Anabellaaa91 @ 14.02.2024 23:05
Aplūkojot visus Gobzema storijus par pedofilu ir skaidrs, kas ir šī persona. Mazliet google melētāja un to var noskaidrot ikviens.
kinderbueno @ 19.02.2024 10:23Te kāds rakstīja, ka Gobzems dabujis 200tk un pazudis, atcerējos ka man tik tok izmeta kaut kādu pilnīgu idiotu, kurš runāja par tiem 200tk. Viņš arī pirms tam bija filmējis kaut kādus video ar aploksnēm, kaut kāds Artūrs. Zinat kas tas par tirliņu?
Happyminka @ 19.02.2024 08:20Agrāk Linda Raklinska lika saturīgu saturu IG, jā dažreiz krietni pārpušķotu un tā grāmatu lasīšana, taču tagad liek bumerangu (?! Bumerangu), kur met ledus kluci Daugavā. Viņai viss ar veselību kārtībā? Var ūt tas svara pieaugums no kaut kādam saslimšanām?
Maza kaza @ 18.02.2024 22:59
Vispār viņa vienreiz jautājumos atzina gan, ka ir sašpricētas. ?
krmmm @ 19.02.2024 12:47
Nez, mētāšana vēl nekas. Mani vairāk interesē, kāpēc viņi joprojām nav apprecējušies, jo tas grandiozais bildinājums bija jau pirms pieciem gadiem.
lauku bāba @ 19.02.2024 11:45
Eu, nu, nopietni, kādas var izstāstīt, kas tur ar to Gobzemu? Kādas vēl 200tk? Kāpēc klusums?
Nu tak viss jau ir bijis te uzrakstīts vairs tak nav ko rakstīt. Es pati arī biju rakstījusi. Gobzis visu laiku Evertovski šantažēja ar naudu un rolexiem par to, ka viņš to viņa šķirto Kristu mīcījis. ,Cik varēja saprast tā Evertovska nauda caur karību fondiem beidzot nogādāta Gobzim uz Malagu. Piegādāja laikam Rolands Millers. Nu tādi video klejo apkārt. Par pedofilu man nav nekādas nojausmas.Joru @ 19.02.2024 13:07
Kad par plikām noname p**** jāšausminās, tad visas tik aktīvas- linkus sametīs un segvārdus un failos mapītes sataisīs, a kad reāli kaut kāds notikums- Gobis kaut kur esot dabūjis 200tk, tad neviens neko nevar normàli uzrakstīt ?♀️ ?
Es arī gribu zināt!!!
Un gribu zināt pedifīla vārdu, kuru te kāds ar detektīva spējām ur atkodis!!!
Joru @ 19.02.2024 13:07
Kad par plikām noname p**** jāšausminās, tad visas tik aktīvas- linkus sametīs un segvārdus un failos mapītes sataisīs, a kad reāli kaut kāds notikums- Gobis kaut kur esot dabūjis 200tk, tad neviens neko nevar normàli uzrakstīt ?♀️ ?
Es arī gribu zināt!!!
Un gribu zināt pedifīla vārdu, kuru te kāds ar detektīva spējām ur atkodis!!!
Nez vai kāds grib uzņemties viņa bērnus pēc tam audzināt.JekaterinaKaterina @ 19.02.2024 13:58Ka tik nu kāds nebūtu šim maksājis 200 tk, ha ha. Gobzemu atrast pārdozējušu ir daudz lētāk. Šis nav nekāds narko barons cietoksnī ar militarizētu apsardzi. Tajā būdā katrs narkomāns var ielīst. Tapēc jau šis tik babeņu pupus un petenes atrāda un pārējo papļerkst "caur puķēm", par to Kristas drāzēju bij satrakojies, bet ar' aprāvās.
Almea @ 19.02.2024 15:55Kurusova agrāk bija konča, seksīgi formīga, un viņai ļoti ļoti piestāvēja. Seksīgs augums, tumšais iedegums, spīdīgie, melnie, biezie mati veidoja interesantu koptēlu ar savu odziņu. Tagad izskatās pēc ģindeņa, mazas meitenītes augums… vai tiešām pie vainas būtu anoreksija vai bulimija ?
Ariete @ 19.02.2024 16:38Varbūt lieto balto kafiju, ja ir spēks vēl lēkāt pa tiem batutiem
EmilijaArm @ 19.02.2024 16:49Kurusova nav slima? Vēl pērnā gada oktobrī izskatījās tieva, bet ne slimīgi tieva. No viņas palikuši tikai ceļgali un galva.