Rumblerx @ 01.04.2024 17:06Es arī brīnos - nu kas notiek ar šīm bezsmadzeņu būtnēm? Vīrietis vajadzīgs kā bankomāts? un tad brīnās, ka veči sāk mobingot par tàdiem izteikjmiem. Visām šitām gudriniecēm jásaprot, ka vīrs bankomāts nav garantèts visu mūžu kā saule debesīs. Nu tak netaidi ne ēst, nedod seksu, atradīs sev kàdu citu, kas to darīs un pretī neprasīs dior feikus. Bezsmadzeņu būtnes, jeibogu.
Zane.muah @ 31.03.2024 23:31Kā Jums patīk Denisa jaunais ražojums ar Dreimani? Viņa nekad neko nav zinājusi par skaistumkopšanu, tagad pēkšņi ražo sejas maskas.... koooo??? Tīrais PR uz popularitātes bez zināšanām. Nekad neko nesmērētu sev uz sejas no tās aktrisītes.
Deniss šķiet vairāk zinošs nekā tā tēlotāja, baltās kafijas cienītāja...
Tikai dēļ viņas nekad nepirktu to produktu.
that’s right!!!! 💯 nebūtu feiks, ierēktu, un dzīvotu tālāk.Zilais Valis @ 01.04.2024 10:42
Kādas muļķības. Bloķē gandrīz ikkatra mele, ja neglauda viņas pa spalvai, vai, ja, tieši otrādāk, kāds atkož VIŅU izdarības. Šajā konkrētajā gadījumā, atkoda viņas feikucīšus.
chihiro @ 01.04.2024 19:21
Tik tāda lieta, ka Juta pelna pati, viņa ir permanentā grima meistare (un te forumā vienmēr tiek teikts, ka tās pelna supermegalabi), un ir ar ģimeni - vīru un bērnu. Tas, ka viņa izsaka savu viedokli par to, kā kaut kam ir jābūt, tā ir viņas darīšana. Bet es paskatoties uz viņas tiktokiem domāju, ka vairums ir vai nu pārnesti no ārzemju tiktokiem vai vnk pašas izdomāti jociņi, lai celtu skatījumus lapām, kur izliek arī savus darbus.
Atkal @ 01.04.2024 19:46Samantai Amandai ir galīgi aizgājis ciet. No viena ceļojuma nopublicēt feedā 81 bildi un apmēram tik pat storijus. Sakiet, kā tāds cilvēks kompānijā var neapbesīt? Visur kur iet, tur jāsasauc ģimene un jāliek mākslīgi pozēt, tēlot paraugģimeni ar fake brendiem. Nolieciet telefonus un ļaujiet ģimenei cilvēcīgi atpūties, nevis izmantojiet kā cirka klaunus, sava satura veidošanai. Nevienu neinteresē mākslīgs saturs un ja jums šķiet, ka pēc 81 bildes ar facetoone vai faceapp, fake brendiem un vīriem kuriem spiežat dot sev bučas, jūs izskatīsieties dārgākas, tad nāksies apbēdināt. Jūs pat saviem vīriem liekat izskatīties pēc lētām vecenēm, kas tai vietā, lai atpūstos, fočējās pie katra stūra un čeko, cik daudz cilvēku ielaikojuši. Nekā personīga, varbūt meitene cer, ka ar 100 bildēm pielasīs sev sekotājus, bet nevajag ākstīties. Kuru interesē tāds spams?
Dita.D @ 30.03.2024 22:48
Redzēju to video, kur Sandija Goba teica, ka stāvoklī ir un Līva tādā šokā. Kāds vēl video beigas pasaka “Līva gribēja būt pirmā”.
Vot tocna! Kaut kad jau storijos teica “kavējās mēnešreizes, varbūt bebis”
protams, tak būtu tāds content!! tagad jāsamierinās ar haipa celšanu uz draugu rēķina, taisot stulbus reelus.MinkaMurrrrr @ 01.04.2024 22:38
Jā, man arī likās, ka noteikt gribēja būt pirmā ?
Standby @ 02.04.2024 12:54Nedaudz personiski uztveru šo “cik stulbai jābūt sievietei..!” Teikšu godīgi, es neesmu spilgtākā spuldzīte virtenē, atmiņa nav laba, neesmu apķērīga, un jā, mana dzīves kvalitāte būtu daudz zemāka, ja nebūtu vīra. No bada nemirtu, nē, visu mūžu strādāju, bet tā alga ir tāda nekāda.
Ne visas ir tik gudras, lai pelnītu (nejaukt ar strādāšanu). Tāpēc nebrīnos, ka citās vīrieši ir gandrīz vai vienīgā iespēja. Varbūt viņas gribētu veidot biznesu, bet .. nav galviņā.
Standby @ 02.04.2024 12:54Nedaudz personiski uztveru šo “cik stulbai jābūt sievietei..!” Teikšu godīgi, es neesmu spilgtākā spuldzīte virtenē, atmiņa nav laba, neesmu apķērīga, un jā, mana dzīves kvalitāte būtu daudz zemāka, ja nebūtu vīra. No bada nemirtu, nē, visu mūžu strādāju, bet tā alga ir tāda nekāda.
Ne visas ir tik gudras, lai pelnītu (nejaukt ar strādāšanu). Tāpēc nebrīnos, ka citās vīrieši ir gandrīz vai vienīgā iespēja. Varbūt viņas gribētu veidot biznesu, bet .. nav galviņā.
Subidubi @ 02.04.2024 17:07
Pelnīt var jebkurš, jo jebkuram ir kaut kāds talants kādā jomā. Parasti jau sievietes tomēr pa dzīvi negrib iespringt un izvēlas to muļķītes pozīciju, jo tā ir ērtāk. Manā burbulī pārsvarā sievietes apzināti meklēja bagātu vīrieti, lai varētu pašas neko nedarīt un arī nekautrējās to teikt publiski. Dažām tas beidzās ļoti labi, dažas pameta un nu ir pie sasistas siles, smagi un daudz jāstrādā vienkāršus darbus, lai vispār savilktu galus, jo savulaik noslinkoja ieguldīt laiku un reaursus savā attīsībā. Man arī patiktu veģetēt uz vīra kakla, bet dzīvē jau nekas nav pastāvīgs un priecājos, ka nepavilkos līdzi vairākumam draudzeņu.
Subidubi @ 02.04.2024 17:07
Pelnīt var jebkurš, jo jebkuram ir kaut kāds talants kādā jomā. Parasti jau sievietes tomēr pa dzīvi negrib iespringt un izvēlas to muļķītes pozīciju, jo tā ir ērtāk. Manā burbulī pārsvarā sievietes apzināti meklēja bagātu vīrieti, lai varētu pašas neko nedarīt un arī nekautrējās to teikt publiski. Dažām tas beidzās ļoti labi, dažas pameta un nu ir pie sasistas siles, smagi un daudz jāstrādā vienkāršus darbus, lai vispār savilktu galus, jo savulaik noslinkoja ieguldīt laiku un reaursus savā attīsībā. Man arī patiktu veģetēt uz vīra kakla, bet dzīvē jau nekas nav pastāvīgs un priecājos, ka nepavilkos līdzi vairākumam draudzeņu.
Standby @ 02.04.2024 18:17
Man nav talantu, piemēram.
Vai tās sievietes objektīvi bija gudras? Varēja strādāt nopietnos amatos? Tur tiešām bija izvēle- bagāts vecis vai karjera? Vai tomēr vecis bija vienīgā opcija patiesībā? Varbūt vismaz jaunībā skaisti padzīvoja un zināja, ka cita ceļa viņām nav, kā izdzīvot.
No šādas domāšanas mani attur,tas,ka nevienam nekas nav apsolīts,arī maniem bērniem nav apsolīts,ka šādi dzīvojot mēs nodzīvotu ilgi.Jau tagad ir apkārt palikušas sievietes,kuras knapi minimālo var sapelnīt ar savu pieredzi, jo nav pieredzes darba tirgū.Nevienam nav vajadzīgi darbinieki bez pieredzes.Paliek ar pliku dupsi.jo mamuta nesējs aiziet,vai smagi saslimst u.t.t.Nē,tas nav priekš manis,un domāju,ka daudzām tā ir tomēr.chihiro @ 02.04.2024 19:21Manā burbulī modelis, ka sieviete strādā savam priekam, bet vīrietis nes mājās lielo mamutu, strādā. Galvenais, lai sievietei ir arī kaut kādas citas intereses, hobiji, un citi cilvēki, ar kuriem tikties, lai nebūtu tikai māja, vīrs, bērni.
Es vienmēr esmu nekautrīgi atzinusi, ka, ja man būtu iespēja nestrādāt, es to izmantotu un hobijotu vai strādātu kādu mazo slodzi. Man nav sanācis atrast tik turīgu vīrieti, kas mani uzturētu - neesmu mērķtiecīgi tādu meklējusi. Ja viss kopā sakristu (visas iezīmes, kas man svarīgas otrā pusē plus turīgums), tas būtu super, bet ir kā ir, nepieciešamas 2 algas.
Es nesaprotu, kāpēc visām vajag gribēt pelnīt baigo naudu, būt karjeristei un izcelt savu lielo neatkarību. Es domāju, ka ir ok pateikt - es daudz nepelnu vai es nestrādāju, mani uztur vīrs. Protams, kā Lienei Kivičai nolaisties nevajag, bet tas jau ir pavisam kas cits. Arī ar tikai vīrieša algu ģimenē var visu sakārtot tā, lai nenonāktu Lienes situācijā.
Kenty @ 02.04.2024 19:44No šādas domāšanas mani attur,tas,ka nevienam nekas nav apsolīts,arī maniem bērniem nav apsolīts,ka šādi dzīvojot mēs nodzīvotu ilgi.Jau tagad ir apkārt palikušas sievietes,kuras knapi minimālo var sapelnīt ar savu pieredzi, jo nav pieredzes darba tirgū.Nevienam nav vajadzīgi darbinieki bez pieredzes.Paliek ar pliku dupsi.jo mamuta nesējs aiziet,vai smagi saslimst u.t.t.Nē,tas nav priekš manis,un domāju,ka daudzām tā ir tomēr.
chihiro @ 02.04.2024 19:21Manā burbulī modelis, ka sieviete strādā savam priekam, bet vīrietis nes mājās lielo mamutu, strādā. Galvenais, lai sievietei ir arī kaut kādas citas intereses, hobiji, un citi cilvēki, ar kuriem tikties, lai nebūtu tikai māja, vīrs, bērni.
Es vienmēr esmu nekautrīgi atzinusi, ka, ja man būtu iespēja nestrādāt, es to izmantotu un hobijotu vai strādātu kādu mazo slodzi. Man nav sanācis atrast tik turīgu vīrieti, kas mani uzturētu - neesmu mērķtiecīgi tādu meklējusi. Ja viss kopā sakristu (visas iezīmes, kas man svarīgas otrā pusē plus turīgums), tas būtu super, bet ir kā ir, nepieciešamas 2 algas.
Es nesaprotu, kāpēc visām vajag gribēt pelnīt baigo naudu, būt karjeristei un izcelt savu lielo neatkarību. Es domāju, ka ir ok pateikt - es daudz nepelnu vai es nestrādāju, mani uztur vīrs. Protams, kā Lienei Kivičai nolaisties nevajag, bet tas jau ir pavisam kas cits. Arī ar tikai vīrieša algu ģimenē var visu sakārtot tā, lai nenonāktu Lienes situācijā.