Arabesq @ 12.03.2024 15:49LOL. Man vienīgajai šķiet mazliet jokaini un smieklīgi, ka Porziņģa ekskluzīvais auto jātirgo… ss.lv? ??
Arabesq @ 12.03.2024 15:49LOL. Man vienīgajai šķiet mazliet jokaini un smieklīgi, ka Porziņģa ekskluzīvais auto jātirgo… ss.lv? ??
Kur tad tirgot? Rumbulā? 😂Arabesq @ 12.03.2024 15:49LOL. Man vienīgajai šķiet mazliet jokaini un smieklīgi, ka Porziņģa ekskluzīvais auto jātirgo… ss.lv? ??
cory @ 12.03.2024 17:33
Man ir aizdoma, ka kāds ir nopircis to mersi no KP un tagad tirgo tālāk ar mārketinga tekstu “Latvijas labākā basketbolista auto” bez KP līdzdalības. Ja iegooglē ss.lv sludinājuma telefona numuru, tad tas uzrādās pie uzņēmuma labsbrugis.lv kontaktiem un arī pie Autoplius.lv ir vecs sludinājums ar to, ka pārdod S350 mersi. Līdz ar to spriežu, ka kāds ir pārdevis savu S350 mersi un iegādājies “upgrade” S500 modeli no KP.
Valdet @ 12.03.2024 18:52Ko jūs sakat par šodienas Andžas drāmu? Ielika Adrias zimējumu ar linku kur nobalsot, un daudzas linčo nost.
Ziniet, mani aizkustināja viņas stāsts par skaistumkonkursu, var nepatikt Kristīna, bet stāsts bija vērtīgs un iedvesmojošs. Bet par to bērnu zīmējumu linku, bišķi tomēr liekas tie sekotāji dramatizētāji, tā nav spiesta lieta balsot.
Standby @ 12.03.2024 21:56Pag, konkurss ta konkurss, bet viņa vēl joprojām nav bērna vārdu pateikusi? Sapratu pēc storija, ka taisās reelā rīt paziņot. Tik ilgi stiepj garumā, ka vairs nav interesanti un nedaudz jau smieklīgi.
viņa izskatās normāli, beidziet *irst. Stulba ir, bet nav neglīta.Murka236 @ 12.03.2024 17:50Bļin, kā tā Miglāne izskatās, kā veca prostitūta. Bija tik skavsta meitene bet sabojāja savus gaišos, garos matus. Tagad no 3 toņiem blondums un pielīmētie mati. šausmas, kāpēc?
Bet par tādiem konkursiem nemaz nezinātu,ja neliktu linkus.FB daudz vecāki liek linkus,caur saviem bērnu zīmējumiem,bet var nobalsot arī par citiem,kas tur tāds briesmīgs.chihiro @ 12.03.2024 21:01Es gan saprotu citu besi par to konkursu. Konkursi, kur jāvāc balsis, ir ļoti neforši. Tiešām labi darbiņi paliek aizmugurē, jo uzvar aktīvākie balsu vācēji. Tas vairs nav par bērna veikumu, bet tiešām par mammas sekotājiem/draugiem utt. Nesaprotu, kāpēc tāda vērtēšana vispār ir tajā konkursā.
Kenty @ 12.03.2024 08:01cik viņai jābūt tievai ,intresanti zināt,kā skeletam?lai liktu garšīgas receptes.Tas ir viņas komforta svars, pēc mazā piedzimšanas.Viņa pašos pirmsākumos bija nometusi pietiekami daudz svara,kad blogu sāka,un nav dzinusies pēc tievuma,bet pēc veselības.
Kenty @ 12.03.2024 22:30Bet par tādiem konkursiem nemaz nezinātu,ja neliktu linkus.FB daudz vecāki liek linkus,caur saviem bērnu zīmējumiem,bet var nobalsot arī par citiem,kas tur tāds briesmīgs.
pavasarazieds @ 12.03.2024 22:52
Interesanti, ka viņai tēti vakar Gobzems atmaskoja un šodien jau ziņās raksta, ka pavedinājis skolnieces. Traki.
teica ka bērna vārdu paziņos rīt, bet kopš "rīt" ir pagājušas jau vismaz 3dienas. Un īstenībā nav jau tā ka baigi interesētu. Gjau vārds kā vārdsStandby @ 12.03.2024 21:56Pag, konkurss ta konkurss, bet viņa vēl joprojām nav bērna vārdu pateikusi? Sapratu pēc storija, ka taisās reelā rīt paziņot. Tik ilgi stiepj garumā, ka vairs nav interesanti un nedaudz jau smieklīgi.
Tie ir zīmējumi,Vot vienreiz,bija Miss Latvija mazo meiteņu skaistumkonkurss,tad gan bija jocīgi,balsot kura meitene skaistāka.Vecāki lika linkus vienu pēc otra ar savām meitenēm,kaut arī skaitījās 1.kārta online,un otrajā žūrijas vērtējums ārpusbalsojuma.Tur gan neviena influencera bērnu nebiju manījusi.chihiro @ 13.03.2024 00:08
Nu nav jau nekas briesmīgs, ka Andža ielika linku uz meitas darbu, ja man būtu auditorija liela, es varbūt arī tā darītu un pareizi Andža saka, ka Venden šādi reklamē sevi, bet man vispār konkursos - jo īpaši bērnu - šis vērtēšanas veids nav saprotams, kur viss atkarīgs no vecāku savākto laiku skaita.
Es nerakstītu Andžai, cik viņa briesmīgi dara, bet saprotu to citu vecāku besi.