazliet pāri 20. Par fotogrāfa radīto gala rezultātu un fotogrāfiju izmantošanu mārketinga nolūkos modelei sūdzību nav, taču pati fotosesijas pieredze bijusi negatīva.
Fotosesijā modeli bijis paredzēts ietīt fotogrāfam raksturīgās kailfoto tēmas virvēs. Kamēr noticis sievietes ietīšanas process, fotogrāfs atkārtoti izteicis vēlmi pašam izģērbties.
"Teicu – nē, es tomēr ērtāk jutīšos, ja viņš paliks apģērbts, bet viņš turpināja atkārtoti ieminēties, ka ļoti gribētu izģērbties. Viņš tik ilgi tev saka par to izģērbšanos, ka vienā brīdī es viņam pateicu – labi, ja tu tik šausmīgi vēlies, vari izģērbties. Viņš tik zibenīgi norāva tās drēbes, tas bija vispār komiski. Un es aizgriezos un neskatījos," viņa dalās.
Lai arī līdz šim brīdim ietīšanas procesā Sokolovs sievietei nebija mēģinājis pieskarties, pēc fotogrāfa drēbju novilkšanas kādā brīdī jutusi, kā viņai pieskaras viņa eriģētais dzimumloceklis. "Tad gan es ar ķermeņa valodu griezos prom, lai izrādītu, ka man ir ļoti neērti. Viņš nolasīja laukumu un saprata, "ā, OK, labi, es redzu, ka tev neērti", un saģērbās atpakaļ. Bet pirms tam, kad es vairākkārt teicu, ka negribu, lai viņš izģērbjas, ka man būs neērti un nepatīkami, viņš to nedzirdēja, viņam vajadzēja fiziski redzēt, ka man tiešām ir pretīgi," atceras Zane. Par līdzīgu situāciju ar "nejaušu" pieskaršanos ar dzimumlocekli fotosesijas laikā stāstījusi vēl viena modele.
sinddyy @ 16.06.2024 01:35
Kur var par to izlasīt, kurš atmaskojis?
Fleming @ 15.06.2024 22:47Nevajag kritienus un sitienus. Arī jauni, veseli cilvēki piedzīvo trombus, insultus. Žēl par Janīnu un izturību Dāvim.
Knita @ 16.06.2024 09:31Tas brīdis, kad Amuna Dāvis ir iejūtīgāks un labāks draugs par dažu labu māti, kura čilo dīvāniņā ar full glam un vēl fočē ārstus.
Ceru, ka Janinai beigās būs viss okei.
VivaD @ 16.06.2024 10:23
Runa ir Janīnes māti?
Interesanti, ka Zane tikai ar ķermeņa valodu protestējusi. Ne verbāli 🧐Sunlight @ 16.06.2024 08:08
https://www.delfi.lv/life/56017192/intervijas/120030769/zane-negaidiju-ka-fotografs-meginas-iebazt-pirkstu-man-maksti
Pilgrim @ 16.06.2024 11:23Interesanti, ka Zane tikai ar ķermeņa valodu protestējusi. Ne verbāli ?
Pilgrim @ 16.06.2024 11:23Interesanti, ka Zane tikai ar ķermeņa valodu protestējusi. Ne verbāli ?
tūkstoši nav jāmaksā, bet uzturēšanās slimnīcā kaut ko maksā, ja ir polise, tad vai nu nosedz visu, vai daļu. Rehabilitāciju daļēji apmaksā valsts, var lūgt soc. Palīdzību, ja cilvēks trūcīgsVivaD @ 16.06.2024 11:25Amuna jau ielicis pirmo info, ka būs nepieciešami ziedojumi slimnīcas izmaksām. Vai tad strādājošam cilvēkam šo nesedz darba vietas apdrošināšana? Vai pat valsts? Sanāk, ja man būs, piemēram, insults, man vēl par to būs jāmaksā tūkstoši? ?