piedod, bet neredzu neko īpaši savēlušos, tā ir kokvilna un tā nekad nepaliks kā jauna pēc laiciņa nēsāšanas, kas nav kvalitātes vaina, bet vnk audums. Tomēr tas tāpat nemaina faktu, ka ja "ražots Latvijā" ir meli, tad vnk nafig boikotēt šo pasākumu, tiešām vīlos, nu tā, ka ļoti. Neesmu milzīga Kristīnes fane un regulāri kritizēju, bet vienmēr atbalstu Latvijas ražojumus un man tas ir svarīgi. 😔sinddyy @ 22.02.2024 12:24
Atver kapuces bildi, tur labi redzama gan kapuce, gan audums uz džempera.
Man prieks, ka konkrēti tavs hūdijs kalpo labi, bet tāpat kalpo arī drēbes no Shein. Ir, kuras uzreiz saveļās, ir tādas, kuras var nokalpot vēl vairākiem kā second hand. Fakts pats par sevi, ka nemaksā tie kostīmi un hūdiji 120 eur, grozi kā gribi, jo nav ne mazākā pierādījuma, ka Kristīne tiešām tos šūtu tepat Latvijā.
Uzrakstīt var ko gribi, un ticamība zūd, ka kolekcijai ESUTE Ražojums ir nu ļoti līdzīgs tam, kas atrodams Internetā Vairumtirdzniecību stokos. Es neesmu ne tuvu tam, bet pat man kā ieinteresētai tagad personai no malas likās interesanti elementāri iegūglēt un atradu ļoti daudz Vairumtirdzniecības lapu, kuras piedāvā kvantumos apģērbus. Tiesa, tur sākumā ir jāreģistrējas, lai apskatītu tuvāk piedāvājumu un izcenojumu par kvantumiem.
Tās citas drēbes, savukārt, pasūta gan jau no Ali vai tamlīdzīgajiem, tikai lepni tai melnajai kleitai pieraksta, ka ražota Itālijā. Interesanti, kāpēc tad Aliexpress identiska kleita?
Ļoti muhļī ar tekstu, pasniedzot konfektē to, kas patiesībā nav.
Ja ESUTE kolekcijas Ražojums ir Latvijā, tad kāpēc lepni nepierakstīt klāt kādu no Latvijas cehiem vai šuvēju, ar kuras sadarbību top tad tie apģērbi, lai tā teikt, vairāk radītu uzticību savai precei? Bet nē, ne mēs jelkad informēti, ka Kristīne prastu dizainēt, ne jelkad mēs viņu esam redzējuši ar audumiem rokās, ne jebkas, kas kaut nedaudz dotu mājienu, ka viņai ir kāda saistība ar apģērbu modelēšanu un šūšanu. Nekas. Tas arī ir lielākais karogs, kāpēc es neticu, ka tas ražots Latvijā.
olpol @ 22.02.2024 13:23ta danenbergsone ar savam fotosesijaam, es nevaru ?? tak too much...
Mangosaldejums @ 22.02.2024 14:40Kristīne uzreiz ielikusi bildi un ar paskaidrojumu - kas tieši šuj bikini, ar vārdiem. Teica taču, ka nelasa šeit vairs un ir tikusi tam pāri....
nu bet tad jebkursh var dariit jebko, kapeec tad kaads cits jaapspriezh? 😁 un var jau arii dariitt!!! bet te ir forums, es rakstu to kas man besii 🤣🤣Zaļā Dille @ 22.02.2024 14:25
Bet ja cilvēkam patīk, kāpēc ne? Lai jau taisa kaut vai piecas sesijas dienā.
Vai par vārda dienu. Kādēļ nevar svinēt tā kā vēlas un dāvināt ko vēlas, ja var atļauties? Un ja kaitina, unfollow.
Tas gan. Man ir viena lēta Aliexpress blūze, perfekts piegriezums un audums. Un no Joop dārga, kas pilnīgs sū***sinddyy @ 22.02.2024 12:24
Atver kapuces bildi, tur labi redzama gan kapuce, gan audums uz džempera.
Man prieks, ka konkrēti tavs hūdijs kalpo labi, bet tāpat kalpo arī drēbes no Shein. Ir, kuras uzreiz saveļās, ir tādas, kuras var nokalpot vēl vairākiem kā second hand. Fakts pats par sevi, ka nemaksā tie kostīmi un hūdiji 120 eur, grozi kā gribi, jo nav ne mazākā pierādījuma, ka Kristīne tiešām tos šūtu tepat Latvijā.
Uzrakstīt var ko gribi, un ticamība zūd, ka kolekcijai ESUTE Ražojums ir nu ļoti līdzīgs tam, kas atrodams Internetā Vairumtirdzniecību stokos. Es neesmu ne tuvu tam, bet pat man kā ieinteresētai tagad personai no malas likās interesanti elementāri iegūglēt un atradu ļoti daudz Vairumtirdzniecības lapu, kuras piedāvā kvantumos apģērbus. Tiesa, tur sākumā ir jāreģistrējas, lai apskatītu tuvāk piedāvājumu un izcenojumu par kvantumiem.
Tās citas drēbes, savukārt, pasūta gan jau no Ali vai tamlīdzīgajiem, tikai lepni tai melnajai kleitai pieraksta, ka ražota Itālijā. Interesanti, kāpēc tad Aliexpress identiska kleita?
Ļoti muhļī ar tekstu, pasniedzot konfektē to, kas patiesībā nav.
Ja ESUTE kolekcijas Ražojums ir Latvijā, tad kāpēc lepni nepierakstīt klāt kādu no Latvijas cehiem vai šuvēju, ar kuras sadarbību top tad tie apģērbi, lai tā teikt, vairāk radītu uzticību savai precei? Bet nē, ne mēs jelkad informēti, ka Kristīne prastu dizainēt, ne jelkad mēs viņu esam redzējuši ar audumiem rokās, ne jebkas, kas kaut nedaudz dotu mājienu, ka viņai ir kāda saistība ar apģērbu modelēšanu un šūšanu. Nekas. Tas arī ir lielākais karogs, kāpēc es neticu, ka tas ražots Latvijā.
tak Kiviči rakstija, ka bēbi gaidayay @ 22.02.2024 16:07Kur pazudusi Madara Raabe?
oho! No kurienes tāda info?apskaujmani @ 22.02.2024 20:14tak Kiviči rakstija, ka bēbi gaida
apskaujmani @ 22.02.2024 20:14tak Kiviči rakstija, ka bēbi gaida
garsigs_persiks @ 22.02.2024 14:14Es vispār nesaprotu to Dzenes veikala ideju. Ja sākumā vēl likās - ok, forši, izveidojuši hoodijus no labiem materiāliem, kur ielikuši savu ideju un arī paši valkā, bet tagad tur tiešāmi visādi Aļika sūdi sabāzti iekšā bez nekādas kopējās preču tēmas un vēl ar 300% uzcenojumu kā minimums. Tieši kas ir viņu klienti, kuri šo biznesu atbalsta? Man tas nav skaidrs, bet nu laikam jau, ja ir aitas, ir arī cirpēji...
ja godīgi, nezināju, kas tā tāda, bet tas nosaukums "Es ute" tomēr likās interesants izpētei....nu piepumpētos pupus, saviktas acis un uzpumpēto muti nepētīsim, bet laikam jau zīmola identitāte "es ute" ir tāda pate kā pašai - KAUT KAS SAVS, KAUT KAS FAKE...nu gluži kā sabinčikam https://failiem.lv/u/gs8dwqg8gm čakene reāli atpūšas...garsigs_persiks @ 22.02.2024 14:14Es vispār nesaprotu to Dzenes veikala ideju. Ja sākumā vēl likās - ok, forši, izveidojuši hoodijus no labiem materiāliem, kur ielikuši savu ideju un arī paši valkā, bet tagad tur tiešāmi visādi Aļika sūdi sabāzti iekšā bez nekādas kopējās preču tēmas un vēl ar 300% uzcenojumu kā minimums. Tieši kas ir viņu klienti, kuri šo biznesu atbalsta? Man tas nav skaidrs, bet nu laikam jau, ja ir aitas, ir arī cirpēji...
AnnaShhh @ 22.02.2024 21:44ja godīgi, nezināju, kas tā tāda, bet tas nosaukums "Es ute" tomēr likās interesants izpētei....nu piepumpētos pupus, saviktas acis un uzpumpēto muti nepētīsim, bet laikam jau zīmola identitāte "es ute" ir tāda pate kā pašai - KAUT KAS SAVS, KAUT KAS FAKE...nu gluži kā sabinčikam https://failiem.lv/u/gs8dwqg8gm čakene reāli atpūšas...
AnnaShhh @ 22.02.2024 21:44ja godīgi, nezināju, kas tā tāda, bet tas nosaukums "Es ute" tomēr likās interesants izpētei....nu piepumpētos pupus, saviktas acis un uzpumpēto muti nepētīsim, bet laikam jau zīmola identitāte "es ute" ir tāda pate kā pašai - KAUT KAS SAVS, KAUT KAS FAKE...nu gluži kā sabinčikam https://failiem.lv/u/gs8dwqg8gm čakene reāli atpūšas...