cmykk @ 05.04.2024 09:41pēc neverbālās valodas varēja noprast, ka Feldmanim ir drusku kauns pieņemt Ušakovu. viņa savā ziņā ir antireklāma. Feldmanis nevis operē, lai būtu smuki un proporcionāli,bet par jūsu naudu visas jūsu iegribas. smieklīgi kā viņš teica, ka atsūks tos taukus uz sāniem, lai gan tur zirgam skaidrs, ka tas ir appi*iens. izsūks arī smadzenes par tavu naudu
Atkal @ 05.04.2024 09:12Apbrīnoju sieviešu drosmi vilkt apspīlētas kleitas, kad dibens no dīvānā sēdēšanas tik plakans kā pankūka. Nav skaisti tā teikt, bet kāpēc ir daudzas, kas tērē milzu naudu pieliktiem nagiem, skropstām, lūpām, bet nevar iziet kaut drusku pakustēties. Neminēšu vārdu, lai neaizskartu, ja jums arī tā šķiet, sapratīsiet par ko runāju. Tik plakans, ka šķiet, ka visas tās stundas, kad meitu nav mājās tiešām guļ un lasa savus fantāziju romāniņus.
Atkal @ 05.04.2024 09:12Apbrīnoju sieviešu drosmi vilkt apspīlētas kleitas, kad dibens no dīvānā sēdēšanas tik plakans kā pankūka. Nav skaisti tā teikt, bet kāpēc ir daudzas, kas tērē milzu naudu pieliktiem nagiem, skropstām, lūpām, bet nevar iziet kaut drusku pakustēties. Neminēšu vārdu, lai neaizskartu, ja jums arī tā šķiet, sapratīsiet par ko runāju. Tik plakans, ka šķiet, ka visas tās stundas, kad meitu nav mājās tiešām guļ un lasa savus fantāziju romāniņus.
komentators @ 05.04.2024 10:53
cilveeks nedabisks - viss slikti un jaanodirsh, cilveeks dabisks - atkal slikti! Ne vinja ir resna, ne uz dieetaam seezh! Normaals veseliigs cilveeks kursh ir apmierinaats ar savu izskatu. Nevis drosmi vajag lai uzvilktu apspiileetu kleitu, bet gan miileet sevi un savu kjermeni. Cik sekla tu esi ja tevi triggero citas sievietes dirsa?
komentators @ 05.04.2024 10:53
cilveeks nedabisks - viss slikti un jaanodirsh, cilveeks dabisks - atkal slikti! Ne vinja ir resna, ne uz dieetaam seezh! Normaals veseliigs cilveeks kursh ir apmierinaats ar savu izskatu. Nevis drosmi vajag lai uzvilktu apspiileetu kleitu, bet gan miileet sevi un savu kjermeni. Cik sekla tu esi ja tevi triggero citas sievietes dirsa?
Normāls viņai dibens.
Mani trigerotu, ja man tāda plakana būtu.
Odze Odzīgā @ 05.04.2024 11:02
Mani, piemēram, netrigero, bet vai tā plakanā pēcpuse ir pamanāma un es to redzu? Noteikti, jā. Vai šī ir tā vieta, kur par to parunāt? Es domāju, noteikti.
Mani trigerotu, ja man tāda plakana būtu. ?
Citas te var apdi*st te par ma*kām, bet šitās plakanā pēcpuse - oj, mīliet ķermeni, skauģes. ?Viena ceļojuma vietā, ieteiktu viņai aiziet uz zālīti. Skinny fat nav nedz veselīgs, nedz skaists.
ē...nu sakiet, kura tā ir???🤪😃Odze Odzīgā @ 05.04.2024 10:27
Es varu iedomāties par ko tu runā un nodomāju to pašu. Ja naudas pietiek un laika ir atliku likām - varēja sākt jaunu kontentu par sporta zāli un dibena audzēšanu, citādāk mūžīgās fotosesijas un ceļojumi sāk nedaudz apnikt un vairāk, negribot, sāku aizdomāties par to, kur tiek ņemta nauda, tā vietā, lai baudītu to, ko rāda...
SarmaD @ 05.04.2024 11:16
Un viņai netrigero. Savukārt tevi trigero viņas. Tātad kuram te slikti ar galviņu?
Odze Odzīgā @ 05.04.2024 12:00
Tev. Noteikti tev, Sarma. Un to zina viss forums. Vai to tu gribēji izcelt šeit? Vai arī pašai ir plakans dibens tāpēc meties tagad aizstāvēt? Kad jākakā par milzu pupiem, un pumpām, tad tu esi pirmā.
Mi mi @ 05.04.2024 11:58ē...nu sakiet, kura tā ir?????
garsigs_persiks @ 05.04.2024 12:02
Biežo Turcijas/Ēģiptes ceļojumu un fotosesiju sakarā man tikai viena dibena īpašniece nāk prātā ?
Inna86 @ 05.04.2024 10:14
Tas sižets parādīja, cik Feldmanis ir zema līmeņa ārsts. Jebkurš normāls ārsts viņai operāciju atteiktu.