krixis3 @ 26.01.2024 23:15ai man tā viņas čīkstēšana tā riebjas. Pirms tam kunkstēja ka grib bērnus, bet īsti nesanāk. Tagad ir 2 un viss slikti. Laika nav, besis, grūti, tievwt nesanāk, neko nevar. Nu zajebala jau, goda vārds. Ja tu šito lasi, tad ej un vienreiz saņemies. Cik var kunkstēt. Ko tu domāji? Ka divi mazi bērni ir pastaiga gar jūru? Vai tu savu IG karjeru būvē uz čīkstēšanas principa? Visām, VISĀM mammām ir grūti brīži. Bet tā mūžīgā čīkstēšana ir vnk pizdec cik kaitinoša. Varbūt derētu izslēgt telefonu, instagramu un veltīt laiku sev un saviem bērniem? Un vēl raudāšana kameras priekšā? Tas ir legāli vispār? Nu kurš tā vispār dara bljad.
P. S. Un jā, es lietoju lamuvārdus tieši tāpēc, ka šis ir anonīms klaču forums, kurā es daru un runāju, ko gribu.
Elizabeteeee @ 26.01.2024 19:51
Kad pietika naudas, tikai lai uztaisītu lūpas, bet zobiem bija par dārgu ???????
Arahne @ 25.01.2024 23:28
Kāda zin kas ir Katy Tindemark?
Mathilde @ 26.01.2024 23:34
bet tā Beitika taču katru dienu ar tiem
bērniem un mammu kautkur nesās, brauc, ņemās. Protams, ka sataisīt divus sīčus veselai dienai ārpus mājas, barot ar krūti kautkādos apstākļos un kkur, paralēli ēst, reklamēt, vingrot, utt nav viegli.
Es nesaprotu, viņa nav BKA?? Nav naudas? Kur viņa katru dienu staipa tos bērnus??? Kā Duracell būtu pakaļā, kurš katru dienu stumj ārā no mājas.
Es BKA nesēdēju 24/7 tikai mājās, apmeklēju frizieri, masāžas, gāju ar ratiem staigāt pa mežu, bet ne jau katru dienu no rīta stāvēt uz sliekšņa, braukt, taisīt sev un bērniem problēmas.
Vai tā mamma viņai var tā visu laiku asistēt? Nav jau arī ne 30 vai 40.
izskatās pēc grūtniecības... Tā gan var kā kaķene vairoties. Bet ok piķis nav problēma lai tik dzemdēVārdotāja @ 26.01.2024 23:48Kad tai Stužukai tur? Grūtniecības tests vai covid tests?
nevajag uzreiz vīrieti vainot. Vienmēr jāsāk ar sevi t.i. Beitikka lai paskatās uz sevi. Mūžīgi neapmierināta, čīkstoša resne zvejnieka cepurē. Tā būtu vīrieša sapņi sieviete? Ja viņa grib saglābt savu ģimenes dzīvi tad jāatslēdzas no IG un sadarbībām. Jāpievēršas 100% bērniem, atliks laiks arī notievēt, kļūt sieviešķīgākai un beigu beigās arī vīrs ziedus mājās atnesīsAinulai @ 26.01.2024 22:00
Mamma ir visu laiku klāt. Pat tajā sadunā ar Madaru mamma vāķīja mazo bērnu. Bet man arī sāk šķist, ka tas nav par mammu, bet par to, ka tas mīkstčaulis aitišņiks vispār neiesaistās ģimenes dzīvē. Nekad nav bijis storijs, ka bērni ir atstāti ar vīru. Iespējams, ka ir kaut kāda krīze attiecībās. Viņi jau iepriekš gāja uz ģimenes terapiju. Iespējams, ka pūpēdis vīrs nav neko sapratis un mainījies.
tāda zina ja + palika strādāt 885, domāju KP arī samaksā labu summu viņai tur par padarīto, tīri lai varētu pati kaut cik kko atļauties fancy un padzīvot labi, par cik nav viegli pāriet no visa luxury dzīves un basic Latvijas dzīviTuana @ 26.01.2024 21:28Lai vai kas, bet kā bijušais KP ir diezgan sakarīgs. Izskatās, ka Laurai daudz ko atstājis, mantas, dzīvokli, auto, naudu. Laiks diezgan krietns pagājis, bet izskatās, ka bēdu nezin (materiālajā ziņā). Joprojām restorāni, somiņas, kažoki utml.
nu Žanis arī nebija nekāda svētais un nokrāpa LV, to daudzi zina, tāpat domāju LV terapiju apmeklē pēc Žaņa attiecībām, jo kā nu labāka draudzene no bērnības pārguļ ar Tavu puisi/bijuso. Taka LV noteikti nav bijis viegli gan ar KP un ŽaniKika21 @ 26.01.2024 19:00Vispār ta ari bija LV Porzinģis rakstija, kad viņa vel bija kopā ar Žani no olam. Sūtija davanas utt. Laura pat esot iedevusi adresi, kur kopā ar Žani dzivojusi. Pec tam izšķirās un Žanis viņu pameta nevis viņu nokrāpa. Sāka tikties ar KP.
Izlasot interviju saprotu, ka viņa pati pātraukusi attiecibas? Neliekas, ka sievietes no tadiem aiziet pašas un vel labvēligi.
SarmaD @ 27.01.2024 10:26Vispār es aizdomājos par to "tukša sieviete/ tukšs cilvēks". Cik no mums varētu teikt, ka ir interesantas, dzīves piepildītas? Neesmu līdz šim redzējusi sievieti sakām "Jā, vispār esmu diezgan basic čiksa". Visas apgalvo, ka ir ne tādas kā citas un rāda ar pirkstu uz citām.
Mathilde @ 26.01.2024 23:34
bet tā Beitika taču katru dienu ar tiem
bērniem un mammu kautkur nesās, brauc, ņemās. Protams, ka sataisīt divus sīčus veselai dienai ārpus mājas, barot ar krūti kautkādos apstākļos un kkur, paralēli ēst, reklamēt, vingrot, utt nav viegli.
Es nesaprotu, viņa nav BKA?? Nav naudas? Kur viņa katru dienu staipa tos bērnus??? Kā Duracell būtu pakaļā, kurš katru dienu stumj ārā no mājas.
Es BKA nesēdēju 24/7 tikai mājās, apmeklēju frizieri, masāžas, gāju ar ratiem staigāt pa mežu, bet ne jau katru dienu no rīta stāvēt uz sliekšņa, braukt, taisīt sev un bērniem problēmas.
Vai tā mamma viņai var tā visu laiku asistēt? Nav jau arī ne 30 vai 40.
Ja ir iegūta izglītība, profesija, kaut kādas intereses (kas vairāk par make-up un dibena grozīšanu), ir darbs, savas intereses - jau tad cilvēks nevarētu būt tukšs.SarmaD @ 27.01.2024 10:26Vispār es aizdomājos par to "tukša sieviete/ tukšs cilvēks". Cik no mums varētu teikt, ka ir interesantas, dzīves piepildītas? Neesmu līdz šim redzējusi sievieti sakām "Jā, vispār esmu diezgan basic čiksa". Visas apgalvo, ka ir ne tādas kā citas un rāda ar pirkstu uz citām.
Latviešiem ir dīvainas ekspektācijas attiecībā uz citiem.NuVaiZinies @ 27.01.2024 10:46
O jā ??? un pamaniju, ka tās ar zemāko iq vai visseklākās/aprobežotākās ir ar visaugstāko pašvērtējumu. Nu tādas liktenīgās, ka nu tikai ?
SarmaD @ 27.01.2024 09:55Tik tukšas, ka tomēr jālasa un jāskatās katra intervija. ?
EsPati @ 27.01.2024 10:47
Perfekti pateici. Es nesaprotu, ko viņa var nesties katru dienu uz visām debess pusēm. Par visām varītēm vajag lietū, sniegā, tornado izkasīties no mājas ar diviem sīčiem, tad stumt tos mega smagos ratus un tad dienas/nedēļas izskaņā čīkstēt, cik viss ir grūti. Bļa, Beitika, apsēdies un ievelc elpu vienreiz. Izslēdz savu instagramu, noslāpē ratiem motoru un pasēdi vienu dienu mājās un padarbojies ar sīčiem, atpūties, tā teikt, no tās nēsāšanās ar ratiem apkārt. Nav visur mūždien jāskrien un kaut kas jādara vai jāpierāda mums te kaut kas. Izslēdz IG un dzīvo sev. Izpaliks tā čīkstēšana un sevis žēlošana. Pazūdi uz kādu laiku no soc.tīkliem un atgriezies, kad esi notievējusi :)