chihiro @ 14.03.2024 19:33
Varbūt tāpēc, ka tu un citi klusē? Ja zina tādas lietas, ir jāziņo.. ja vietējā policija nerīkojas, tad jāiet tālāk.
skan čigāniskiDitto @ 14.03.2024 21:46Par to Andžas jaundzimušās meitas vārdu.. Vārds vel nu neko laikam, bet salikums - Raena ANDŽA ? Tas atgādina kā tai Kristinei Dēmonei ir Džiovani un Miška ?????
tikai padomju laikos lika vienu vārdu, pirms tam bija divi vārdi, ar vecvecākiem nekontaktē, grāmatas nelasi, ka šo vispārzināmo faktu nezini? Otrs vārds nereti bija kristāmais. Pēc neatkarības atgūšanas, šī tradīcija atdzima un daudzi saviem bērniem atkal sāka likt divus vārdus.Digimons @ 14.03.2024 12:59Jūs te par bērnu vārdiem runājāt.. man vispār kaitina, ka vecāki saviem bērniem liek 2 vārdus, nu kāda jēga? Tāpēc, ka nevar izvēlēties, kurš labāk patīk?? Tāpat nekad bērnu nesauc abos vārdos vienlaicīgi. Zinu ģimeni, kurai ir 4 bērni un katram ir 2 vārdi!! Nu skan diezgan komiski, it sevišķi tajos gadījumos, ja jāpieraksta pie ārsta vai vēl sazin kur.
chihiro @ 14.03.2024 19:33
Varbūt tāpēc, ka tu un citi klusē? Ja zina tādas lietas, ir jāziņo.. ja vietējā policija nerīkojas, tad jāiet tālāk.
huitzitzilin @ 13.03.2024 19:49
Amerikānietes vispār ir bomba :D Es tiešām citreiz apbrīnoju cik ļoti cilvēkam var būt vienalga kādā paskatā viņš iziet uz ielas, tādi brīnumi tur ir redzēti :D
Tu laikam neesi redzējusi,ka vecāki fb peras,un pat sūta privātās vēstules,lai nobalsotu, par konkrētu bērnu,kaķi,un vēl viskautko ,kuros ir online balsojumsMurka236 @ 15.03.2024 07:44Klausos Anžas telegramu, cik viņa ir stulba :D Kā cilvēkam var nedalekt, ka tas ir nesmuki pret visiem 100 citiem bērniem, kuru zīmējumi ir vismaz 8 reizes pārdomātāki. Nobalsojiet par mani, jo es K. Anža - pašpludinātā influencere no Rēzeknes :D
Kenty @ 15.03.2024 08:41Tu laikam neesi redzējusi,ka vecāki fb peras,un pat sūta privātās vēstules,lai nobalsotu, par konkrētu bērnu,kaķi,un vēl viskautko ,kuros ir online balsojums
_komedija_ @ 15.03.2024 01:02
Un kāpēc Tev radās priekšstats, ka neviens cilvēks neko nedarīja!?
nav sekotāju bāzes,random cilvēkiem sūta.Man ir ienākušas vairākas vēstules, no tiem,kas nav mana draugu lokā.Es vispār neatbalstu,šos online balsojumus,ja vēlas objektīvi novērtēt kādu darbu,tam jātaisa žūrija.Ar šiem balsojumiem,taisa reklāmas saviem uzņēmumiem,lai piesaistītu klientus,ne par to cik labs vai slikts būs darbschihiro @ 15.03.2024 08:47
Bet vai tie vecāki ir ar tādu sekotāju bāzi?
Negribas salīdzināt Andžas atpazīstamību ar nopietni atpazīstamiem cilvēkiem, tomēr nevar noliegt, ka viņai ir sava publika, sekotāji. Vai citas influenceres tā dara? Madara Rābe, piemēram, ir aicinājusi balsot par kādu no savu meitu darbiem vai domā, ka viņas nekur nepiedalās?
Mc.Queen @ 15.03.2024 17:13Vai tad viņa solīja atmaksāt?