vienmēr bija tieva...kad Āzijā strādāja, arī bija kā skalsaauuu @ 19.02.2024 16:52
Jā, tieva kā skals un vēl pasniedz tās batutu nodarbības, pēc kurām paliek vēl tievāka. Kaut kas gan jau ir, ka ir tik tieva, jo nekad agrāk tāda nav bijusi.
Joru @ 19.02.2024 13:07
Kad par plikām noname p**** jāšausminās, tad visas tik aktīvas- linkus sametīs un segvārdus un failos mapītes sataisīs, a kad reāli kaut kāds notikums- Gobis kaut kur esot dabūjis 200tk, tad neviens neko nevar normàli uzrakstīt ?♀️ ?
Es arī gribu zināt!!!
Un gribu zināt pedifīla vārdu, kuru te kāds ar detektīva spējām ur atkodis!!!
Tonya @ 19.02.2024 15:24Man tik toka kurusova parādījās. Kas šai noticies, tiešām arī ēšanas traucējumos iedzīvojusies? Nu neizskatās veselīgi tieva. Galva milzīga, ķermenis sīciņš un 3 mati uz galvas. Briesmīgi. Tik nesaprotu kur viņai spēks vēl lēkāt pa batutiem..
Vienmēr nebija gan, šovā dejo ar Zvaigzni ļoti skaista forma bija. Tikko paskatījos arī vecās bildes googlē.LuckyStrike @ 19.02.2024 17:07vienmēr bija tieva...kad Āzijā strādāja, arī bija kā skals
Es Gobzemam nesekoju. Bet to ka daudzi tievē un ir enerģiski no baltā, to es gan zinu jau sen.Tonya @ 19.02.2024 16:47
Gobzems so te iesēdinājis galva, ka visi tagad pūš? ? un vispār no tā ir enerģija, ne spēks.
Ariete @ 19.02.2024 17:22Vienmēr nebija gan, šovā dejo ar Zvaigzni ļoti skaista forma bija. Tikko paskatījos arī vecās bildes googlē.
Seja izskatās ļoti slikti. Izžuvusi un krunkaina 😱Tonya @ 19.02.2024 15:24Man tik toka kurusova parādījās. Kas šai noticies, tiešām arī ēšanas traucējumos iedzīvojusies? Nu neizskatās veselīgi tieva. Galva milzīga, ķermenis sīciņš un 3 mati uz galvas. Briesmīgi. Tik nesaprotu kur viņai spēks vēl lēkāt pa batutiem..
Gardenia @ 19.02.2024 15:13Nez vai kāds grib uzņemties viņa bērnus pēc tam audzināt.
ļoti nepatīk un pat nevaru noformulēt, lai gan, varbūt dēļ tam intervijām, ko skrēja sniegt presi, kad viņu pameta, varbūt pati domāja, ka cilvēki uztver vārdus, bet tur daudz varēja izlasīt starp rindiņām. Un vēl viņa netīra izskatās, nezinu, vai nemazgāt, vai drīzāk morāli pagrimusi sieviete- piestāvēja viņai tā palaistuves loma “Nemiletajos”.Almea @ 19.02.2024 18:13Ko jūs domājat par aktrisi Elīnu Bojarkinu (Ievu no “Nemīlētajiem”)?
Piemēram kad jeļa bučojas ar O.F. - viņa laikam iesūc viņa muti sev iekšā? 🤣🤣🤣Ariete @ 19.02.2024 18:40Es gan aizstāvēšu Lindu Raklinsku. Visu cieņu, ka viņa nav savu seju uzpumpējusi un uzpūtusi kā citas copy paste ?????? Viņa ir orģināla, kas mūsdienās ir retums un ekskluzīvi!
P.S. Es kad skatos uz tām uzpūstajām lūpām, nodomāju- ja es būtu vīrietis, nezinātu kā tādu noskūpstīt ???
nu neredzēju es kaut kā to negatīvo DJ seju.Lellīte18 @ 19.02.2024 19:45Esmu pārsmējusies ar to Diānu Kubasovu ? Ielikusi story kur apiežas virsū DJ, tas tagad skaitās kaut kā kruti, ja stāvi blakus DJ? ??? Tas izskatās tik mākslīgi un uzspīlēti, tas DJ vsp neizskatās laimīgs ? Ak, mīļā sieviete, nu kad tu beigsi zīmēties un radīt visu to fake laimību, “sasniegumus”, super “veiksmīgo un dārgo” dzīvesveidu. Nu nenoticējām mēs Tev.
Lellīte18 @ 19.02.2024 19:45Esmu pārsmējusies ar to Diānu Kubasovu ? Ielikusi story kur apiežas virsū DJ, tas tagad skaitās kaut kā kruti, ja stāvi blakus DJ? ??? Tas izskatās tik mākslīgi un uzspīlēti, tas DJ vsp neizskatās laimīgs ? Ak, mīļā sieviete, nu kad tu beigsi zīmēties un radīt visu to fake laimību, “sasniegumus”, super “veiksmīgo un dārgo” dzīvesveidu. Nu nenoticējām mēs Tev.