Runājot par Jutu.. tāds pieņēmums nupat.. ja daudz laika pavada kopā ar draudzeni, tātad ir attiecībās ar sievieti.. Tik tālu esam nonākuši.. Pat laiku ar draudzeni nevar kopā pavadīt kā jau padomās, ka ir attiecībās..
Ar vīriešiem jau nav tik vienkārši pavadīt - vienkārši laiku kopā.. sāk ieķerties, vajag ko vairāk..
Antwoord @ 18.11.2020 15:21Es vēl nenoskatījos Agneses vlogu, bet pēc komentāriem sapratu, ka viņa noliek komentārus par viņas attiecībām un taisās iet pie pāru psihoterapeita. LOOL. 25 gados ar attiecību stāžu zem 2 gadi viņi taisās apmeklēt psihoterapeitu? Kas notiks viņu attiecībās, kad būs iestājušās reālās problēmas - bērns un negulētās naktis, rutīna pie attiecību 10 gadiem utml? Manuprāt, tas ir stulbs lēmums saiet kopā, ja neiet jau pašā attiecību sākumā, nu diez vai sanāks kaut kas tālejošs. Turklāt viņa pati tik ļoti publiskoja attiecību šķiršanos, cik Terijs toksisks un tagad brīnās, kāpēc cilvēki to apspriež? Es domāju, ka viņas depresijas ārstēšanai tas nāks par sliktu, jo viņa sevi atkal padarīs par atkarīgu no attiecībām. Viņai sākumā jātiek ar sevi galā un tad jāveido attiecības, jo otrs cilvēks nevar izturēt to spiedienu, agrāk vai vēlāk būs strīdi, kas novedīs atkal līdz slimnīcai.
Ibmetīns @ 17.11.2020 15:32Valuta izšķīrusies no sava prinča? Kad tad varam gaidīt pusplikbildes?
C00L Dzipsy @ 18.11.2020 22:23Rozīte tak pirmspēdējā storijā ir sadzērusies, kur reklamē jauno interviju..??? :DDD
C00L Dzipsy @ 18.11.2020 22:23Rozīte tak pirmspēdējā storijā ir sadzērusies, kur reklamē jauno interviju..??? :DDD
Diamond- @ 18.11.2020 11:01Kas Sanai tas par storiju? Ir kāds zināms pamatojums?
Naomi* @ 19.11.2020 10:07Tā runā, ka Maijas Rozītes vīrs esot viņu "uzsēdinājis" uz kokeīna, pats arī lietojot, es gan nezinu, vai tās nav tikai baumas. Jebkurā gadījumā, skadrā viņa tajā story neizskatās.
truedeee @ 19.11.2020 13:25Aizliegtajā paņēmienā rādīja, kā Annas Pērle pieņemt ārkartes stāvoklī uz gēllaku.