kumelite15 @ 20.04.2024 18:51
Kur var shitaa traucet kaut kadas influenceres labaa dziive.. Nevienam vina tachu nekaitee. Bet nu sakiet vel, ka taa nav skaudiba - sutit vidam skrinus, jo Danenbergsone katru dienu ed kafejnica, bet pie to do lista storijos parada tikai matu krasosanu un gultas velas nomainisanu, nevis to, no kurienes nauda nak ???
mokabezpiena @ 20.04.2024 18:44
Vidējās cenas par vienu storiju tāda līmeņa influenceriem ir no 200-300€, 1 posts 500€. Turklāt nav svarīgi vai sadarbība ir ar Rimi vai airBaltic vai jebkuru citu firmu. Tādas ir influenceru mārketinga tirgus cenas un tiek pielāgotas individuāli pēc prasībām. Ar vienu sadarbību influenceris var nopelnīt vairāk nekā cilvēks parastais mēnesī.
mokabezpiena @ 20.04.2024 18:55
Sievietes ir skaudīgas. Teiks jau, ka neskauž, bet citādāk jau nebūtu iemesls tik dziļi līst maciņos un sūtīt vidam kaut kādus skrīnus. Man piemēram galīgi pie dirsas, no kurienes kam kāda nauda, esmu jau par šo izteikusies Sendijas un Danutes sakarā, kad te eskortu viņām piesēja. Mīļās, baudiet savu dzīvi, nelieniet citu maciņos! Gan jau kādreiz arī pienāks jūsu laiks, kad varēsiet katru dienu pa kafenēm dzīvoties ?
mokabezpiena @ 20.04.2024 18:55
Sievietes ir skaudīgas. Teiks jau, ka neskauž, bet citādāk jau nebūtu iemesls tik dziļi līst maciņos un sūtīt vidam kaut kādus skrīnus. Man piemēram galīgi pie dirsas, no kurienes kam kāda nauda, esmu jau par šo izteikusies Sendijas un Danutes sakarā, kad te eskortu viņām piesēja. Mīļās, baudiet savu dzīvi, nelieniet citu maciņos! Gan jau kādreiz arī pienāks jūsu laiks, kad varēsiet katru dienu pa kafenēm dzīvoties ?
chihiro @ 20.04.2024 19:04
Kas ir "tāda līmeņa influenceris"? Kurš vispār skatās to Danenbergsoni? Nav ne populāra ar kaut ko citu, ne sekotāju tik daudz.
Es arī esmu darbojusies ar influenceriem un tādas cenas nebūtu Danenbergsonei. Es teiktu, ka tādai kā viņai būtu tie 200-300 par vairākiem postiem un storijiem kopā. Un tad vēl viņai jānomaksā nodokļi.
Var nopelnīt labi, bet cilvēkam jābūt interesantākam, populārākam.
mokabezpiena @ 20.04.2024 19:08
Danenbergsonei engagement rate 7%, tikmēr Dzenītei 2%, Didrihsonei 1.75.
Šos ciparus vairāk ņem vērā, nekā sekotāju skaitu.
Zebradivi @ 20.04.2024 19:20Man arī rēcīgi liekas , ka Jeļa cenšas noniecināt Lapiņu ar to, ka viņa itkā nekas nav ne sieva viņam , ne uzņēmēja…. Teica Jeļa kas pati nav ne sieva , ne uzņēmēja. Krisa nolaidies uz zemes taču!
bet jā - Lapiņa šo forumu nodēvēja par mājsaimnieču, es ta domāju, ka te tomēr klasi augstāk nekā cāļa forums;( 🧐SantaC @ 20.04.2024 20:03
??
Krisai širmis iet ciet.???
Viņa pati nav ne sieva, ne uzņēmēja.? Prasta piegulētāja.
Ej labāk paguli pie baseina, nervus nomierini.?? Netraucē mūs mājsaimnieces. ?
reportot FB komentārus, jo redz neļāva bulijot savu eks aiaiai, es Kaspara vietā ņemtu un izmantotu šo iespēju publiskai atbildei, jo nekas cits kā publicitāte viņam caur S nevajadzēja, kļuva par ietekmeli un dabūja jaunu beibi bez apgrūtinājumiem. priecāšos par īkšķiem uz leju, xoxoHelga Andersson @ 20.04.2024 15:26ko es palaidu garām - kas Salcevičai par drāmu, ka pīkst oar bullying? Apgaismojat mani kāda LŪC ?
Zebradivi @ 20.04.2024 19:20Man arī rēcīgi liekas , ka Jeļa cenšas noniecināt Lapiņu ar to, ka viņa itkā nekas nav ne sieva viņam , ne uzņēmēja…. Teica Jeļa kas pati nav ne sieva , ne uzņēmēja. Krisa nolaidies uz zemes taču!
Nu varbūt,tad ir vairāki,jo visādi citādi,tad nezinu,kas ar Hasaniem Stambulā Porsche būtu darāms 😁😁 Tikko jauna mašīna šai pašai ar.Zebradivi @ 20.04.2024 10:22
Nee , nee viņas piegulētājs ir latvietis un nav baigi vecais. Es saku sen atpakaļ bija nedaudz manams un dzirdams , ka runā latviski vienā Evelīnas storijā…
Ingamai @ 20.04.2024 18:41@Kate666 100% ir pati Jelinska, tajā pēdējā balss ierakstā, kas ir sūtīts Kasparam un forumā Jelinskai glaimojošajā ierakstā - valodas izvēle, “fakti” ir 1:1 ?
Scandinavian @ 20.04.2024 21:48
Kas ir Lapiņa?
tajā pašā laikā nevienai kaut kā te nav jautājums ka influenceri kā Dzenīte viena uztur 5 cilvēku ğimeni(vīrs nestrādā) pus gadu ceļo apkārt + nav tā, ka pieticīgi dzīvo. Jā ir veikaliņš arì, bet nu neticās, ka tas ienes 10k mēnesī..mokabezpiena @ 20.04.2024 18:44
Vidējās cenas par vienu storiju tāda līmeņa influenceriem ir no 200-300€, 1 posts 500€. Turklāt nav svarīgi vai sadarbība ir ar Rimi vai airBaltic vai jebkuru citu firmu. Tādas ir influenceru mārketinga tirgus cenas un tiek pielāgotas individuāli pēc prasībām. Ar vienu sadarbību influenceris var nopelnīt vairāk nekā cilvēks parastais mēnesī.