Gaisa jaucēja @ 05.02.2024 12:10Nu beeidziet, vai tad tiešām mūsu tauta visu uztver nopietni? Tas tracis ir "piedūriena" grupa.. tāpat kā bermundu divstūris, kāpēc viņus nevelk uz kauna sienas, arī taču tēvi ? nu lool, šis jau tiešām paliek smieklīgi. Var taču lieliski redzēt, ka viņi speciāli dziesmas un klipus maksimāli pārspīlē, lai tuparilām būtu skaidrs, ka šis nav jāuztver nopietni. ? ja tiešām tādas problēmas uztvert lietas un ja visu ko redzi internetā tu ej un dari savā dzīvē, iesku apdomāt vai Tev internets maz ir vajadzīgs ???♀️
mani arī Gobzis 5x neapatiprināja, problēma bija manā profila bildē, biju ar vīna glāzi, paskaties kritiski uz savu, kaut kas nesakrīt ar viņa vērtībām, varbūt alko fonā vai esi kādā mini bikini🤣 nomainīju profileni uz ģimeniskāku un pēc 5min jau biju apstiprinātasauliiite.paula @ 02.02.2024 23:15
Viņš visus neapstiprina.
Cik reizes esmu velējusies piesekot, bet viņš noraida
Tadada @ 05.02.2024 13:56mani arī Gobzis 5x neapatiprināja, problēma bija manā profila bildē, biju ar vīna glāzi, paskaties kritiski uz savu, kaut kas nesakrīt ar viņa vērtībām, varbūt alko fonā vai esi kādā mini bikini? nomainīju profileni uz ģimeniskāku un pēc 5min jau biju apstiprināta
chihiro @ 05.02.2024 12:51
Es domāju, ka visi saprot, ka piedūriens, bet arī piedūrieni var būt gaumīgi un negaumīgi. Tā Tracis grupa ir tādā līmenī kā video, kur Didrihsone ar pamperiem uz galvas. :D
Protams, nekādai bāriņtiesai nav jāiesaistās. :D
Mrs.True @ 05.02.2024 11:29
Vistiešākais sakars. Gluzunovai 3 bērni, Kačai - 2. Abas pilnīgu bezsakaru nofilmējušas, zemteksts - sex par naudu. Kāds paraugs bērniem ir šādas mātes?! Bāriņtiesai jau sen bija laiks izravēt visas šīs pseidoinfluenceres, kas sludina prostitūciju ;)
Tadada @ 05.02.2024 13:56mani arī Gobzis 5x neapatiprināja, problēma bija manā profila bildē, biju ar vīna glāzi, paskaties kritiski uz savu, kaut kas nesakrīt ar viņa vērtībām, varbūt alko fonā vai esi kādā mini bikini? nomainīju profileni uz ģimeniskāku un pēc 5min jau biju apstiprināta
Daisey @ 05.02.2024 15:15Piedodiet, bet tas video bija NU TIIIIIIK LĒĒĒETS. Lieks un nevajadzīgs! Pārspīlēti ir par bāriņtiesām, bet ja reiz esi mamma, nedaudz jau jāpadomā ko domās bērni un bērnu draugi. Nu katram jau savs, bet man bija neērti skatīties uz to bezgaumību,pat ja tas ir piedūriens. Tev vairs nav 20.
meitene1989 @ 05.02.2024 17:07
Sorry,tur visa tā apvienība Tracis ir totāls murgs.Nu nopietni viņi domā ka tā grupa tagad gūs popularitāti?? Pat kā prikols tas neliekas gaumīgs.
mani uzaicināja, jo ielaikoju story , bet man slēgts profils.. ne mani bikini redzēja, - nekā😂labi, man nemaz nav tur tādu bilžu. Domāju , ka mans vīrs un berns viņu neinteresē. .. noraidīju, protams 😂 vispār nedomāju, ka kāda normāli domājoša sieviete gribētu ar viņu pīties redzot kam jāiet cauri bijušajai sievai, lai arī kas un kā tur bijis 😂MinkaMurrrrr @ 05.02.2024 15:23
Nu jau, man ir bildes bikinī, viņš man pat atpakaļ piesekoja ?
aauuu @ 05.02.2024 14:48
Tas viss taču ir teātris.A, ko darīt holivudas aktieru bērniem, kur vecāku filmu lomas ir slepkavas, arī narkomāni un prostitūtes? Bāriņtiesai te nav ko darīt un nekāda sakara.
Aciigaa @ 05.02.2024 17:32mani uzaicināja, jo ielaikoju story , bet man slēgts profils.. ne mani bikini redzēja, - nekā?labi, man nemaz nav tur tādu bilžu. Domāju , ka mans vīrs un berns viņu neinteresē. .. noraidīju, protams ? vispār nedomāju, ka kāda normāli domājoša sieviete gribētu ar viņu pīties redzot kam jāiet cauri bijušajai sievai, lai arī kas un kā tur bijis ?
Britney @ 05.02.2024 20:14Ko domājat par Latvijas lielāko krūšu īpašnieci Victoria Wild? Uzdūros šodien viņas profilam. Šķiet, instagram vajag atsevišķu šoka sadaļu.
Izskatās, ka bez visas tās plastmasas būtu bijusi skaista sieviete. Man grūti aptvert, ka cilvēks, kurš sevi mīl, spēj sevi tā izkropļot. Uz Viktorijas fona Ušakova šķiet natural beauty un tie Saulietes un Gluzunovas video tik garlaicīgi un nevainīgi. 😄yay @ 05.02.2024 20:26
Šito putnubiedēkli pirms kāda laika redzēju kādā tv šovā. Katrs jau ar savu ķermeni var darīt ko vēlas. Es uzskatu, ka tā ir mentāla problēma. Citu izskaidrojumu neredzu.
https://www.instagram.com/victoria_wild_my_princess?igsh=cGY2emxsdTF6YWhw