Elizabeteeee @ 26.01.2024 19:51
Kad pietika naudas, tikai lai uztaisītu lūpas, bet zobiem bija par dārgu ???????
Bergy @ 26.01.2024 15:26Atkal Beitika čīkst, viss grūti, viss grūti, par maz cilvēku, par maz palīdzības! Viņa nesaprot, kā ir būt 3 bērnu mammai, ar pilna laika darbu, bērni skolas, pulciņi, ēst gatavošana utt... aizbrauc tik uz viesnīcu paņurcīties baltos palagos un viss ir slikti. Grrrr....uzvilka.
Cilveeks @ 26.01.2024 21:29
No nekā nedarīšanas viņa čīkst. Reāli vienīgā nodarbe ir bērni un ig čīkstēšana. Ja būtu nodarbes, nebūtu laika čīkstēt. Viņai mamma ir palīgs. Vīrs gan jau arī pieslēdzas. Citas vispār sitas vienas, kamēr vīri ārzemēs. Un ar visu tiek galā. Un galu galā-ja bērni ir tik grūti un mokoši, tos var nedzemdēt. Nav jau spiesta lieta.
cory @ 26.01.2024 19:14
Nuuuu varbūt Vizlai ieslēdzās self-worth beidzot, jo cik dzirdēts, tad KP ne vienu vien reizi kāja ir paslīdēju pa kreisi. Nekāda vieglā dzīve viņai nebija ar viņu, kā varētu šķist pēc instagram. Tas arī diez gan labi izskaidro, kapēc viņa iet uz terapiju.
Cilveeks @ 26.01.2024 21:29
No nekā nedarīšanas viņa čīkst. Reāli vienīgā nodarbe ir bērni un ig čīkstēšana. Ja būtu nodarbes, nebūtu laika čīkstēt. Viņai mamma ir palīgs. Vīrs gan jau arī pieslēdzas. Citas vispār sitas vienas, kamēr vīri ārzemēs. Un ar visu tiek galā. Un galu galā-ja bērni ir tik grūti un mokoši, tos var nedzemdēt. Nav jau spiesta lieta.
Kika21 @ 26.01.2024 21:35
Piekrītu, ka viegli noteikti nav bijis. Nav viegli but profesionāla sportista sievai/draudenei vai otrajai pusītei. Tur ļoti daudz jāupurē. Varbut tiešam saprata, ka grib padzīvot sev. Bet nedomaju, ka KP ietu pa kreisi. Bet nu kā mes zinam, ne viss ir zelts, kas spīd.
sauliiite.paula @ 26.01.2024 17:15LV ir kaut kadas psiholoģiskās problēmas, ja jau otrais vīrietis viņu nokrāpj, saprotams kapēc iet pie psihologa.
salvija @ 26.01.2024 17:18
Ceriņa sanāk ir pazemināta no raidījumu vadītājas uz laika ziņu lasītāju. Neiet Leldei arī karjerā.
https://www.delfi.lv/life/56017198/darbs/56297570/lelde-cerina-kluvusi-par-tv3-laika-zinu-vestnesi
Derisa @ 26.01.2024 21:43
Ko tieši viņa upuprēja? Darbu evolutionā? Naktsmaiņas? ? tu runā tā it kā viņa no Nobela prēmijas KP dēļ atteikusies. Dzīvoja viņa sev vairāk nekā mēs te visas kopā. Ar KP viņa tikai ieguva, nevis upurējās, KP nav parastais latvju bāleliņš, kas prasīja pusi rēķinu un vēl sīko uztaisīja. Un striptīzbāros viņš tikai dejas mākslu baudīja, neesi smieklīga
man tā čiepa tik atgādina tos video, kuri ceļo pa čatiem 🤣 nevaru paskatīties uz viņu normāli 🤣🤣🤣 lai iet vēl uzfilmē kādu masturbācijas video publiskā tualetē utt 🤣 vijolniece blinArahne @ 25.01.2024 23:28
Kāda zin kas ir Katy Tindemark?
Sigita11 @ 26.01.2024 21:37
Man pēc tā pēdējā storija palika sajūta, ka patiesībā vīrs baigi nepieslēdzas un nepalīdz...
Visādi citādi arī nesaprotu, kā var būt tādas emocijas ar esošo atbalstu - viņai tik bieži mamma palīdz, reizēm pat ir sajūta, ka gandrīz visu laiku viens no bērniem ir mammas gādībā.
Clara @ 26.01.2024 21:48
Nevaru viņu vispār iedomāties kā laika ziņu vadītāju. Manuprāt pārāk ekspresīva
smagi dirš, smagi! Vizla, kurai vajag tikai naudu…pašattīstīties. Tas ir, taisīt smūtijus? Mele un muļķemokabezpiena @ 26.01.2024 14:57No delfi - Populārā izdevuma "Santa" februāra numurā Vizla atklāj, ka savulaik Kristaps viņai pirmais uzrakstījis vēstulīti, taču viņa uz to nav atbildējusi, jo tobrīd draudzējusies ar citu puisi. Vēlāk attiecības tomēr uzplauka. Tagad, pēc vairākiem gadiem, abi ir izšķīrušies.
"Bet nav notikusi traģēdija, šo šķiršanos nevērtēju kā zaudējumu. Mēs viens otru ļoti cienām, viņš ir lielisks. Man bija jāpaiet malā, jāapsēžas un jāpadomā. Iespējams, esmu tāds cilvēks, kas vienmēr ļoti daudz ir koncentrējies uz citiem. Bet esmu jauna, un, lai būtu pa īstam laimīga, man ir svarīgi attīstīties. Bet to ir grūti izdarīt, ja dzīvo vairāk otram, nevis sev," žurnālistei Inetai Meimanei teic Vizla, kura šomēnes svinēs 26. dzimšanas dienu.
Noprotu, ka šis darbs tika pieņemts, jo divu bērnu mātei vajag stabilus ienākumus. Pēc šķiršanās no LV populārākā krāpēja, kopīgu pasākumu vadīšana atkrīt.salvija @ 26.01.2024 22:10
Tur jau nekas nav vajadzīgs. Pateikt, cik grādu būs rīt un no kuras puses vējš pūtīs var jebkurš. Lelde arī varēs. Bet nekāda karjeras izaugsme gan tā nav.
Sigita11 @ 26.01.2024 21:37
Man pēc tā pēdējā storija palika sajūta, ka patiesībā vīrs baigi nepieslēdzas un nepalīdz...
Visādi citādi arī nesaprotu, kā var būt tādas emocijas ar esošo atbalstu - viņai tik bieži mamma palīdz, reizēm pat ir sajūta, ka gandrīz visu laiku viens no bērniem ir mammas gādībā.
Clara @ 26.01.2024 21:48
Nevaru viņu vispār iedomāties kā laika ziņu vadītāju. Manuprāt pārāk ekspresīva
ai man tā viņas čīkstēšana tā riebjas. Pirms tam kunkstēja ka grib bērnus, bet īsti nesanāk. Tagad ir 2 un viss slikti. Laika nav, besis, grūti, tievwt nesanāk, neko nevar. Nu zajebala jau, goda vārds. Ja tu šito lasi, tad ej un vienreiz saņemies. Cik var kunkstēt. Ko tu domāji? Ka divi mazi bērni ir pastaiga gar jūru? Vai tu savu IG karjeru būvē uz čīkstēšanas principa? Visām, VISĀM mammām ir grūti brīži. Bet tā mūžīgā čīkstēšana ir vnk pizdec cik kaitinoša. Varbūt derētu izslēgt telefonu, instagramu un veltīt laiku sev un saviem bērniem? Un vēl raudāšana kameras priekšā? Tas ir legāli vispār? Nu kurš tā vispār dara bljad.Sigita11 @ 26.01.2024 21:37
krixis3 @ 26.01.2024 23:15ai man tā viņas čīkstēšana tā riebjas. Pirms tam kunkstēja ka grib bērnus, bet īsti nesanāk. Tagad ir 2 un viss slikti. Laika nav, besis, grūti, tievwt nesanāk, neko nevar. Nu zajebala jau, goda vārds. Ja tu šito lasi, tad ej un vienreiz saņemies. Cik var kunkstēt. Ko tu domāji? Ka divi mazi bērni ir pastaiga gar jūru? Vai tu savu IG karjeru būvē uz čīkstēšanas principa? Visām, VISĀM mammām ir grūti brīži. Bet tā mūžīgā čīkstēšana ir vnk pizdec cik kaitinoša. Varbūt derētu izslēgt telefonu, instagramu un veltīt laiku sev un saviem bērniem? Un vēl raudāšana kameras priekšā? Tas ir legāli vispār? Nu kurš tā vispār dara bljad.
P. S. Un jā, es lietoju lamuvārdus tieši tāpēc, ka šis ir anonīms klaču forums, kurā es daru un runāju, ko gribu.