Viņas abas ir skaistas sievietes! Katra pa savam. Kas tā par modi nolikt citas sievietes! Jā, es piekrītu, ka tā Madaras bilžu apstrāde ir muļķīga, bet viņa arī Klerr bildē izskatās lieliski. Turklāt visu cieņu, ka ar tām sadarbībām var uzturēt meitas, ikdienā darīt ko vēlas un tiešām labi izskatīties. Nevis rauties 9-18 darbā, kas patiesībā riebjas un nolikt citus. Ja viņai no tās bilžu apstrādes paliek labāk,tad man vienalga. Es arī gribētu mācēt savas bildes tā apstrādāt kaut vai tikai lai redzētu labāko sevis versiju. Izskatās no malas laimīga, ja nav, tad tā ir viņas darīšana un problēma. Liene arī ir skaista, bet jāpiekrīt viedokļiem, ka dažkārt izskatās nekopta, mati izskatās netīri, tāpēc arī tik bieži tiek salīdzināta ar Madaru. Man arī mēdz būt ne-pirmā-svaiguma mati!!! Vienkārši publiskai personai, kura visu met internetā tas ir nedaudz citādāk. Jā, viņas jokainais stils nav pa manam, arī neatbalstu tās skropstas, bet arī viņa izskatās laimīga!! Un ja viņa tā jūtas labi, tad kāda starpība?! Kāda jēga piesieties un divas pilnīgi dažāda un tipa, vecuma sievietes salīdzināt, Kivičam tur jau sen viss ir atrisināts.