Silla @ 11.11.2020 20:33Kapec man danenbergsone izskatās pēc čūskas un riebīgas sievietes? ? jaunākajā bildē ?
Ibmetīns @ 13.11.2020 09:27Karlīna Kramiņa ir simpātiska un izskatās pat jaunāka par saviem gadiem.
es izskatos jaunāka savam vecumam , domāju, ka daudzas tādAs ir 😂CariDee @ 13.11.2020 00:22Cik skatos šajā grupā, tad viemēr visas izskatās šausmīgi vecas ?
Parādiet tad man kaut vienu, kas izskatās atbilstoši vai jaunāka savam vecumam?
Par Danenbergsoni runājot - pati redzēju, neatšķiras ne ar ko no kkāda tīņa!!!
core @ 13.11.2020 11:23Es negribu būt ļauna vai kaut kā ta. Bet karlīna kramiņa ir tieši tā, kas neliekas baigi simpātiskā. Domāju izskata dēļ. Ne jau ka galīgi nesimpatiska, bet ja būtu jāizceļ tādas simpātiskās sievietes viņa noteikti nebūtu tajā sarakstā.bet nu katram gaume citādāka:D
core @ 13.11.2020 11:23Es negribu būt ļauna vai kaut kā ta. Bet karlīna kramiņa ir tieši tā, kas neliekas baigi simpātiskā. Domāju izskata dēļ. Ne jau ka galīgi nesimpatiska, bet ja būtu jāizceļ tādas simpātiskās sievietes viņa noteikti nebūtu tajā sarakstā.bet nu katram gaume citādāka:D
Pf... Tā Rita Butēvica tiešām jau sāk drusku kaitināt. Nesen vēl pīkstēja, ka viņai tagad valdība neļauj strādāt, nav naudas un viss slikti! Tagad dzied citu dziesmu savā pēdējā postā. Lūk vajag sapirkties krutu tehniku, fotošopu utt, jo viņa taču pēdējā laikā visas savas pildes domā pati! Būšot fotogrāfs! Viņas bildēs nav nekā īpaša! Tipiskas IG bildes, pārmocītas gaismas un krāsās. Un naudiņa tad tomēr ir, ja tik ļoti vajag visu jaunu.
piedod pārpratu 🥰🤪CariDee @ 13.11.2020 11:24Silla, es bija domājusi tieši no ietekmēlēm ?
Danenbergsone nepārāk patīk, bet tiešām manām acīm nešķiet paveca!
Vienīgā, kas tāda šķiet ir Dvinska