Viņai ATKAL ir fotosesija?! 😃😃😃 Nesekoju, jo kopumā neinteresē, brt dažreiz paskatos, lai nokrindžotu :D Šis fake instagram stils jau sen nav modē un tās kas to vēl nesaprot vares jau drīz atvadīties no savas influenceru "karjeras"Krizdole @ 10.04.2024 18:53Danenbergsone jūsmo pat savu kārtējo fotosesiju un saka, cik sievietes var būt dažādas, bet, kas attiecas uz viņu, tieši vienmēr nodomāju, ka viņa vienmēr izskatās vienādi, apģērbi nomainās, bet mati vienmēr pieglausti, acīm strelkas un lūpas savilktas tūtītē, varbūt tāpēc, ka vienmēr tā pati make up meistare, kura viņu ieliek vienā stilā, bet nu dažādība tur nekāda, bargā kundze un viss ?
Villanelle @ 10.04.2024 19:44Viņai ATKAL ir fotosesija?! ??? Nesekoju, jo kopumā neinteresē, brt dažreiz paskatos, lai nokrindžotu :D Šis fake instagram stils jau sen nav modē un tās kas to vēl nesaprot vares jau drīz atvadīties no savas influenceru "karjeras"
Kurpīte @ 10.04.2024 17:47
Jā, cilvēks Āfrikā lasa forumu ?? Nepārvērtējiet sevi ?
Apple of my eye @ 10.04.2024 20:14
Protams, ka lasa! Kāpēc lai Āfrikā nelasītu? Gan jau viņi tur teltīs nedzīvo un internets ir. Ja par mani šeit rakstītu lapām, es arī lasītu. Smieklīgi vienmēr tie teksti, ka "kāds atstāsta" - kā tad :D
Apple of my eye @ 10.04.2024 20:14
Protams, ka lasa! Kāpēc lai Āfrikā nelasītu? Gan jau viņi tur teltīs nedzīvo un internets ir. Ja par mani šeit rakstītu lapām, es arī lasītu. Smieklīgi vienmēr tie teksti, ka "kāds atstāsta" - kā tad :D
Kurpīte @ 10.04.2024 20:38
Es gan nelasītu, sevišķi ja rakstītu tādu sviestu kā reizēm te. Jo nu, ko tieši viņa no tā iegūst? Uzzināt, ka dažām nepatīk viņas deguns? Nu un? Vai, piemēram, šodienas sviests, ka viņa ir pametusi savus bērnus ??♀️ Nu, iedomājies, ka viņa brīvajā laikā, tur tik iespaidiem pilnā zemē, nāktu lasīt k-kādu hui..ņu. Tieši kapēc ??♀️
EsPati @ 10.04.2024 22:02Ak, lai nu kā. Bet skatos Annas Valdmanes (AnnasPērle) storijus. Un man tik cilvēcīgi viņas žēl. Tas ir TIK sāpīgi, ka esi piedzemdējusi bērniņu, bet iekšēji JAU esi izsmelta un uz sabrukšanas robežas. Es godavārds arī nesaprotu, kā viņai tikt vienai galā ar dvīnēm, kuras vēl nu tik maziņas un zīdainis. Jācer jau, ka bērnu tētis gana bieži tos bērnus aprūpēs un Anna varēs kaut mirkli atvilkt elpu. Neapskaužama situācija ?
Tur ne tikai depresija būs, bet katastrofāls miega bads. Būs ļoti grūti tie trīs mazie vēl tik maziņi. Kur viņai tas bērna tēvs pazudis?EsPati @ 10.04.2024 22:02Ak, lai nu kā. Bet skatos Annas Valdmanes (AnnasPērle) storijus. Un man tik cilvēcīgi viņas žēl. Tas ir TIK sāpīgi, ka esi piedzemdējusi bērniņu, bet iekšēji JAU esi izsmelta un uz sabrukšanas robežas. Es godavārds arī nesaprotu, kā viņai tikt vienai galā ar dvīnēm, kuras vēl nu tik maziņas un zīdainis. Jācer jau, ka bērnu tētis gana bieži tos bērnus aprūpēs un Anna varēs kaut mirkli atvilkt elpu. Neapskaužama situācija ?
nunu, ar ko Bulis maukojās?Gardenia @ 10.04.2024 14:07SarmaD un chihiro Ir liela starpība starp sievietēm un sievietēm lupatām. Dēļ tādām kājslauķēm arī vīrieši sāk necienīt sievietes. Diemžēl Bule un Ceriņa ir spilgtākie piemēri un nespēju saprast kā citas pret viņām izjūt kaut kripatiņu žēluma. Bule ar otru sīci cerēja Buli piesiet, tak maukojās ne mazāk kā iepriekš, nekas nav mainījies.
Aciigaa @ 10.04.2024 23:06Jelinska gadījumā neizmanto slaveno faceapp? Dažqs bildes liekas aizdomīgas no RFW galerijas
Claire @ 10.04.2024 22:21Ķimene pat uz hokeju Arēnā bija atnākusi ar saviem suņiem. Uzskatu, ka tas nav ok tieši no suņu labturības viedokļa. Skaļums, cilvēku masas - tas viss nenāk par labu dzīvniekam. Tiešām nevar savus zvērus atstāt mājās?
Murka236 @ 11.04.2024 00:11Nu drausmīgi nolaidusiees vizuāli tā Anna Valdmane, vispār neatpazīt kā prims 2-3 gadiem. Šausmas, izskatās uz gadiem 35 dzīves nomocīta. Var spriest, ka pēc bildēm, video vēlas iežēlināt savu ex vīru atgriezties, šausmas tāds izmisums viņai.
EsPati @ 10.04.2024 22:02Ak, lai nu kā. Bet skatos Annas Valdmanes (AnnasPērle) storijus. Un man tik cilvēcīgi viņas žēl. Tas ir TIK sāpīgi, ka esi piedzemdējusi bērniņu, bet iekšēji JAU esi izsmelta un uz sabrukšanas robežas. Es godavārds arī nesaprotu, kā viņai tikt vienai galā ar dvīnēm, kuras vēl nu tik maziņas un zīdainis. Jācer jau, ka bērnu tētis gana bieži tos bērnus aprūpēs un Anna varēs kaut mirkli atvilkt elpu. Neapskaužama situācija ?