nato @ 30.11.2020 23:30redzējāt to instagram kontu, kur maija rozīte ar youtuberi armi lakstojas andrejostas kvartālā vasaras vidū? @maijabriivbuutne
savām acīm redzēju, kā viņa pēc bāra aizvēršanas viņam uz pufiem guļot ošņāja kādu baltu pulverveida vielu no vēdera. nezinu kas gan tas par pulveri, gan jau milti :) :) :)
Daudz kas jauns uzpeld neesmu 51% pārliecināta par šo infomāciju, bet klīst klačas, ka kubasovai ceļojumus apmaksā sponsori ( nejau reklāmu ) , bet vīrieši kuri ir precēti.
VIP @ 01.12.2020 00:25
un viens no tiem vīriešiem ir viņas tētis. ?
Nē, nu tas ir skaidrs, ka ne jau IG viņa nopelna naudu, lai tā dzīvotu un vīrs arī kaut kur nozudis, ne velti no jūrmalas mājas pārcēlās uz dzīvokli rīgā, tas gan bija pagāšgad.
es domāju, ka pat 50% no viņas piedzīvojumiem nenāks gaismā, zinot kā viņa izklaidējās pirms 10 gadiem...
zzebrrraaa @ 01.12.2020 07:28Bet nu neko lielu es tajā nesaskatu.Īpaši ja esiet galvaspilsētā,katram otrais draugs pīpē zālīti vai dažreiz iešņauc koku bet liela daļa no tiem līdzsvaro ar sportu un veselīgu uzturu.Un pat ja nē,tāpat ir veselāki par tiem kuri nelieto neko bet nesporto un neskatās ko bāž mutē.Pat ja Rozīte šņauc un Diāna izbauda savu pieaugušas sievietes seksualitāti(pietam viņai nav bērni,kāpēc ne?Kaut viens iemesls kāpēc ne,ja pati vēlas?) viņas tāpat ir neskaitāmas reizes cienījamākas nekā vairums mūsu influenceres?Godīgi sakot es domāju ka ja man paveiktos un kāds bagātnieks mani gribētu,jo tam vajag ne tikai izskatu,trust me-neviens uz mani neskatās pat ja sapucējos kur nu vēl uzsauc ceļojumus,es laikam vismaz savus jaunības gadus būtu pavisam citādi izbaudījusi.Neko neesmu redzējusi,sēžam savā mazajā dzīvoklī un diršamies ar draugu par to ka viņš nepievērš man uzmanību un nevaru pat atcerēties kad mani kāds būtu lutinājis kaut vai ar skatienu vai skūpstiem.Jūtos neērti uzvelkot papēžus,kur nu vēl publiski,jo kamēr citas slīd kā enģeļi,es jūtu jā man dvēsele izslīd ar katru soli no bailēm ka nokritīšu.
nato @ 30.11.2020 23:30redzējāt to instagram kontu, kur maija rozīte ar youtuberi armi lakstojas andrejostas kvartālā vasaras vidū? @maijabriivbuutne
savām acīm redzēju, kā viņa pēc bāra aizvēršanas viņam uz pufiem guļot ošņāja kādu baltu pulverveida vielu no vēdera. nezinu kas gan tas par pulveri, gan jau milti :) :) :)
ietekmele @ 01.12.2020 19:04Kas Maijai Rozītei, pieaugušai sievietei nobriedušā vecumā varētu būt kopīgs ar to armi? :D