koncha @ 20.02.2024 15:55Ceriņai tipiskie pēc šķiršanās posti - took myself on a date, pašpārliecinātie postiņi - saprotams, uz priekšu jaiet, bet izskatās vairāk skumji, nekā jautri. Un ar degunu tiešām nošāva greizi. Iepriekš taču bija labāk.
Nastja32 @ 20.02.2024 17:42Nezinu, cik Kubasova laimīga vai nelaimīga, bet fakts ir tāds, ka ar turīgiem vecākiem jebkuram izejas punkts ir citā līmenī, nekā tad, ja esi no bērnunama vai vecāki kkur tālā mazpilsētā knapi savelk galus kopā. Neredzu, ko Kubasova tādu būtu izdarījusi pati saviem spēkiem. Turīgu vecāku bērni vada labu, turīgu dzīvi. Piemēram, Nikola Krištopāne. Tas vnk ir normāli. Bēdīgi ir tad, kad šādas čikses sāk stāstīt citiem par finanšu pratību un apgalvot, ka jūs visas tā varat dzīvot.
Jā, pirms gadiem 8 sanāca tikties, atdevu dažas bērnu lietas.Elizabeteeee @ 20.02.2024 16:19
Kā to saprast, sanāca tikties ar dažam pa darīšanām?
Tu domā ar foruma dalībniecēm?
Anne Shirley @ 21.02.2024 07:05Līga Nakts savā IG sūdzas par sliktajiem komentētājiem, kas iekomentējuši, ka viņas pagaidu mājā draud šķības vai šķirbainas grīdas. Nu tāda sniegpārsliņa. Nesaprotu šito influenceru čīkstēšanu- izliek visiem savu dzīvi un tad čīkst, ka visi neglauda pa spalvai. Pie tam tie komentāri nebija rupji. Un gan jau vietā :D varbūt risināšot šo taisot aprakstus tikai subscribers. Kurš maksātu par to... ??
Pilgrim @ 20.02.2024 15:57nu ko jūs, tas tač skaidrs ? Kubasova arī ir dziļi nelaimīga, tāpat visas citas glītās un turīgās dāmas. Laimīgas ir tikai te mītošās, ne-lūzeres, kam alga virs 3k un vīrs kā no Playgirl kalendāra ? bet kad sanāca reiz ar dažām satikties “pa darīšanām”, pretī bija skumja paskata pumpainas jaunietes un pelēkās sievietes.
Bet uzd*** tām, kurām veicas- jā, to protam!
BellaCiao @ 21.02.2024 08:04
Ļoti kaitinoša persona. Vairums to komentāru nebija ar uzbraucienu. Ja paši nezin kā, tas taču jauki, ka cilvēki, kuri zin, iesaka, kā labāk, viņa taču pati saka, ka šī ir pagaidu māja, cels nākamo atkal, kā sanāk, nevis, kā pareizāk?
Bet viņa ne pirmo reizi atstāj tādas vīzdegunīgas cacas iespaidu.
Mrs.True @ 21.02.2024 10:17
Līga vienkārši ir muļķe, kura neprot izmantot savu sekotāju piedāvātās iespējas. Viņa neredz to vērtību, ko viņai uz paplātes pasniedz, jo galvā tukšums.
Viņai sekotāji bezmaksas (!) dod padomus mājas būvniecībā, bet šī gaudo par "pieklājīgiem cilvēkiem", kurus grib redzēt komentāros. Būtu pacentusies izmantot ieteikumus, izvēršot diskusijas profilā.
Citi māju būvētāji maksā lielu naudu meistariem, ekspertiem mājas būvniecībā un arī tad rezultāts nav garantēts, bet caca apvainojas, ka viņai komentārus uzraksta vērtīgus ieteikumus ilgtermiņā par par baltu velti.
Laavii @ 20.02.2024 10:09es nezinu kapēc, bet šķiet ka kdzeniti pašu neglaimo viņas radītie peldkostīmi...
Joru @ 20.02.2024 18:59
Protams, ka dažiem starts ir labāks nekā citiem, bet, ja nemaldos, Kubasova ir pabeigusi Zviedrus un ja vēl turpinājusi interesēties un mācīties, pilnveidoties arī pēc tam pati, tad vispār pastāv iespēja, ka viņai tomēr ir ko kādam pastāstīt… piemēram, man- jo es par šo jomu vispār neko nezinu ?♀️ es esmu profesionālis citā jomā. Viena lieta ir, ja cilvēkam ir labs starts, bet viņš neko nedara, ir pamatskolas izglītība un tik trindželē vecāku vai vīra naudu apkārt… otra lieta- ja mācās un tomēr kaut ko mēģina arī pats darīt.
to pašu nodomāju, apakšā neder, nesaturSarmaD @ 21.02.2024 11:08Dzenei tie pupi izkritīs no tā krūštura.
crete @ 21.02.2024 10:53
Viņa vienkārši ir pārlieku augstās domās par sevi un visu, kas ap viņu. Domā, ka viņa ir tāds dārza, foto un māju specs, ka nevienam nedrīkst kaut ko piekoriģēt vai pateikt. Dara jau viņa kopumā labi to, bet ne jau labākā, ir vēl labākas un interesantākas šo nozaru influencētājas. Kādus tik Ig kontus neesmu redzējusi, Līgas paštīksmināšanās nobāl.