Amberaputni @ 06.04.2024 20:10Raabei Madarai profilā ierakstīts
“Dzīve ar adisona slimību”, reizēm šķiet, ka uz visādu nelaimju rēķina influenceri bieži vien grib celt sev statistiku.
tieši pretēji, tas, ka cilvēki dalās kā ar slimību sadzīvot, kādas grūtības utt. , tas ļoti palīdz citiem, kuriem tāda pati dg...Apple of my eye @ 06.04.2024 20:39
Nu, man liktos pretēji - nevis jau pieņemt, ka dzīvos ar slimību (lai gan neesot ārstējama), un pilnīgi pat ierakstīt vizītkartē kā tādu sasniegumu, bet tieši nešūt to sev klāt uzreiz kā atklāta. Nenoliegt, bet arī neidentificēt sevi ar to
Amberaputni @ 06.04.2024 20:10Raabei Madarai profilā ierakstīts
“Dzīve ar adisona slimību”, reizēm šķiet, ka uz visādu nelaimju rēķina influenceri bieži vien grib celt sev statistiku.
GlorijaGrevcova @ 06.04.2024 22:29Jelinska ir dīvaina, skrien tukšā dūšā vai ēd 3 garneles un 2 zemenes. Pēc tam iztriec šampja vai vināra pudeli. Stulbajai galvai nepielec, ka mazāk trekterējot var arī ēst normāli un neuzresnēt. Un tā trenējas, tā trenējas, bet tie āra skriešanas taimingi bij kā absolūti netrenētai. 6-7 minūtes kilometrs 5 km distancē ??? Tik traki trenējoties būtu jārauj uz 3-3,5 min ??? Ietekmele, ibio ?
NIKOLAA @ 06.04.2024 21:23tieši pretēji, tas, ka cilvēki dalās kā ar slimību sadzīvot, kādas grūtības utt. , tas ļoti palīdz citiem, kuriem tāda pati dg...
krixis3 @ 06.04.2024 18:13Tāpēc jau ir ticība un ir reliģija. Divas dažādas lietas.
Man arī ir pazīstama sieviete, kuras tēvs psrs laikos, nodarbojās ar reketu, netīru biznesu un tml lietām. Kad brieda ieli sūdi, aizgāja, iestājas mācītājos pareizticīgo baznīcā. Kalpoja dievam un ļoti turīgiem draugiem. Lielu māju pilsētā nopirka, dārga mašīna, bērni vienmēr šiki apģērbti, tad jau nekas, ka mācītāja oficiālā alga ir ļoti ļoti maza.
Tā kā ko te brīnīties par sektu, un priekšā vēsts jau ir diezgan liela un populāra. Un, diemžēl, liekat man mīnusus, bet latviešu tauta ir stulba. Viegli zombejama.
Apple of my eye @ 06.04.2024 23:22
Es vairāk runāju par sevis ieprogrammēšanu kā slimnieci vai nē (domām ir liels spēks), bet tie, kas nesapratīs šo manu domu, tie nesapratīs
Par palīdzēšanu citiem - es palīdzu citiem iespēju robežās, bet vispirms un pirmām kārtām rūpējos par sevi. Tā pati doma, kas ar skābekļa maskām lidmašīnās
aauuu @ 06.04.2024 19:00Vai kāda zina, kā Eva.Venskel var atļauties tik šiku dzīvesveidu un Dubaijas? Kaut kā nejauši uzgāju instagramā. Skaista sieviete, bērni.
Dita.D @ 06.04.2024 23:40Kad Līva Goba beigs filmēt visas savas sadarbības Rebekas dzīvoklī? Tak visi zin, ka tas ir Rebekas dzivoklis. Kāpēc ir jātēlo un jārada to, kas nav Tavs?
Tu domā, ka pa 100 eirām tur vizinājās?😁😁Ugunsmeita @ 07.04.2024 01:17
Pha, Ha … pat Teikas Elina Dubaja atlavusies jahtu noiret.. sprieźot ka parasta fake lux ar knapu 1k algu var atļauties. Dubaja nav nekas superlux, ja meklē var atlauties i šiki padzīvot, i šiki dzīvot.
Man Dubaja vispar nav nekāds WOW, tāda zīmēšanas, ja nezini vairs kā sev uzmanību pievērst, aizmauc uz Dubaju uztaisi superlux bildes?
Kate9 @ 07.04.2024 09:07Tu domā, ka pa 100 eirām tur vizinājās???
Clara @ 07.04.2024 08:11
Domāju, ka pašiem gan virtuve, gan vannas istaba ir ne tā instagramīgākā atrādīšanai. Vispār viņu pašu dzīvokli redzam ļoti reti. ?
tam nav nekāda sakara ar to, ko mini. To saprast var tikai tie, kam ir tāda dg., ar kuru jāsadzīvo un nevar izārstēt, vai tie, kas atbalsta, kā piem. brīvprātīgie pacientu biedrībās..Apple of my eye @ 06.04.2024 23:22
Es vairāk runāju par sevis ieprogrammēšanu kā slimnieci vai nē (domām ir liels spēks), bet tie, kas nesapratīs šo manu domu, tie nesapratīs
Par palīdzēšanu citiem - es palīdzu citiem iespēju robežās, bet vispirms un pirmām kārtām rūpējos par sevi. Tā pati doma, kas ar skābekļa maskām lidmašīnās
Ugunsmeita @ 07.04.2024 09:26
Elīna. domāju ka 1h tev mamma izmaksāja kas tādai jahtai dubajā ir līdz 400€. Vel jo vairaak… es netaisos pat maksāt vienalga cik. Tak acīm redzot tā jahta tadaam elīnām tikai dēļ ponta un bildēm. Uz jahtas laiks jābauda jāmalko sampanietis nevis mammai jāliek sevi bildēt 400000x ?
Makā 2€ bet tāda zvaigzne, nez kam tos jēlos video un neglītās bildes taisi? ?
un elīna man neskauž tava nožēlojamā dzīvīte tur nav ko skaust bet līdzi jājūt.