Ariete @ 23.01.2024 10:22Tiktokā ir tāds Raiders Raitis. Varbūt kāds zin kur viņš strādā, ja atļaujas tā mētāt naudu?
Kas tā vispār ir par Niku un kas ir viņas vīrs? Politikā Gobzis bija garām, bet tagad viņš forši laiž ir par ko pasmieties un tadziem instagramšķiem maskas nost. Protams par daudziem jau zināms, bet ne tik publiski😂 Mums jau tagad pats īstākais Vanzoviča dzejnieka karnevāls😂😂😂 Tagad dzejnieks visiem maskas rauj nost, ka tik pašam beigās nav jālūdzās masku pasargāt!🤔Daisey @ 23.01.2024 22:27Man gan patīk Gobzema rakstīšanas stils. Ar labu humoru. Atkārtošos,ka kādreiz nebiju labās domās par viņu. Bet nu redz, viss laika gaitā ir apstiprinājies,ko viņš saka. Nav tikai tukšas baumas. Gaidu turpinājumu par Nikas vīru. Šis nedaudz šokēja. Par dejus vispar nebrīnos. Lauki.
Tieš tā jau arī ir, kaut ko sāk un pēc tam apklust. Porzee, Duļevska utt. Daudzi ir atpirkušies, bet interesanti šis varbūt šos pēc kāda laika otro reizi pa riņķi laidīs?Daisey @ 23.01.2024 22:28Un par to porzee ar teica kaut kas būs un pazuda :D iepējams šim sapiķoja
man arī Gobzis patīk ar savu rakstīšanas stilu. Es pat iemetu bērneļiem uz saldējumu caur paypal. :-)Gardenia @ 23.01.2024 22:38Kas tā vispār ir par Niku un kas ir viņas vīrs? Politikā Gobzis bija garām, bet tagad viņš forši laiž ir par ko pasmieties un tadziem instagramšķiem maskas nost. Protams par daudziem jau zināms, bet ne tik publiski? Mums jau tagad pats īstākais Vanzoviča dzejnieka karnevāls??? Tagad dzejnieks visiem maskas rauj nost, ka tik pašam beigās nav jālūdzās masku pasargāt!?
Es ar labprāt iemestu tik netieku viņam klāt, esmu bloķèta😢 Neesmu ļauna, bet šis tomēr ir drusku pa tēmu, tik daudz jau skeleti pabiruši no skapjiem👍AņņaVaņa @ 23.01.2024 22:51man arī Gobzis patīk ar savu rakstīšanas stilu. Es pat iemetu bērneļiem uz saldējumu caur paypal. :-)
Tas kā sapratu bija Kubasovas princis izredzētais?😂Linlī @ 23.01.2024 21:45
Raksta, ka Oskars masturbē un sūta video, dick pic arī, raksta vairākam, ka grib seksu un blabla ??
aha. Vot tas ir pzg :D es tā smējos, ka lasīju….Gardenia @ 23.01.2024 23:08Tas kā sapratu bija Kubasovas princis izredzētais??
kā tad 😂nospļauties viņam par tādu personu😏Daisey @ 23.01.2024 22:28Un par to porzee ar teica kaut kas būs un pazuda :D iepējams šim sapiķoja
Es arī tagad smejos. Nē Gobzis nav garlaicīgs viņš beidzot atradis savu īsto ampluā👌 Kam nepatīk lai nelasa, es gan ar prieku palasītu😀Vārdotāja @ 23.01.2024 23:12aha. Vot tas ir pzg :D es tā smējos, ka lasīju….
Un kura vēl teica, ka Gobzems ir garlaicīgs..
kāpēc netieci klāt? 👀Gardenia @ 23.01.2024 22:57Es ar labprāt iemestu tik netieku viņam klāt, esmu bloķèta? Neesmu ļauna, bet šis tomēr ir drusku pa tēmu, tik daudz jau skeleti pabiruši no skapjiem?
https://www.paypal.com/paypalme/aldisgobzems.AņņaVaņa @ 23.01.2024 23:18kāpēc netieci klāt? ?
Sen jau nobloķēja, dēļ kaut kāda sīkuma.AņņaVaņa @ 23.01.2024 23:18kāpēc netieci klāt? ?
Tur pamatojumā var ierakstīt lūgumu par atbloķēšanu?Vārdotāja @ 23.01.2024 23:23https://www.paypal.com/paypalme/aldisgobzems.
Gardenia @ 23.01.2024 22:38Kas tā vispār ir par Niku un kas ir viņas vīrs? Politikā Gobzis bija garām, bet tagad viņš forši laiž ir par ko pasmieties un tadziem instagramšķiem maskas nost. Protams par daudziem jau zināms, bet ne tik publiski? Mums jau tagad pats īstākais Vanzoviča dzejnieka karnevāls??? Tagad dzejnieks visiem maskas rauj nost, ka tik pašam beigās nav jālūdzās masku pasargāt!?
gan jau līdi biksēs viņam. 😂Gardenia @ 23.01.2024 23:23Sen jau nobloķēja, dēļ kaut kāda sīkuma.
:D labs jautājums :D ha ha haAllii @ 23.01.2024 21:15Diez kā Vizla saņēma savas fotosesijas bildes, ja jau lukomskis liek atstrādāt lai tās dabūtu ??
Gardenia @ 23.01.2024 21:22Diemźèl te daudzas netiek klāt Gobža IG, tā, ka būtu forši ja padalītos ar Gobža info?