Oj man to noteikti nevajag prasīt. Te bija pāris iepriekš bija minējušas, sīkāk gan ne viena neeko nestāstīja. Vakar no Gobža savratu iespējams arī pārpratu, ka viņa ar Reizenbergu pinās. Reizenbergs, ka varētu šķirties pa visam neticu, ja vien no sievas ar sūdainu mietu pa muguru nedabūs.Cranberry20 @ 11.05.2024 13:33
Ir zināms, ka viņi tiešām šķiras?
Tas tak sen bija ar Reizenbergu.Gardenia @ 11.05.2024 13:52Oj man to noteikti nevajag prasīt. Te bija pāris iepriekš bija minējušas, sīkāk gan ne viena neeko nestāstīja. Vakar no Gobža savratu iespējams arī pārpratu, ka viņa ar Reizenbergu pinās. Reizenbergs, ka varētu šķirties pa visam neticu, ja vien no sievas ar sūdainu mietu pa muguru nedabūs.
Tad Marijai ar to Reizenbergu kaut kas ir bijis?LuckyStrike @ 11.05.2024 15:01Tas tak sen bija ar Reizenbergu.
atradu pati. Jesus! Pusi nesapratu, bet tāpat mati ceļas stāvus! Un kā viņš to visu zin? Un tai zeltiņas māsai ir baiss vieplis. Pāršpricēts! Viņa izskatās diezgan traki!LuckyStrike @ 10.05.2024 20:11Gossip Gobzems atkal zažigajet. Nekad nedomātu, ka aiz Valeines perfektās ģimenes fasādes tāda pat šmuce...
es tikdaudz sapratu, ka tas ir Guntis Rāvis, miljonārs, skonto būve īpasnieks. Tagad laikam ar kkādu ex sekretāri kopā.Gardenia @ 11.05.2024 18:03Var būt kāda atcerās to stāstu kuru viņš minēja (par mauku un Rāmi)? Tas realitāte par Rāvi un Burtnieci. Es tādu laikam pat nezinu iespējams Liepnieks va Lapsa ko tamlīdzīgu rakstījis? Gobzis kā noprotu arī netic,, ka Rāvim varēja būt jūtas.
tas bija Gobzema atorijos?Adele4 @ 11.05.2024 18:49es tikdaudz sapratu, ka tas ir Guntis Rāvis, miljonārs, skonto būve īpasnieks. Tagad laikam ar kkādu ex sekretāri kopā.
Mi mi @ 10.05.2024 22:09viņš vispār izskatās drausmīgi, resns ļumeklis ar resnu neformīgu pakaļu. Āksts???
Ir viņiem bērns iespējams tikai pateicoties tam Ramona nesēž ar pliku pakaļu. Iedeva dzīvoklim īres tiesības uz gariem gadiem mājā kura viņam pieder kopā un citam partnerim. Faktiski sanāk cemme un jebkurā mamentā var izlikt. No Rāvja līdz Bukartam bija vēl tāls ceļš ejam. Redz te pat kāda ieminējās, ka iespējams kopā vairs nav. Kādēļ Krisa iedomājusies, ka Fiļs pašķiroties ar viņu neatstās viņu ar pliku pakaļu man nav saprotams. Apniks, atradīs jaunāku, kādu interesantāku, iemīlēsies un Krisai būs prom jāiet.Adele4 @ 11.05.2024 18:52Bet cik guglējot atrod, tad Rāvim ar Ramonu pat bērns bijis? Un tā Ramona pēc šķiršanas ar Bukartu bijusi.
Tādi meksikāņu seriāli.
Riktigas Hameleonu rotaļas.
rāvis un ramona pieminēti. Pārējo ieguglējot atradu..es par tādiem personāžiem dzirdu pirmoreiz. Dzelteno presi arī nelasu.Gardenia @ 11.05.2024 19:03tas bija Gobzema atorijos?
Vajadzēs mums palīgā no zāles vēl kādu zinošāku vai ar labāku atmiņu Dievieti🤔 Par promilēm tiešām atceros tos vecos notikumus. Mustangs jau nebija viņas, bet vīra. Mani tas tā mulsina vai tiešām mammai atņēma dzīves vietu. Pieļauju domu protams, ka bija var būt savā ielaidusi padzīvot. Ne jau mamma savu gluži atdotu. Es par bērniem arī nebiju dzirdējusi, bet to jau neviens īpaši nereklamētu. Tur tak tādās problēmās iedzīvoties varētu, ka maz neliksies. Maukojiies jau visu laiku bija, redz viņa ar nav labāka. Nez vai tad uzlektu tāda panika, ka dauzīt veča mašīnu pati tur atrodoties! Man piemēram kaimiņiene dažus gadus atpakaļ ar āmuru vecim auto sadauzīja, papsihoja abi drusku un miers joprojām😂 Man tomēr tajos lielajos vilcienos tie Gobža storiji ir bijuši precīzi, bet atkārtojos tikai par tiem kurus es zinu pazīstu utt. Piemēram kas ir tas jenots tā arī neiebraucu jo noteikti viņu nezinu.Mathilde @ 11.05.2024 23:55Man bija info par Valaiņiem tāda- Kundze pieķēra savu vīra kungu ārstu ar kolēģi un tūlīt ar savu Mustangu uztaisīja avāriju.Par alko, narkotikām, bērniem un mātes hātu tādu info nedzirdēju.
Bet krīzi pārvarēja un palika kopā. Kuram gan negadās.
Jenots= Mārtiņš JamontsGardenia @ 12.05.2024 00:25Vajadzēs mums palīgā no zāles vēl kādu zinošāku vai ar labāku atmiņu Dievieti? Par promilēm tiešām atceros tos vecos notikumus. Mustangs jau nebija viņas, bet vīra. Mani tas tā mulsina vai tiešām mammai atņēma dzīves vietu. Pieļauju domu protams, ka bija var būt savā ielaidusi padzīvot. Ne jau mamma savu gluži atdotu. Es par bērniem arī nebiju dzirdējusi, bet to jau neviens īpaši nereklamētu. Tur tak tādās problēmās iedzīvoties varētu, ka maz neliksies. Maukojiies jau visu laiku bija, redz viņa ar nav labāka. Nez vai tad uzlektu tāda panika, ka dauzīt veča mašīnu pati tur atrodoties! Man piemēram kaimiņiene dažus gadus atpakaļ ar āmuru vecim auto sadauzīja, papsihoja abi drusku un miers joprojām? Man tomēr tajos lielajos vilcienos tie Gobža storiji ir bijuši precīzi, bet atkārtojos tikai par tiem kurus es zinu pazīstu utt. Piemēram kas ir tas jenots tā arī neiebraucu jo noteikti viņu nezinu.
Adele4 @ 11.05.2024 20:29rāvis un ramona pieminēti. Pārējo ieguglējot atradu..es par tādiem personāžiem dzirdu pirmoreiz. Dzelteno presi arī nelasu.
Gardenia @ 12.05.2024 00:25Vajadzēs mums palīgā no zāles vēl kādu zinošāku vai ar labāku atmiņu Dievieti? Par promilēm tiešām atceros tos vecos notikumus. Mustangs jau nebija viņas, bet vīra. Mani tas tā mulsina vai tiešām mammai atņēma dzīves vietu. Pieļauju domu protams, ka bija var būt savā ielaidusi padzīvot. Ne jau mamma savu gluži atdotu. Es par bērniem arī nebiju dzirdējusi, bet to jau neviens īpaši nereklamētu. Tur tak tādās problēmās iedzīvoties varētu, ka maz neliksies. Maukojiies jau visu laiku bija, redz viņa ar nav labāka. Nez vai tad uzlektu tāda panika, ka dauzīt veča mašīnu pati tur atrodoties! Man piemēram kaimiņiene dažus gadus atpakaļ ar āmuru vecim auto sadauzīja, papsihoja abi drusku un miers joprojām? Man tomēr tajos lielajos vilcienos tie Gobža storiji ir bijuši precīzi, bet atkārtojos tikai par tiem kurus es zinu pazīstu utt. Piemēram kas ir tas jenots tā arī neiebraucu jo noteikti viņu nezinu.
Hubabuba @ 12.05.2024 16:11
Sorry, bet man viņi abi nevisai glīti vienmēr likušies, tāpec esmu pārsteigta, ka šitā laiž uz visām pusēm. Kuri ir tie izmisušie, kas pavelkas? Šī laikam tā reize kad āriene atbilst iekšienei. Par kundzes profesionalitāti bija dzirdēts, ka nu tur ir kā ir, bet redz arī morāles problēmas figurē. Par kungu pat neizteikšos, ja tā ir taisnība, ko Gobzis raksta, tad šādam cilvekiem būtu jāsēž cietumā.