Magnolija @ 22.02.2024 09:23Tie peldkostīmi man arī nepatīk. Bet hūdiji izskatās kvalitatīvi. Nav kā Didrihsones lupatas gluži ? pati gan neesmu sūtījusi neko.
Dvinska storijā teica, ka drīz brauc uz LV. Nav viņiem plāns dzīvot Spānijā un dzemdēt tur ?
Magnolija @ 22.02.2024 09:23Tie peldkostīmi man arī nepatīk. Bet hūdiji izskatās kvalitatīvi. Nav kā Didrihsones lupatas gluži ? pati gan neesmu sūtījusi neko.
Dvinska storijā teica, ka drīz brauc uz LV. Nav viņiem plāns dzīvot Spānijā un dzemdēt tur ?
nu aitu baram derēs :)JekaterinaKaterina @ 22.02.2024 09:50Nu tak dažas te ir tik naivas, ka svēti tic, ka ražo Latvijā un ka tie ļaunie ķīnieši varbūt atraduši tās latvietes un kopē no viņām ???? Mums te prjama Louis Vuitton un Dolce@Gabbana ir, ko čainīzeriem kopēt??? Tāds naivums ir apbrīnojams. Nav nekāds pārsteigums, ka tādām pulvera šņaucējs un google klabinātājs Gobzems liekas baigais guru un izmeklētājs, ukraiņi pašaizliedzīgie tēva dēli, no lidmašīnām kaisa vīrusus un tā tālāk un tā joprojām. Naivas, barā blējošas aitu masas tiem, kas stūrē sili (nu vai arī tirgo huiņu, ja nonivelējam līdz tēmas līmenim), ir tieši tas, kas vajadzīgs.
nevis visas ir naivas, bet es neredzu iemeslu, kāpēc gan lai hūdijs, kas maksā ap 80 eiro un ir tiešām kvalitatīvs, būtu ražots kur citur. Man ir arī citu radītāju made in Latvia jersey topi ar garajām rokām un cena ir apmēram tāda pati. Ja viņi būtu nekvalitatīvi par šādu cenu - tas būtu Didrihsonu variants un tad varētu minēt kur ražots, bet šajā gadījumā - tas ir liels pārsteigums.JekaterinaKaterina @ 22.02.2024 09:50Nu tak dažas te ir tik naivas, ka svēti tic, ka ražo Latvijā un ka tie ļaunie ķīnieši varbūt atraduši tās latvietes un kopē no viņām ???? Mums te prjama Louis Vuitton un Dolce@Gabbana ir, ko čainīzeriem kopēt??? Tāds naivums ir apbrīnojams. Nav nekāds pārsteigums, ka tādām pulvera šņaucējs un google klabinātājs Gobzems liekas baigais guru un izmeklētājs, ukraiņi pašaizliedzīgie tēva dēli, no lidmašīnām kaisa vīrusus un tā tālāk un tā joprojām. Naivas, barā blējošas aitu masas tiem, kas stūrē sili (nu vai arī tirgo huiņu, ja nonivelējam līdz tēmas līmenim), ir tieši tas, kas vajadzīgs.
Mangosaldejums @ 22.02.2024 10:14nevis visas ir naivas, bet es neredzu iemeslu, kāpēc gan lai hūdijs, kas maksā ap 80 eiro un ir tiešām kvalitatīvs, būtu ražots kur citur. Man ir arī citu radītāju made in Latvia jersey topi ar garajām rokām un cena ir apmēram tāda pati. Ja viņi būtu nekvalitatīvi par šādu cenu - tas būtu Didrihsonu variants un tad varētu minēt kur ražots, bet šajā gadījumā - tas ir liels pārsteigums.
man ir vairāki hūdiji, kvalitāte ir ok, īpaši Rise hūdijs ar apdruku, tiešām ir super, man viņš ir divus gadus, velku ļoti regulāri pa āra piedzīvojumiem. Nezinu kā andeles pārdevējas savus apğērbus kopj, jo tam ir liela nozīme, bet neko sliktu teikt nevaru un man ir hūdiji gan no nike, gan primark - varu salīdzināt.koncha @ 22.02.2024 11:02
Kvalitatīvs? Paskaties andelē, cik novèlies pēc pāris reižu mazgāšanas (ja tā ir patiesība, protams, no pārdevējas puses).
koncha @ 22.02.2024 11:02
Kvalitatīvs? Paskaties andelē, cik novèlies pēc pāris reižu mazgāšanas (ja tā ir patiesība, protams, no pārdevējas puses).
apskatījos. Kur tieši ir savēlies audums?!Floren_ce @ 22.02.2024 11:35
Kvalitāte tiešām ir drausmīga, turklāt pārdevējas bildēs uzreiz var redzēt, ka pats audums ir lēts un plāns, turklāt savēlies bumbuļos un zaudējis krāsu. Fuj, atgadina kaut kādu grīdas lupatu, nevis kostīmu 119€ vērtībā? Nevaru iedomāties, kā tiešām kvalitatīvs audums, pat mazgājot to ar PSRS veļas ziepēm un beržot uz metāla veļas dēļa, tā varētu izskatīties.
Kurai intersesē, var iečekot reālu sludinājumu - https://www.andelemandele.lv/perle/10098815/esute-zimola-kostims/
Mangosaldejums @ 22.02.2024 11:58apskatījos. Kur tieši ir savēlies audums?!