stàstiEksperte @ 17.12.2020 19:23Ak vai, totalizators laikam jāliek malā. Izpelnijos DM saraksti. ??♀️
ak jeeebigsister @ 17.12.2020 19:53Tikko savā fb lapā ieraudzīju Kivičas apstrādāto bildi. Un šo bildi(viņas pašas apstrādāto) ieliek friziere, kas viņai tos matus ieveidoja.
Es nezinu smieties, vai ko darīt :D varbūt man arī aizņemties Kivičas apstrādāto bildi un noreklamēt cik es labi lieku make up.
Un kāds sakars reklāmai? Pārveidotā bilde jau bija viņas profilā nevis, kleitu vai matu reklāmai
Grenarda @ 17.12.2020 21:12Palasīju komentārus gan šeit, gan Madaras profilā, un gribu ieviest vēl lielāku skaidrību- tas, ka viņa tika pieķerta ar to baltās kleitas bildi, nenozīmē, ka viņa nav pārveidojusi savas visas citas bildes. Diemžēl mēs tikai uz šīs bildes piemēra redzējām, cik ļoti mākulīgi viņa rīkojas ar fotošopu, un tas nozīmē ka IKVIENA viņas bilde ir pārveidota precīzi tāpat - uzliktais make up ar fotošopa palīdzību un piekoriģētie mati. Tātad, ieraugot madaras bildi, uzreiz iztēlojamies, kāda bilde bija pirms apstrādes - un tā būs tā realitāte.
Tas ir tāpat, kā ar maskām sorijos- es vienmēr "pielaikoju" uz sevis tās maskas, ko lieto meitenes, lai pasmietos, cik patiesībā viņām ir liels deguns, lieli vaigi un krunkaina seja ???
Eksperte @ 17.12.2020 21:19
Privāti Madara rakstija, ka "manuprāt manā kontā redzami 99.9% dabisku bilžu,kurām nav fotošops izmantots, tik vien kā gaismu kontrole".
Tad nu jāizvēlas kam ticēt.
Aureksi @ 18.12.2020 10:31Sana vairs Saulietim neseko, un otrādi. Tad jau laikam pašķīrušies
Eksperte @ 18.12.2020 11:42Patiesībā es esmu pārsteigta par šī foruma popularitāti. Skrīnšotu apskatijuši jau 260 cilvēku.