C00L Dzipsy @ 19.11.2020 19:22
Tieši to pašu dara Sauliete un Sana Timma... iedod mēslu un noreklamēs.. :DDd
Enazenaz
Es nesen iegooglēju KivičLieni un ziniet-agrāk viņa bija tik kopta sieviete. Pilnīgi apbrīnojami ko mīlestība dara ar cilvēkiem ne? Nu galvenais, ka abi laimīgi, pofig, ka gaume ir uz 0 un tos netīros matus arī Andris mīl
Es tieši balss dēļ atsekoju viņai 😄Tāda lēnīga vēl pie tamEnazenaz @ 19.11.2020 20:09Marijai Jansonei (ex Zeltiņa) ir smuks un baudāms profils, bet tas arī viss. Muti viņai vaļā vērt nevajadzētu :D viņai nesen bija storiji, kur kaut ko jautāja un bija filmējusi sevi no apakšas :D vispār pēc sevis neizskatījās un runas veids bija galīgi nekāds
Meija @ 19.11.2020 20:17Cik bieži tā Samanta Tīna ņemas pa frizētavu? Un viņai maska nav jālieto laikam, jā.
Enazenaz @ 19.11.2020 20:09Marijai Jansonei (ex Zeltiņa) ir smuks un baudāms profils, bet tas arī viss. Muti viņai vaļā vērt nevajadzētu :D viņai nesen bija storiji, kur kaut ko jautāja un bija filmējusi sevi no apakšas :D vispār pēc sevis neizskatījās un runas veids bija galīgi nekāds
Enazenaz @ 19.11.2020 22:14Es nesen iegooglēju KivičLieni un ziniet-agrāk viņa bija tik kopta sieviete. Pilnīgi apbrīnojami ko mīlestība dara ar cilvēkiem ne? :D Nu galvenais, ka abi laimīgi, pofig, ka gaume ir uz 0 un tos netīros matus arī Andris mīl :D
Queen4u @ 20.11.2020 18:27
Vienkārši otra Britnija Spīrsa ?♀️????
sla @ 20.11.2020 20:44
Nav smieklīgi, kas notiek ar Britniju ir briesmu lietas, viņa ir pieaugusi sieviete - lelle, kuru kontrolē viņas tēvs un elite. Viņai dzīve nav vispār. Viņas instagram ir creepy, jo posto 1000x vienas un tās pašas bildes, un tā nav viņa kas posto. Scary