Domaju, ka Darta bija pelnijusi ko krietni labaku.Katz @ 25.12.2020 12:16Kā jums Dārtas paziņojums par gaidāmo bērnu vakar? Ar Niklāvu bija vairāku gadu garumā kopā - nekā, tikmēr ar Artusu nepilna gada laikā ir saražoja bērnu, kuram jau vairāki mēneši puncī.
Enazenaz @ 25.12.2020 10:39Kalmane ir viena no tām, kuras izskats pierāda, ka pārmērība ir slikta. Agrāk bija smuka, sievišķīgu sejiņu, tagad tā kantainā galva neiet kopā ar ķermeni. Tāds pats prikols ir arī tai Didras Sabīnei, bet cik skatījos bildes, tad viņai tādas seja ir bez pārveidošanas.
Un Alise un Mārtiņš tiešām ir nelaimīgi cilvēki. Neviens, kuš ir saskaņā ar sevi, nelieto nekādas apreibinošas vielas.
Susanne @ 25.12.2020 09:04
Atkal, ka tik iebāzt savu viedokli, pat nezinot kā viss ir.
Eksperte @ 25.12.2020 15:23
Trakums, ne? ?
C00L Dzipsy @ 25.12.2020 15:25
Viņām skauž, ka viņām nav tāds viedoklis kā tev ??
Eksperte @ 25.12.2020 15:25
Visiem viss skauž ?
smiekliigi... money money moneyKatz @ 25.12.2020 12:16Kā jums Dārtas paziņojums par gaidāmo bērnu vakar? Ar Niklāvu bija vairāku gadu garumā kopā - nekā, tikmēr ar Artusu nepilna gada laikā ir saražoja bērnu, kuram jau vairāki mēneši puncī.
Paix @ 25.12.2020 08:52Ja jūs apskatāties bildes, kur dibens nav fokusā un nav speciāli pozēts, lai izskatītos liels - arī tad jums liekas pārdabīgs? Labrīt, meitenes :D Pat tādas meitenes ar plakaniem dibeniem kā jūs var iepozēt, lai izskatītos liels dibens.
Es neesmu viņas fane, nesekoju viņai instagram utt., bet mani pārsteidz jūsu komentāri par silikonu? Nu kur??? :D Paskatieties uz proporcijām, kājas ar dibenu ir proporcionālas (kājas arī ir salīdzinoši thick), tas ir zāles rezultāts. Arī es esmu ķermeņa tips ar dabiski formīgu ķermeņa apakšdaļu, zālē uztrenēt dibenu un ciskas ir viens un divi, burtiski mēneša jautājums. Tajā pašā storijā bija, ka viņa svēra 60kg, tātad bija kripatiņa lielā svara - tā ir daudz vieglāk iegūt muskuļus (sēžas vietā vai citur), nekā tad, ja sāc ar neeksistējošu tauku procentu un centies kaut ko izveidot.
la femmina @ 25.12.2020 20:34Marijas Vucēnas egoisms ir vienkārši unikāls! Viņa tiešām domāja, ka cilvēki sitīs plaukstiņas par to, ka grūtniece ar mazu bērnu šajā laikā vēlas izbaudīt ārzemes!? Pēc tam jau čīkstēs, ka viss slikti...
la femmina @ 25.12.2020 21:05Sauliete insta storijos demonstrē, ka viņas meitas skaita Ziemassvētkos uzdāvināto naudu. Sorry, bet tas ir galīgi ārpus jeb kādām normām.
C00L Dzipsy @ 25.12.2020 21:30
Kādām tieši normām?