manuprāt Tu piesaisti klientus nu Tu tā ka boss un visi zem Tevis , Tu par to pelni naudu, jo reģistrē jaunus klientus zem sava vārda un par tiem arī iespējams nāk nauda , jo tie sūta un darbojas + vēl varbūt, ka pērc preces tiem kas nav reģistrējušies un tāda veidā pelni arī par nopirktām precēm, līdzīgi kā piemēram kaut kàds avon? Nu kjip es konsultants esmu un zem manis tur klienti un tad man tur kràjas punkti vai kas? Varbūt arī es sito nesaprotu ?😆 vDannii @ 06.12.2020 23:39Jūs te par to NL ierunājāties... Jautājums zinātājām: kā tā sistēma vispār strādā? Labi, iegādājies viņu preces. Pēc tam sāc tās reklamēt. Kas notiek tālāk? Jāpiesaista jauni potenciālie pircēji? Jāatpelna nauda, kura iztērēta, pērkot tos NL produktus? Kā tas viss notiek? Un kurš beigu beigās ir kaut kāda labuma guvējs?
Vienkārši interesanti, jo viena paziņa kādu laiku kā aptrakusi reklamēja to NL, pa 30 storijiem dienā, stāstīja to, cik labi visi produkti, kā visa ģimene tos lieto, taisīja kaut kādus konkursus, kuros neviens nepiedalījās, jo viņai pārāk mazs sekotāju loks utt., bet nu jau kādu mēnesi pilnīgs klusums, neko vairs nereklamē, konkursus netaisa, nerāda kā lieto viņu brīnumproduktus. Tāpēc aizdomājos.. visa tā NL "karjera" var aiziet pa burbuli, ja nepiesaisti pietiekami daudz jaunu klientu vai kā?
Chikitita @ 07.12.2020 09:02Labāk pasakiet ar kādu programmu var panākt tādu ādu kā Madarai K, gribu pamēģināt uz saviem foto. Gan jau ir kāds app kas to var izmainīt?
Chikitita @ 07.12.2020 09:20Man ir Huawei un beauty mode nav.
Silla @ 06.12.2020 23:48manuprāt Tu piesaisti klientus nu Tu tā ka boss un visi zem Tevis , Tu par to pelni naudu, jo reģistrē jaunus klientus zem sava vārda un par tiem arī iespējams nāk nauda , jo tie sūta un darbojas + vēl varbūt, ka pērc preces tiem kas nav reģistrējušies un tāda veidā pelni arī par nopirktām precēm, līdzīgi kā piemēram kaut kàds avon? Nu kjip es konsultants esmu un zem manis tur klienti un tad man tur kràjas punkti vai kas? Varbūt arī es sito nesaprotu ?? v
man ar instagramā ir zināmas dāmas, kuras cenšas reklamēt NL un var redzēt, ka nesanāk🙄 mazliet smieklīgi no malas 😁 tik dīvaini klausīties kā stāsta par nL ar saviem 1000 sekotājiem, kur like bildèm ir tikai 40😆Dannii @ 08.12.2020 00:16
Nu tad aptuveni skaidra tā shēma. Tagad saprotu, ka varbūt tāpēc paziņai arī viss "bizness" izjuka, jo nauda tajos visos pulveros, krēmos, šampūnos un maģiskajos uzlādētajos ūdeņos tika iztērēta baigā, bet, ja nekāds labums nenāk atpakaļ un nesanāk to visu atpelnīt, droši vien nekas cits neatliek kā mest tam visam ar roku. :D Izklausos baigi ļaunā, bet es jau pašā sākumā, kad redzēju cik izmisīgi viņa cenšas reklamēt tos produktus, domāju, ka tā būs. :D Varbūt tādas kā Sauliete patiešām var nopelnīt ar to visu, bet tāds parastais cilvēks, kuram nav simtiem sekotāju vai klientu, diez vai.
un tas bija viss kapec tā sacepās ? Jo iegāju live kad sāka rakstīt meitenes komentārus , kas tā pa attieksmi utt😆Mazaa_saulite @ 08.12.2020 00:30Uzvarētājs balvai izkrita viens no tajiem 18 profiliem kuriem bija japieseko, un sponsors teica, ka nedos balvu.
Agnesege @ 08.12.2020 00:29Ieinteresēja Casablanka shop produkcija, bet pie tādas pārdevējas noteikti negribu pirkt. Kāda zin vēl kādu profilu, kur var nopirkt? ?
Mazaa_saulite @ 08.12.2020 00:30Uzvarētājs balvai izkrita viens no tajiem 18 profiliem kuriem bija japieseko, un sponsors teica, ka nedos balvu.
Silla @ 08.12.2020 14:09kas silvertree visiem influenceriem sponsorē eglītes??
Daisey @ 08.12.2020 14:23Dzenītei pēdējā postā IG vēderiņš uzfotošopēts ??
Silla @ 08.12.2020 00:28man ar instagramā ir zināmas dāmas, kuras cenšas reklamēt NL un var redzēt, ka nesanāk? mazliet smieklīgi no malas ? tik dīvaini klausīties kā stāsta par nL ar saviem 1000 sekotājiem, kur like bildèm ir tikai 40?