Villanelle @ 04.06.2024 16:24Kāda ir pamanījusi Lauras Vizlas profilā tekstu - friends call me tink ?
Tā tiešām ir? :D Izklausās pēc Denisa ieteikuma ar kaut kādu dīvainu domu apakšā, jo ja tā nav un esi LV draugs un ieraugi šo profilā ir liels wtf :D
Lola Lō @ 04.06.2024 16:38
Ko tas vispār nozīmē?
Kas ir tink?
aizmirsi -"mauka, tu it kā ko zinātu!", "lai savīst vaginas", "visus nošaut", "velna vecene".Veiksme @ 04.06.2024 12:26te daļai ir nevis konstruktīva kritika, bet prasta apsaukāšanās, kas iziet ārpus normām un jeb kādām robežām. Klaja ķengāšana- “tūpļa dirsa”, “pretīgā pretekle”, “stulbā stulbene”, “bomzene”- tas viss NAV normāli. Ja jūs nesaprotat, kur ir robeža, tātad, varu secināt, ka emocionālā inteliģence jums ir sveša un komunicēt cilvēcīgi jūs neprotat.
sidzha @ 04.06.2024 17:02aizmirsi -"mauka, tu it kā ko zinātu!", "lai savīst vaginas", "visus nošaut", "velna vecene".
strādniekus parastos te lielākā dala norej un izsmej! Visus mēra pēc maka biezuma ,somiņām,ceļojumiem. Pipls te grib tikai to!mon_moiselle @ 04.06.2024 18:35Es tikai nesaprotu kāpēc policijas, NMPD darbinieki, kasieres veikalos, apkalpojošais personāls bāros utt. ir uzskatāmi sliktāki par vietējām tā sauktajām Ietekmelēm, jo viņu dēļ neviens pat pirkstiņu nepakustina, lai tiem, kas pret viņiem izturās necienīgi, būtu kādas sankcijas.
Dzîve nav tikai na haļavu zemenes ēst un čīkstēt, lai atved nākamās, jo esošās jau norītas un šmaukties ar “sadarbība” norādīšanu. Ir kaut kāda sava darba garoziņa arī. Un šis forums ir viņu pašu attieksmes rezultāts pret sabiedrību. Šis forums un citi pastāvēja vēl tad, kad “ietekmeles” bija Jana Duļevska, Dagmāra Legante, Ieva Bondare utt., bet viņu “ziedu laikos” viņas neizlika savas kājstarpes uz katra ielas staba kā to dara lielākā daļa “ietekmeļu”. Teiksiet, ka nebija IG, bet tad bija pa pilno žurnālu, bet vai tad viņas tirgoja sevi un savu vārdu katrā intervijā piesaucot kaut kādus mistiskos sadarbībiņu uzņēmumus?! Protams, ka nē, jo agrāk “ietekmelēm” bija vismaz kaut kāda morālā stāja, reputācija līdz ar to sabiedrības atzinība. Mūsdienu “ietekmelēm” ir tikai kājas plati, krūtis uz priekšu, lūpas tūtiņā un dod man na haļavu sadarbībiņas un pat pusdienas. Tās pašas lāzerepilāciju sadarbību reklāmas… vai esat agrāk redzējušas žurnālos intervijas un foto no Bondares vaksācijas procedūrām? Nu ne tak… bet mūsdienās labāk pagulēt caurspīdīgā pupturītī uz kušetes ar pliku bikini ir izdevīgāk un “foršāk” nekā pašai samaksāt par intīmu procedūru
kurš uzskata, ka viņi ir ir sliktāki? Jūs? Ja tā, kāpēc? Ja nē, tad kā varat apgalvot, ka tà uzskata? Man apkārt neviens tā neuzskata. Varbūt apgrozos citā sabiedrībā, jo manā nevienam neinteresē influenceri.mon_moiselle @ 04.06.2024 18:35Es tikai nesaprotu kāpēc policijas, NMPD darbinieki, kasieres veikalos, apkalpojošais personāls bāros utt. ir uzskatāmi sliktāki par vietējām tā sauktajām Ietekmelēm, jo viņu dēļ neviens pat pirkstiņu nepakustina, lai tiem, kas pret viņiem izturās necienīgi, būtu kādas sankcijas.
Dzîve nav tikai na haļavu zemenes ēst un čīkstēt, lai atved nākamās, jo esošās jau norītas un šmaukties ar “sadarbība” norādīšanu. Ir kaut kāda sava darba garoziņa arī. Un šis forums ir viņu pašu attieksmes rezultāts pret sabiedrību. Šis forums un citi pastāvēja vēl tad, kad “ietekmeles” bija Jana Duļevska, Dagmāra Legante, Ieva Bondare utt., bet viņu “ziedu laikos” viņas neizlika savas kājstarpes uz katra ielas staba kā to dara lielākā daļa “ietekmeļu”. Teiksiet, ka nebija IG, bet tad bija pa pilno žurnālu, bet vai tad viņas tirgoja sevi un savu vārdu katrā intervijā piesaucot kaut kādus mistiskos sadarbībiņu uzņēmumus?! Protams, ka nē, jo agrāk “ietekmelēm” bija vismaz kaut kāda morālā stāja, reputācija līdz ar to sabiedrības atzinība. Mūsdienu “ietekmelēm” ir tikai kājas plati, krūtis uz priekšu, lūpas tūtiņā un dod man na haļavu sadarbībiņas un pat pusdienas. Tās pašas lāzerepilāciju sadarbību reklāmas… vai esat agrāk redzējušas žurnālos intervijas un foto no Bondares vaksācijas procedūrām? Nu ne tak… bet mūsdienās labāk pagulēt caurspīdīgā pupturītī uz kušetes ar pliku bikini ir izdevīgāk un “foršāk” nekā pašai samaksāt par intīmu procedūru
Veiksme @ 04.06.2024 18:58kurš uzskata, ka viņi ir ir sliktāki? Jūs? Ja tā, kāpēc? Ja nē, tad kā varat apgalvot, ka tà uzskata? Man apkārt neviens tā neuzskata. Varbūt apgrozos citā sabiedrībā, jo manā nevienam neinteresē influenceri.
es piemēram aiztāvu kasierus(tur vissvairāk dzirdu žulti),ja bļauj ar visādiem vārdiem un daved kasieri lidz asarām,es vienmer aiztāvēšu,un dzīvē es neesmu anonīms,esmu ar seju,arī bļaurim ir seja.Ja katrs iestātos,par citu cilvēku,pret ko vērsti pretīgi vārdi,tad nejustos,ka kāds būtu sliktāks.mon_moiselle @ 04.06.2024 18:35Es tikai nesaprotu kāpēc policijas, NMPD darbinieki, kasieres veikalos, apkalpojošais personāls bāros utt. ir uzskatāmi sliktāki par vietējām tā sauktajām Ietekmelēm, jo viņu dēļ neviens pat pirkstiņu nepakustina, lai tiem, kas pret viņiem izturās necienīgi, būtu kādas sankcijas.
nevar parakstīt to, kas nav iesniegts.mon_moiselle @ 04.06.2024 19:07
Pilnos teikumos vajag lasīt, jo aiz “jo” arī sekoja paskaidrojums. Ja nu gadījumā joprojām nesapratāt, tas paskaidrošu vēl detalizētāk: par bļaustīšanos un apsaukāšanos uz kasierēm vai policistiem neviens vēl nav taisījis parakstu vākšanas iniciatīvu portālā manabalss.lv un neviens par šo neesošo iniciatīvu nav vēl parakstījies :))
Veiksme @ 04.06.2024 11:57sejas vaibsti tādi, ka piestāv jebkura frizūra.
tev nav vienalga vai vienkārši skauž , ka viņai piestāv? Jo viņai piestāv.Standby @ 04.06.2024 21:04Evijafo tas stiliņš.. tāds uz robežas ar izvirtīgo skolniecīti. Tas speciāli vai dabīgi sanāk? Kaut kādas rišiņas, miņuki, bārbijrozā. Nepiestāv. Nav viņas.
Kate9 @ 04.06.2024 15:26a davai izpurinam vinus visus?
mon_moiselle @ 04.06.2024 18:35Es tikai nesaprotu kāpēc policijas, NMPD darbinieki, kasieres veikalos, apkalpojošais personāls bāros utt. ir uzskatāmi sliktāki par vietējām tā sauktajām Ietekmelēm, jo viņu dēļ neviens pat pirkstiņu nepakustina, lai tiem, kas pret viņiem izturās necienīgi, būtu kādas sankcijas.