IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 913
Reģ: 29.05.2023
Lūgums pārsūtīt Marijas Vucēnas storijus PTAC, cik jau var likt visādas reklāmas bez atsauces, ka tā ir reklāma 😬
08.04.2024 13:14 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
Magnolija @ 08.04.2024 12:29
Ceriņš ar man zināmu meiteni pēc sava vadītā pasākuma vienkārši salaida. Es arī nesaprotu, kā tie vīrieši tā var. Nu acīmredzot tik ļoti neiespringst pazaudēt sievu un ģimeni. Varbūt tagad Ceriņam nāks kādas atklāsmes, ka tā nevar.
Vispār, ko Aivis labu dara? Uzrakstīju viņam, ko domāju par viņa rīcību diezgan normālā veidā, bet nobloķēja mani ?
Protams, ka neiespringst neko pazaudēt, kādēļ sievietes šeit domā, ka sievas neko nezina un viņi baigi baidās no viņām? Ceriņam sanāca nelaimes gadījums jo seks bija vēl ar vīrieti in tas video labi apkārt pastaigāja! Leldei nebija kur likties. Vispār kāda zina vai viņi vēl joprojām kopā dzīvo? Kādēļ Ceriņam būtu bijis jāiespringst uz Leldes zaudēšanu? Labi viņai tas nepatika kā paraugģimenei, bet tak vienmēr tāpat ceriņu debesīs cēla. Tak labi zināja pati, ka ceriņš regulāri skrien pēc darba krogā pa kreisi! Viņa viņu uz zagsu vilka ne viņš! Viņi tak neko neslēpj un guļ ar ko grib, ko grib to dara. Tad intervijās dzied par ģimenes vērtībām un lielākā daļa tic. Brikmanis, melderis, ceriņš, simsons utt nekad nav nekur slēpušies un neslēpsies jo sievas visu zina un dzīvo gadiem! Bule vispār Bulim pakaļ gadiem skrēja kamēr šis Ļenku mīcīja. Pašām lepnuma nav neviena grama un veči to izmanto! Viss jau patiesībā ir pareizi ja viņas sevi neciena, kādēļ vīriem viņas būtu jāciena? Tādēļ atklāti mīca citas.
08.04.2024 13:25 |

Reitings 3850
Reģ: 05.12.2021
Gardenia @ 08.04.2024 13:25
Protams, ka neiespringst neko pazaudēt, kādēļ sievietes šeit domā, ka sievas neko nezina un viņi baigi baidās no viņām? Ceriņam sanāca nelaimes gadījums jo seks bija vēl ar vīrieti in tas video labi apkārt pastaigāja! Leldei nebija kur likties. Vispār kāda zina vai viņi vēl joprojām kopā dzīvo? Kādēļ Ceriņam būtu bijis jāiespringst uz Leldes zaudēšanu? Labi viņai tas nepatika kā paraugģimenei, bet tak vienmēr tāpat ceriņu debesīs cēla. Tak labi zināja pati, ka ceriņš regulāri skrien pēc darba krogā pa kreisi! Viņa viņu uz zagsu vilka ne viņš! Viņi tak neko neslēpj un guļ ar ko grib, ko grib to dara. Tad intervijās dzied par ģimenes vērtībām un lielākā daļa tic. Brikmanis, melderis, ceriņš, simsons utt nekad nav nekur slēpušies un neslēpsies jo sievas visu zina un dzīvo gadiem! Bule vispār Bulim pakaļ gadiem skrēja kamēr šis Ļenku mīcīja. Pašām lepnuma nav neviena grama un veči to izmanto! Viss jau patiesībā ir pareizi ja viņas sevi neciena, kādēļ vīriem viņas būtu jāciena? Tādēļ atklāti mīca citas.
Man tas šķiet tik pretīgi. OK, sieva zina, piedod, aizmirst, vecis tik šļūc riņķī, bet visiem viss labi. Bet mūsdienu laikmetā, kad viss pateiktais un darītais paliek publisks, viņi pēc dažiem gadiem no savām meitām nekaunēsies? Kad viņas lasīs, iespējams, forumu, dzelteno presi un citus avotus. Vai skatīsies mammu intervijas? Vai viņas tāpat piedos, ka tēvi gadiem šļūkuši riņķī?
Es kaut kur ticu, ka tie vīrieši mīl to savu sievu, mīl kā mājas pavarda turētāju, mīl kā bērnu māti, bet trūkst asuma, kaisles, dzirksteles? Nu kas ir tas, kas tādiem paraugteviem liek tā pazemot emocionāli savu sievieti un gulēt ar citām.
08.04.2024 14:47 |

Reitings 1198
Reģ: 13.03.2024
krixis3 @ 08.04.2024 14:47
Man tas šķiet tik pretīgi. OK, sieva zina, piedod, aizmirst, vecis tik šļūc riņķī, bet visiem viss labi. Bet mūsdienu laikmetā, kad viss pateiktais un darītais paliek publisks, viņi pēc dažiem gadiem no savām meitām nekaunēsies? Kad viņas lasīs, iespējams, forumu, dzelteno presi un citus avotus. Vai skatīsies mammu intervijas? Vai viņas tāpat piedos, ka tēvi gadiem šļūkuši riņķī?
Es kaut kur ticu, ka tie vīrieši mīl to savu sievu, mīl kā mājas pavarda turētāju, mīl kā bērnu māti, bet trūkst asuma, kaisles, dzirksteles? Nu kas ir tas, kas tādiem paraugteviem liek tā pazemot emocionāli savu sievieti un gulēt ar citām.

Es nedomāju,ka mīl. Es domāju,ka patīk tas,ka ir mājās kur aiziet un tur nav tukšums, bet bērnu čalas, sieva aptekalē, un viss, ko vien sievas, bērni dod tēviem. Sabiedrībā zināmām personām, tomēr jāiet uz pasākumiem, ar ģimeni - tas tomēr ir zolīdāk, cieņpilnāk. Ir ģimene, tas ir ērti, izdevīgi, kad kaut kas nav - ir atbalsts mājās.
Pat ja esi lielākais mauka, neviens taču negrib nomirt viens ar savu mauku sarakstu kabatiņā.. un vienīgās atmiņas par cilvēku, kā staigājis no meičas uz meiču, bet ja ir ģimene - visi Ziemassvētki, braukšanas uz kalniņiem, eglītes, ģimenes izbraucieni. Brīžos kad nedomā ar pi*peli, gan jau ģimenē ir būt foršāk, nekā vienam klīst pa dzīvi.
Nav vairs tas vecums, kad ik vakaru ar draugaļām čuposies, jo tiem jau arī ir ģimenes.
Ar mīlestību tur maz sakara, manuprāt.
08.04.2024 15:06 |

Reitings 1198
Visvairāk par visu, mani vēl pārsteidz tas idiotisms to visu savu figņu filmēt. Šajos laikos tas liekas tik debili.. kur nu vēl precēti vīrieši, grupņikā ar vīriešiem un sievietēm. Kā nepietiek prāta iedomāties, ka agrāk vai vēlāk tas viss nāks gaismā, jo visdrīzāk nāks gan?
08.04.2024 15:13 |

10 gadi
Reitings 1215
Reģ: 04.06.2012
Andžai kāds varētu pastāstīt, kā strādā svara zaudēšana un kā veidojas muskuļi 😀 - lai neraksta, ka jau pēc 4 treniņiem ir gandrīz -3kg (uz ūdens rēķins) un ķermenis jau spēcīgāks. Ja tas viss notiktu tik ātri, tad cilvēki neveltītu gadus sporta zāles apmeklēšanai un svara zaudēšanai.
08.04.2024 15:16 |

Reitings 1198
Ja padomā tā nopietni - kā jums liekas, vai viņam ir kauns? Nu tā, ka tiešām...ir kauns Latvijas priekšā? Vai tam pašam onkulim, kas sēdes laikā čamdīja un ošņāja sievieti mašīnā?
Tāds pazors pa visu valsti. Nu tā, ka tiešām pazemojums. Cilvēki sociālajos portālos bombī, gan jau uz ielas parāda ar pirkstu, noteikti daļa paziņu pamaina attieksmi pret viņiem... ticu, ka pašu vecāki pa galvu neglauda par tādu nesmukumu. Noteikti tiem arī cilvēki prasa - ko tad jūsu dēļiņš tik cūciski izdarījās?
08.04.2024 15:17 |

Reitings 3227
Reģ: 05.09.2023
Atklāti pasaka ko gribu to daru, nepatīk vari būt brīva

Respect vīrietim, atklāti pasaka
08.04.2024 15:19 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Odze Odzīgā @ 08.04.2024 15:17
Ja padomā tā nopietni - kā jums liekas, vai viņam ir kauns? Nu tā, ka tiešām...ir kauns Latvijas priekšā? Vai tam pašam onkulim, kas sēdes laikā čamdīja un ošņāja sievieti mašīnā?
Tāds pazors pa visu valsti. Nu tā, ka tiešām pazemojums. Cilvēki sociālajos portālos bombī, gan jau uz ielas parāda ar pirkstu, noteikti daļa paziņu pamaina attieksmi pret viņiem... ticu, ka pašu vecāki pa galvu neglauda par tādu nesmukumu. Noteikti tiem arī cilvēki prasa - ko tad jūsu dēļiņš tik cūciski izdarījās?
Gan jau šim bērni gana lieli, tāpat kā tai krematorija brūtei. Man par svešiem būtu pofig, bet ja darbā visi ņirgtu un ģimenē...🤦‍♀️
08.04.2024 15:48 |

Reitings 2416
Reģ: 10.09.2021
Es nesaprotu krieviski, ko tas brālis saka? Dzirdēju tik latviski, ka saka, ka šī neko daudz nepelnot ar saviem 3 darbiem un kredītā dzīvoklis un ceļojumi. Nu kaut kāda stulba info. Bet iespējams krieviski kko vēl minēja? Man vispār Iveta ļoti patīk, patīkams vaibs no viņas video.
08.04.2024 15:59 |

Reitings 7
Reģ: 22.03.2024
Dola @ 08.04.2024 13:08

Kas tas par video?
Redzēju Ivetas paziņojumu, bet neko sīkāk par ko runa ir, nezinu.

Tur vairāki video ir publicēti no viņas brāļa TikTok profila. Sākot ar to, kā vecāki metuši ārā no mājām, Iveta esot bijusi vecāku pusē. Arī to, ka viņa pabeigusi tagad augstāko izglītību, bet tāpat strādājot 3 darbos, lai savilktu galus. Un, ka tās visas smukās ceļojumu bildes utt. ir tikai kā maska - patiesība ir tāda, ka abi ar vīru ir kredītos. Un tas, ka viņai ir tas paziņojums - tas nozīmē, ka viņai vnk nav kur likties, jo pēkšņi visas radītās ilūzijas sekotājiem sāk sabrukt.
Pati zinu Ivetu un esmu diezgan pārliecināta arī par to, ko saka brālis.
08.04.2024 16:08 |

Reitings 359
Reģ: 11.12.2014
Ušakova SBF parāda savu "latvju bāleliņu" tomēr Jurīts no "Amora", neteikšu ka tur izskatijas saskanīgs pāris 😅
08.04.2024 16:14 |

Reitings 1941
Reģ: 06.10.2022
Zane.muah @ 08.04.2024 02:28

Dzenītes IG skatos mazāk, bet viņas Patreon ir lielisks. Ļoti dzīvs, brīvs ar ģimeni un visiem sīkumiem.
Toksiski bija instagram komentāri, tāpēc tur viņa atstāja izlaizītu saturu, lai čūskām nav ko teikt, tagad visi, kam interesē dzīvais un brīvais saturs, saņemt to patreon. Toksikiem paliek tas kas paliek ?

Viņa reālajā dzīvē ir toksiska un nejauka, tāpēc nezinu par kādu “īsto” saturu patreon var runāt. Šaubos, ka tur viņa liek to, kāda ir pret apkārtējiem, kā runā, ko dara bez kameras.
08.04.2024 16:17 |

Reitings 1941
Reģ: 06.10.2022
Minniee17 @ 08.04.2024 16:08

Tur vairāki video ir publicēti no viņas brāļa TikTok profila. Sākot ar to, kā vecāki metuši ārā no mājām, Iveta esot bijusi vecāku pusē. Arī to, ka viņa pabeigusi tagad augstāko izglītību, bet tāpat strādājot 3 darbos, lai savilktu galus. Un, ka tās visas smukās ceļojumu bildes utt. ir tikai kā maska - patiesība ir tāda, ka abi ar vīru ir kredītos. Un tas, ka viņai ir tas paziņojums - tas nozīmē, ka viņai vnk nav kur likties, jo pēkšņi visas radītās ilūzijas sekotājiem sāk sabrukt.
Pati zinu Ivetu un esmu diezgan pārliecināta arī par to, ko saka brālis.

Bet neviens jau nav teicis, ka nav kredītu. Kuram ir iespējams nopirkt dzīvokli bez kredīta? Kamēr jauni/bez bērniem, lai ņem kredītu, pērk dzīvokli, strāda 3 darbos un ceļo. Tur gan nav nekā nosodāma.
08.04.2024 16:22 |

Reitings 211
Reģ: 22.06.2023
Lola12345 @ 08.04.2024 16:22

Bet neviens jau nav teicis, ka nav kredītu. Kuram ir iespējams nopirkt dzīvokli bez kredīta? Kamēr jauni/bez bērniem, lai ņem kredītu, pērk dzīvokli, strāda 3 darbos un ceļo. Tur gan nav nekā nosodāma.

Ceļojums kredītā? Khem..Nu, ja nav tās naudas aizbraukt ceļojumā par saviem līdzekļiem, tad vispār nesapratīšu šito māžošanos uz VĒL papildus kredītiem.
08.04.2024 16:56 |

10 gadi
Reitings 5792
Reģ: 05.08.2013
Zilais Valis @ 08.04.2024 16:56

Ceļojums kredītā? Khem..Nu, ja nav tās naudas aizbraukt ceļojumā par saviem līdzekļiem, tad vispār nesapratīšu šito māžošanos uz VĒL papildus kredītiem.

Esmu ņēmusi kredītu un braukusi ceļojumā. Morāli uzlādējos, ceļojuma laikā izdomāju biznesa plānu, atbraucu atpakaļ un tagad pelnu desmit reizes vairāk, kā maksāja ceļojums. Kāzām ņemt kredžiņu man liekas stulbi, pupiem ņemt kredītu liekas stulbi. Kaut gan katram sava mēraukla.
08.04.2024 17:27 |

Reitings 1540
Reģ: 25.11.2020
Gaisa jaucēja @ 08.04.2024 16:14
Ušakova SBF parāda savu "latvju bāleliņu" tomēr Jurīts no "Amora", neteikšu ka tur izskatijas saskanīgs pāris ?
jā, Amora diskusijā jau bija ierakstīts, ka šie kopā. Skatos un nevaru saprast vai tiešām saskan. Itkā jā, bet nezinu. Liene jau tāda prasta sieviete liekas, tikai sevi ceļ tā kā tādu dāmu, bet Juris galīgi neliekas viņai piemērots
08.04.2024 17:36 |

Reitings 6700
krixis3 @ 08.04.2024 14:47
Tieši manas domas bail pat padomāt kas jāpārdzīvo jau ir vecākajam Buļu bērnam!🙈 To viņa uzdzīvi 2 ģimenēs un izlaidību tak zina visa LV, bet redz tas saucās tagad modernāk, krīze! Krīze tagad ir pārvarēta, tas nekas, ka Bulis turpina ar visām maukoties kuras tik vien dod!
08.04.2024 17:38 |

Reitings 6700
Odze Odzīgā @ 08.04.2024 15:13
Visvairāk par visu, mani vēl pārsteidz tas idiotisms to visu savu figņu filmēt. Šajos laikos tas liekas tik debili.. kur nu vēl precēti vīrieši, grupņikā ar vīriešiem un sievietēm. Kā nepietiek prāta iedomāties, ka agrāk vai vēlāk tas viss nāks gaismā, jo visdrīzāk nāks gan?
Gan jau viss tiek aizpulēts ar alko un balto kafiju. Filmē noteikti lai palielītos citiem tādiem pašiem izvirtuļiem. Ceriņam jau vienmēr paticis alko un klubiņi ar visām izrietošajām sekām! Nesen te kāda Dieviete rakstīja, kura tur pat kaimiņos dzīvo, ka abi tā arī turpinot kopā vēl dzīvot, ja nemaldos tas bija janvārī. Nez kā ir tagad? Šķiršanās jau kā noprotu arī bija tikai tāda mutiski izteikta, ne oficiāli sakārtota ar dokumentiem.
08.04.2024 17:50 |

Reitings 1207
Reģ: 09.01.2024
Interesanti, ja Ušakovas lielā mīla Juris SBF stāsta, ka šīs ir viņa pirmās attiecības (ja pareizi sapratu 😂). Mans vīrs Juri pazīst, un Jurim ilgstoši pirms tam bija attiecības ar citu meiteni.
08.04.2024 17:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits