āboliņš @ 24.02.2024 15:04Kas ir betika un kā atrast ig?
Arahne @ 24.02.2024 12:37Par Beitiku vispār trūkst vārdu. Viņa reāli nezin, kas ir grūtības. Vai arī viņai ļoti ērta ir upura loma, jo tad nevajag nekādu piepūli. Esmu resna, jo esmu upuris. Es raudu, jo esmu upuris. Es nedaru neko, jo esmu upuris. Man ir divi bērni un esmu upuris.
Man ir 2 skolas vecuma bērni, 1 zīdainis. Es strādāju uz pusslodzi, mācos 2x nedēļā. Apmeklēju sporta zāli, vakaros mācos ar bērniem kopā, aprūpēju zīdaini, taisu vakariņas, mazgāju, gludinu. Un mums nav nekādas omes, kas palīdz. Paši tiekam galā. Bet te cilvēks čīkst reāli ne par ko. No labas dzīves.
Ej un ārstē galvu, Beitika!
Aurora22 @ 24.02.2024 15:15
kristine_beitika
Tagad gan jau izņēmusi ārā to vakardienas sarunas video.
chihiro @ 24.02.2024 15:16
Tas gan nereāli stulbs komentārs. Cilvēkiem ir dažādi enerģijas līmeņi/spēks pat mentāli veseliem esot. Ja viens var tā visu darīt kā tu un justies labi, tad otrs to nevar un tur pat nav jābūt depresijai. Bet, ja viņai vēl pēcdzemdību depresija, piemēram, tad vēl jo vairāk. Šie teksti, kādus tu raksti, ieved cilvēkus tieši sliktākà stāvoklī, nevis liek saņemties. Cilvēki nejūtas slikti no labas dzīves, tā tev kaut kāda psrs domāšana un vēlme pašapliecināties uz citu rēķina.
Piekrītu, ka Beitikas uzvedība ir nestabila un tur vajag palīdzību no malas, bet, lai to sāktu saņemt, vajag pašai apzināties, ka nav labi. Bet tādi komentāri kā tavējie gan nevienam neko nepalīdz, izņemot tevi - vari uzsist sev uz pleca, cik stipra un forša esi.
chihiro @ 24.02.2024 15:16
Tas gan nereāli stulbs komentārs. Cilvēkiem ir dažādi enerģijas līmeņi/spēks pat mentāli veseliem esot. Ja viens var tā visu darīt kā tu un justies labi, tad otrs to nevar un tur pat nav jābūt depresijai. Bet, ja viņai vēl pēcdzemdību depresija, piemēram, tad vēl jo vairāk. Šie teksti, kādus tu raksti, ieved cilvēkus tieši sliktākà stāvoklī, nevis liek saņemties. Cilvēki nejūtas slikti no labas dzīves, tā tev kaut kāda psrs domāšana un vēlme pašapliecināties uz citu rēķina.
Piekrītu, ka Beitikas uzvedība ir nestabila un tur vajag palīdzību no malas, bet, lai to sāktu saņemt, vajag pašai apzināties, ka nav labi. Bet tādi komentāri kā tavējie gan nevienam neko nepalīdz, izņemot tevi - vari uzsist sev uz pleca, cik stipra un forša esi.
Kalnos @ 24.02.2024 15:55Kāpēc jāraksta kaut kas privati? Tiešām viņa lūdza pati uzbāzties ar pamācībām?
Kalnos @ 24.02.2024 15:55Kāpēc jāraksta kaut kas privati? Tiešām viņa lūdza pati uzbāzties ar pamācībām?
Nu kāpēc jāvairo negācijas? Es ari savos profilos bloķēju negatīvo,un ja sveši frivoli raksta sviestu privati vēstulē!Kantra @ 24.02.2024 16:09
Tad kad pozetivu uzraksta privātu, ooo jā super, kad dot reālu feedback - slikti, pamācības, atradušies gudrie .. utt, tikai jauki, mīļi un pūkaini.
Kalnos @ 24.02.2024 16:16Nu kāpēc jāvairo negācijas? Es ari savos profilos bloķēju negatīvo,un ja sveši frivoli raksta sviestu privati vēstulē!
Tev negribas pašai jauki,mīļi un pūkaini? Patiešām gribi naidīgas pamācības pm saņemt ? Dzīvē ir jau tā ari , kas der vienam ,neder otram
Paldies man, ka pelnu naudu. :D Krūšu operācija nebija sadarbība raidījuma ietvaros?Arahne @ 24.02.2024 12:24Stulbajai dzenei attaisnojoši storiji KĀRTĒJO REIZI. Laikam kāds ko dzeņiem būs ar knābi pa pauri iebliezis.
Mīļā Dzene, nu ko Tu tēlo to, kas Tu neesi? Vēl pirms nedēļas postoji cik “dabīga” Tu esi. Līdz ko panesās tēma šeit, tā sāk atskaites kad un ko ir veikusi. Very funny ???? paldies par brīvdienu smieklu devu
Sakta @ 24.02.2024 19:03Kas Kambalam atgadijies? ?Olga silikusi Kambala brūces. Asfaltu slīpējis? ?
Rosèy @ 24.02.2024 18:27Wildspirit Dana reklamē "Forbes zvaigznes" Uresinas gaidāmo pasākumu, ekhh, vīliens...
Uresina čakarē cilvēkus, bet Dana fano par Uresinu. Es to tulkoju kā krāpniecības atbalstīšanu :/