Zane.muah @ 03.02.2024 04:01Pa lielam, kāda starpība, ko kurš/a ir darījusi entos gadus atpakaļ? Man liekas, ka laikā, kad nebija soc.tīkli, tad visi darīja 100x trakākas lietas nekā tagad un kad pieauga, palika normāli cilvēki. Man piemēram, pilnīgi vienalga vai kādai plikas bildes bijušas, vai kādam pārdevusies. Nekad nezinam kāda bija dzīves situācija. Svarīgāk ir tas, kāds tagad cilvēks...
vīrs savas apenītes un zeķes loka koridorī, jo skapis kā antrasols koridorī?! Nu nezinu, nezinu… kaut kā liekas, ka ir lietas, kas tur smagi šauj pār strīpudzenla @ 01.02.2024 21:34Arī mēs ar ģimeni šobrīd spiežamies mazā, ļoti šaurā hruščovkas dzivoklī, tikai tāpēc, ka tūlīt, tūlīt ievāksimies savā mājā, kurā notiek pēdējie sagatavošanas darbi. Var paciesties ar neērtībām, lai vēlāk dzīvotu labi. Pilnīgi saprotu Andersoni, kāpēc viņiem jāizmet lieka nauda (ne maza, jo īrēt māju nav lēti), lai dzīvotu lielākā mājā? Pacietīsies, uzcels šogad savu māju. Daudz gudrāks naudas izlietojums.
Happyminka @ 03.02.2024 12:17vīrs savas apenītes un zeķes loka koridorī, jo skapis kā antrasols koridorī?! Nu nezinu, nezinu… kaut kā liekas, ka ir lietas, kas tur smagi šauj pār strīpu
be.beta @ 03.02.2024 07:59
piekrītu, ka pedofīliem nav vietas sabiedrībā!
tomēr būsim reāli, cik gadus nosēž cietumā šie noziedzinieki, ja tiem ir sakari un nauda?
tas pats ar slepkavām, pasēž pāris gadiņus, pirmstermiņa atbrīvošana par labu uzvedību un turpina dzīvi uz brīvām kājām, nereti līdz nākošajam noziegumam.
Latvijā tiesu sistēma ir sapuvusi, brīžiem šķiet pārņem bezcerība skatoties uz to.
un loģiski, ka šajā gadījumā ģimene ir pieņēmusi naudu, jo citādāk kāpēc gan lai kāds ar to samierinātos un klusētu? arī man tas nav saprotams.
tas pats arī ar Gobzemu, neesiet naivas - pēdējais, kas viņam rūp ir tas, lai pedofili nestaigā apkārt pa Latvijas ielām, un bērni būtu drošībā. viņu interesē tikai lēta slava, skatījumi un nauda. savādāk nav iespējams izskaidrot šo rīcību. ok, vēl saprotu, ka iesākumā tur ņēmās par to Evertovski, ok ir viņiem ko dalīt, bet tagad likt kaut kādas Sindijas un Vizlas ar tekstiem, lai aptur Evertovski, citādi viņš turpinās publicēt. nu kā tieši kaut kādas vietēja mēroga eskortnieces varētu apturēt Evertovski? tieši nekā :D
pa tieši arī es to runāju, beidzot kāds saprata mana domu! ❤️Paulīne88 @ 03.02.2024 12:38
pfff, un braukt ar mersi un range.. es nevaru..
tas nav tā vērts, dzīvot tik mazā dzīvoklī nu jau drīz ar 2 bērniem..
nevaru iedomāties kur būs vēl 1 gultiņa, pārtinamais galds, nerunājot par visu pārējo..
Es dzīvoju jaunajā projektā 3 istabu bez berniem un man liekas, ka par šauru, gribās vairāk vietas.. piemēram, plašu garderobi , vietu , kur es varu trenēties.. bet nē es neparcelšos uz 1,5 dzīvokli, lai kkad tu iebraukt jaunā mājā..
Es iekrāšu naudu, darīšu visu , lai mēs varam nopirkt jau gatavu!
kāpēc gan ne? Ja jau ņem, tad jau arī atdod. Paskatoties kādā mājā dzīvo un auto brauc, gan jau var kredītus arī savlaicīgi atdot.Happyminka @ 03.02.2024 12:18zane strēle - jauns kredīts, jauns ceļojums?
Linlī @ 03.02.2024 15:19https://failiem.lv/u/g2u5p7bghn
aauuu @ 02.02.2024 20:44
Viņam visas bijušās sievas blondīnes. Īstenībā Jeļa baigi laimīgā neizskatās pēdējā laikā. Acis baigi daudz pasaka. Tāda sagurusi, sagruzījusies, rukā kā zirgs.
fioanaa @ 03.02.2024 17:40
Un tad vēl kāda šeit sprēgās, ka mēs esam lūzeres bez izglītības, sakariem utt, jo nepelnam "godīgā" ceļā vismaz 3 štukas. ? Nekad nenoticēšu, ka Latvijā godīgi var nopelnīt ar tukšu pļēgurošanu IG mārketingā, koučos un iztaisotes par ofigetj cik krutām privātām trenerītēm tik daudz, ja vien neesi piegulētāja, noziedznieka draudzene vai tamlīdzīgās negodīgās un netiklās saistībās. ?
Chikitita @ 03.02.2024 17:44Nav pierādījumi, bet kā tie džeki pelna, nav izglītības, nav biznesa, nekā nav, bet dzīvo kā vadītāji ar augstāko izglītību vai juristi. Nu kā? Tikai nelegāli darbojoties, uz citu dzīves rēķina.
SantaC @ 03.02.2024 17:59
Jeļa jau skrien pie astrologa. ?
Chikitita @ 03.02.2024 17:42Skumjākais ka iekšēji man ir līdzīgi kā Gobzemam, nulle tolerances pret narkodīleriem un tirgoņiem, tas paņem tik daudz dzīves, ka to vienkārši prāts nespēj atbalstīt nekā, nekur.
law7 @ 03.02.2024 18:10
Katrs, kurš sevi nosauc par kouču, protams, ka nevar nopelnīt, taču daži var.
Dažas manas draudzenes, kuras pašas ļoti labi nopelna nopietnos darbos, sarēķināja, cik vismaz pelna viena mūsu paziņa, kura sevi piesaka kā sieviešu koučs un tirgo kursus. Summas bija iespaidīgas. Draudzenes smējās, ka, ja ar cilvēku apjāšanu var tik labi nopelnīt un varbūt mums jāmaina nodarbošanās.
Happyminka @ 03.02.2024 12:18zane strēle - jauns kredīts, jauns ceļojums?