Fifty @ 31.05.2024 16:30Pēc Gluzunovas pēdējā ieraksta saprotams, ka ir nokrāpta, nu kas vēl varētu būt pazemojoši. Nu sen jau bija skaidrs, ka tas vīrietis nav viņai domāts. Viņai grūti, bet es priecājos, jo cerams tagad punkts tam, tiešām pielikts un varēs normāli dzīvot. Bet var jau būt, ka esmu pārpratusi
man regulāri skrollojot IG, 80% kontu bija pilnīgi sveši. Es vispār neapmeklē Tu tādu pasākumu, kas tie tādi par nezināmajiem ietekmeļiem 😁😁😁 un tas pēdējais @andrewwon vispār ir kaut kādas šausmas, Amuna ar savu pakaļu ir ziedini un tā fona 😖Naomi* @ 31.05.2024 15:14https://www.delfi.lv/life/42051922/sovbizness/120028890/ikgadeja-indeksa-noskaidroti-sobrid-ietekmigakie-influenceri
chihiro @ 31.05.2024 14:04Arī Dvinska pateikusi, ka pēc tam dalīsies ar pārdomām par pasākumu.
Bet ja gribi zīmēties ar lieliem izdevumiem, tātad acīmredzami, gribas pievērst sev uzmanību ar dārgam mantām un tēriņiem ;) Kaut kā neesmu manījusi, ka LV bagātākie cilvēki bāž internetā savas pusdienas, somiņas un ceļojums ;) Man neskauž, es brīnos par tiem tupajiem cilvēkiem, kas tā dara jn tad brīnas, ka no mašīnas kaut kas nozagts, pa galvu dabū vai tml :)Fitnessbabe @ 31.05.2024 11:22ak, Tu, skaudīgā ieņēmumu dienesta žurka????pareizi teica mans vīrs, kad kādu laiku pakomentēju kautko par šo forumu - te darba laikā tup vida vecenes un stročī, jo cita iemesla, kā tik slimi interesēties par sveša cilvēka ieņēmumiem, vienkārši nav.
Ariete @ 31.05.2024 20:01Ja es būtu gejs, nekad neskatītos uz tāda kā Dāvis. ?
sinddyy @ 31.05.2024 18:57Bērnu preces var taču reklamēt arī AR bērniem, bet tā, lai sejas nav redzamas! Nesaprotu, kāpēc nespēj līdz tādam aizdomāties. Ne jau vispār bērna publicēšana publiski ir neētiska, bet gan tas, ka redzama SEJA = atpazīstamība. Ja nav redzamu seju, tad problēmu ar to nevajadzētu būt.
Džinga @ 31.05.2024 20:11
Tā gan būs varena reklāma. ?
Vienkārši ja mēs šitā runājam, tad nedrīkst bērnus likt ne uz pamperiem, ne filmās rādīt.
forumalietotaja @ 31.05.2024 20:55Sindija bokāne ir stāvoklī vai vienkārši pāris kg klāt pienākuši? Nevaru saprast
yay @ 31.05.2024 20:48Fotogrāfēšanās atļaujas skolā paraksta vecāki. Par bērnu līdz pilngadībai atbild vecāki. Neesmu redzējusi, ka kādu filmē storijos pret paša gribu. Par saturu atbild vecāki. Neviens nav gan tik debils kā Andža ar to pliko meitu. Punkc.
Pilnībā piekrītu. No Golin puses, protams, ir jautājums par to, vai tā, kā tas tika izdarīts, ir pats sakarīgākais veids uzmanības pievēršanai par šo tēmu. Taču ja tiktu paskaidrots līdzīgi kā te, jēga ir nepārprotama.mokabezpiena @ 31.05.2024 20:40
Manuprāt, ir diezgan liela atšķirība starp TV un influenceru reklāmām. TV reklāmās mēs redzam bērnus, bet tie ir bezpersoniski, nezināmi, sveši, nesasaistāmi ar vārdu, uzvārdu, ģimeni, jebkāda cita veida piederību. Influenceru reklāmas ir personiskākas, tie bērni ir zināmi, lielākoties mēs zinām, kā to bērnu sauc, kādā ģimenē tas bērns dzīvo, nereti zinām arī dažādas privātas detaļas par bērnu un viņa dzīvi. Bērns socmedijos jau no mazotnes tiek veidots kā tēls ar dažādām asociācijām. Es uzskatu, ka tas nav ētiski un tiesiski pret bērnu. Visa dzīve izlikta tūkstošiem sekotāju. Sakiet, ko gribat, bet, manuprāt, veidot reklāmas ar savu mazuli vai bērnu sociālajos medijos nav pieņemami. Instamāmiņu kults to ir izveidojis par normu, bet reti kurš aizdomājas par tā izrietošajām sekām. Diez vai kāda no mums būtu gribējusi, lai mūsu mammas publicē mūsu dzīvi, sākot no dzimšanas brīža, no A līdz Z, turklāt vēl pelnot naudu no tā.
Džinga @ 31.05.2024 20:10
ja es būtu gejs ??